В хотел в Приморско: Откриха алкохол с неправилно залепени бандероли

Имало риск от повторното им използване
21 юли 2017 15:37, Анисия Иванова
4
В хотел в Приморско: Откриха алкохол с неправилно залепени бандероли
Снимка: Агенция Митници

Митничари откриха алкохол с неправилно залепени бандероли при проверка на хотел в Приморско, съобщиха от митниците.

Проверката била в резултат на провеждания засилен контрол през активния сезон на българското Черноморие, с цел предотвратяване разпространението на акцизни стоки.

В складово помещение в подземния етаж на сградата служителите установили наличие на 522 бутилки различни високоалкохолни напитки (мента, ракия, мастика и водка), облепени с акцизни бандероли по начин, който не гарантира, че при отварянето на бутилката бандеролната лента ще бъде разкъсана.

Това създава риск от "повторно" използване на бандеролите. Тъй като не е спазено изискването на член от ЗАДС, бутилките са иззети. Предстои да бъде образувано административнонаказателно производство срещу лицензирания складодържател, извършил облепянето на бандеролите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо проверяващите не са му ги залепили правилно на човека....
2
0
 
1
 
! Отговори
Бизнесмен преди 6 години
Пешо ги е залепил на криво,защото му треперят ръцете от пиенето.Обещавам,че това няма да се повтори. Лично аз ще го лепя вече.
1
0
 
2
 
! Отговори
DO справедлив преди 6 години
Това е начина да се избият парите от КТБ и 16 милиарда заем .Когато си като Борисов между Мафията и Народа .А иначе въобще не ги жаля тарикатчета на Дребно като Търговците , нали ги виждаш че реват постоянно че са с ниски Пенсии , а са правили същите Номера и Искат .