Полицаи откриха почти 1 т канабис в Петричко

Растенията били отглеждани в 2 оранжерии
7 юли 2016 15:37, Анисия Иванова
8
Полицаи откриха почти 1 т канабис в Петричко
Снимка: МВР

Полицаи откриха почти 1 тон канабис в две оранжерии в Петричко, съобщиха от МВР.

Спецоперацията е проведена в района на село Чурилово, където в местността Стефаница, униформените открили изградени двете оранжерии.

Направеният полеви наркотест показал, че старателно отглежданите растения реагират положително на канабис. Намерени са общо 1153 зелени растения канабис с тегло над 820 килограма.

Иззети са представителни проби за химическо изследване. Останалите наркотични растения са унищожени на място чрез изгаряне.

Образувани са две досъдебни производства. Работата по случая продължава за установяване на извършителя на престъплението.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: МВРканабисПетричко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Панко преди 7 години
Да таковам и нескопосаните милиционерски сводки, дето ги преписвате. Първо пише близо тон, после 820 килограма, което е 200 килограма до тон, има-няма. Нали, не че нещо. А и тези 800 кила са със все почва, корени, стебла. От цялата работа "заловени" я има, я не, стотина килограма цветове. Но "тон" звучи къде къде по-гръмко. Драскачи, доста далеч от журнаалистиката. Смях. И плач, в едно.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Утре като сме спре някой напушил се полицай ,да знам защо е такъв.Празнува за добре свършената работа.Мерси за информацията.до 1 Естествено , че неизвестен нарушител иначе догодина без реколта.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз имам мн гадна алергия, пречи ми да се концентрирам когато убивам други хора, които политиците са ми втълпили, че са враг и трябва да мразя, нямам комплекси относно каквото и да е, особено за мъжествеността си, и не съм ***, иначе щях да се включа в армията, ако не ми харесваше повече да си живея живота балансирано и позитивно, комуникирайки си в радост с това, което е живота по принцип без намесата на негативни, егоистични, алчни умове.
4
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще дойде деня, в който ще се сетите да декриминализирате билката, ама на пенсионерите, които са останали в държавата ще им е все тая, те ще питат за пари и хляб.
3
0
 
17
 
! Отговори
ццц преди 7 години
Язък за реколтата!
2
0
 
17
 
! Отговори
Селянин преди 7 години
Това са гръсти за чували и въжета бе леваци. Да Г Р Ъ С Т И
1
0
 
14
 
! Отговори
таипаи преди 7 години
неизвестен извършител