63-годишен уби жена си и се предаде

Мъжът отишъл в районното и разказал как ударил съпругата си с гира
23 авг 2012 17:55,
70
63-годишен уби жена си и се предаде
Мъжът сам отишъл в полицията. Снимка: Impact press group

63-годишен мъж уби съпругата си при битов скандал в Бургас и след това се предаде, съобщиха от полицията.

Андрея Влаев отишъл в полицията, почукал на врата на дежурната стая и обяснил, че идва да се предаде, защото най-вероятно е убил жена си.

Полицейските служители придружили Влаев до домашния му адрес, където изчакали екип на Спешна медицинска помощ, който констатирал смъртта на съпругата му – 55-годишната Валерия Влаева.

Андрея Влаев разказал, че със съпругата му седнали да обядват и той изпил една малка ракия и две чашки бира.

Между тях избухнал битов скандал, спорът се разгорещил и Влаев ударил със спортна гиричка Валерия два пъти в областта на главата.

Като видял отпуснатото на земята тяло на съпругата си, Андрея отишъл до Второ Районно управление „Полиция”-Бургас, алармирал за инцидента и се предал.

Работата по случая продължава от служители на сектор „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и Второ Районно управление „Полиция”-Бургас.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: полицияубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази безработоца и това безпаричие ще ни затрие...
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
rakiika i pop-folkche...
50
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БГ реалност! Чалга, немотия и отрицателен IQ
49
0
 
2
 
! Отговори
* преди 11 години
63-годишен това е `49-ти набор това всичко обяснява и темата Бургас няма общо с инцидента . `49 набор са такива : авторитарни алкохолици и ревниви и свидливи и заядливи . Нито ракийката е била малка нито бирите са били две .
48
2
 
1
 
! Отговори
lilly.alex.35 преди 11 години
smart za smartta i nikakvo obzalvane.nai veroqtno na zenata i e dowlo do guwa na obed , ve4er i nowem 4awkata s rakiq i dvete biri.kurwum , bum i vazmezdie
47
0
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Никой няма право да раздава правосъдие така - с гирата в главата! То на кой ли не му се е искало да пръсне на някого главата с ритник. Ама като ти липсва онова нещо, което е границата, лудницата или затвора стават много близо изведнъж.На всички ни прегарят бушоните в този изнервен и безпаричен живот напоследък, ама това не е холивудски филм, смъртта е истинска
46
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
продължение от 53:Когато се промени оценката на жената (надолу спрямо първоначалната), тя си го изкарва на мъжа като започва да прави забележки за неща, за които до момента не е отваряла дума и така се пораждат споровете и караниците. ако това се случва с вашата двойка, най-добре бързо се разделете.Когато оценката на мъжа започне да пада... той просто си намира друга жена.Можете да си направите сметката всъщност кой е виновен за случилото се в статията.
45
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато мъж и жена се видят, в първите няколко секунди всеки от тях "оценява" другия с "ценова листа" в зависимост как е живял, какво е видял в околните, интелектиалния си потенциал. Когато "оценката" по листата е по-ниска или около тази, която се е получила в момента, мозъка "решава", че е влюбен и започва синтез на определени хормони и белтъци и индивида се чувства влюбен. Когато впоследствие живеят заедно, оценката може да се промени. Тогава жената си го изкарва, тормозейки мъжа със скандали.
44
7
 
7
 
! Отговори
възмутена преди 11 години
Мъжете са страхливци, този се е предал защото го е било страх да остане при мъртвата жена. Отишъл е в полицията, защото там поне му е известно какво ще стане - ще бъде при хора, при други мъже. Отвратителна история, може и да е изтрезнялИ не пише ракията в колко голяма чаша е била, едната
43
2
 
2
 
! Отговори
HB преди 11 години
MNOGO PRIYATELI IMAM BILGARI OT NIAKOLKO GODINI SAM V CHUJBINA NAISTINA SA SE PROMENILI MNOGO TESA STANALI POCHTI ALKOHO LITSI I SE OTKAZAH OT TYIAH TE KATO SE NAPIYAT ZA KVO LI NESA SPOSOBNI SHTE TE UBIYAT KATO MUHA
42
0
 
6
 
! Отговори
Следовател преди 11 години
Мотив за престъплението с/у неизвестен извършител:Бабата не е искала да яде гъби.
41
2
 
2
 
! Отговори
дедо Колю преди 11 години
Ами затова младите не подписват брак.Като не ти хареса куфара и айде по живо по здраво.Сега как да пести сиромаха ако му са е паднала няква усойница за развод и адвокати?
40
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Търпял, търпял, ама повече не е издържал горкия.
39
3
 
15
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Тотю трябва да го награди за частично справяне с пенсионата реформа.
38
12
 
4
 
! Отговори
Mene преди 11 години
Определено бате,яко изненади.Онзи ден се прибрах с 200км. в час,след като 5 дена обикалях с жена ми и нямаше от къде да си купи едни свестни сандали,няма един свестен магазин за обувки.Центъра на Бургас е като през 80г.Нищо не се е променило,да не говорим,че кучето се разболя,а лекарите са като паднали от небето и незнаят за какво иде реч.Седяхме 20дена и незнам скоро дали пак ще се върнеме... направо съм ужасен..е*аси и грАДА ...
37
4
 
16
 
! Отговори
БУРГАС преди 11 години
Уважаеми хейтъри, време е да смените плочата.Тази с " анцузите и адидасите " много отдавна се изтърка.Разбирам пълната Ви липса на въображение, но все пак положете малко старание. Пожелавам Ви да имате възможност да излезете от културните центрове в които живеете и да имате възможност да посетите нашия град, очакват Ви доста изненади ! Лека вечер от Бургас !
36
0
 
0
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 11 години
" КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ и "боговете " МЪЛЧАТ " !
35
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
i v kraina smetka kak se kazva jena mu Valeriq ili Andreq
34
2
 
0
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 11 години
до петкоФ - " ХА < ХА < ХА " ми звучи като чалга окесътр ( явно си *** ) когато ти липсва алтернатива за МЪДРО мнение се пребягва до " ИЛЯЧИ" вземи си необходимите предписани от доФтора и отиди да се ОГРАМОТЯВАШ ! :))))))
33
2
 
2
 
! Отговори
до 39от petkov преди 11 години
ХА ХА ХА.Лудостта никога не може да се излекува, а се поддържа с медикаменти ,за да не се задълбочава.Пий веднага хапчетата и си лягай!!!!!