Арестуваха софиянец, превозвал нелегални мигранти

Проверките продължават
Обновена: 4 сеп 2021 17:27 | 4 сеп 2021 17:27,
11
Арестуваха софиянец, превозвал нелегални мигранти
Снимка: БГНЕС

28-годишен мъж от София е задържан за превоз на нелегални мигранти по АМ „Тракия“. Арестът е извършен вчера около 11 часа.

Автопатрул на жандармерията и пътни полицаи спрели за проверка автомобила му „Фолксваген“, където установили четирима чужденци. След обстойна проверка е установено, че мъжът е превозвал сирийски граждани без документи, пребиваващи незаконно в България.

С тях са работили служители на група „Миграция” при ОДМВР-Пазарджик и по-късно са транспортирани в дом за временно настаняване на чужденци.

Още по темата
Водачът на автомобила е задържан за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик, а колата е иззета. По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик.

В рамките на тази седмица това е вторият случай на установен български гражданин, извършващ нелегален превоз на мигранти към вътрешността на страната.

Проверките продължават, а в тях са включени екипи на криминална, пътна и охранителна полиция, подпомагани от служители на жандармерията в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
2
 
! Отговори
ЕЙСИ 7112136860 преди 2 години
Тва да не е некой от хипарливите приятелчета на Краси от "Контрол"? Нали се сещате за оная цuranска лъжерок група, дето движеше на "Кравай". Тоя Краси(Крейзо" ) живее точно в блокът до елитарното училище "Знаме на мира" Зона Б5. Едно време успелите по чудо *** от БКП бяха облагодетелствувани с прием на децата им там. Та Крейзо също е мanraл. Както и Кольо "Гилъна". Един от трафикантите на мигранти се нарича "Потапича" Движеше с евреина Робърт Леви на "Кристал" Хипарите си бяха еврейска сran.
9
0
 
5
 
! Отговори
КЛ преди 2 години
"След обстойна проверка е установено, че мъжът е превозвал сирийски граждани без документи,".Отново къртят мрака. Как разбраха, че са сирийци? Те така казаха, нали :DДобре, че зелените човечета си личат от далеч.Айде обяснете на брюкселските началници, че сме изпълнили изискванията за шенген. :D А в сегашната ситуация,основно афганистански терористи се разхождат нелегало през границите.
8
2
 
5
 
! Отговори
В. преди 2 години
Ами всички черни перли се сдобиха със БМВ седмици и бусове Мерцедес. Това не говори ли нещо на служби, дружби, кат, мат, даи, дай, май. Превоза на мигранти и ваксина ти е много печеливш бизнес. Само Българите стоят настранс
7
2
 
10
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Ето как София расте. Млад софиянец арестуван с нел.емигранти.Честито
6
0
 
19
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Трафикантите на нелегални имигранти за мен са изменници на България.Както дезертьорството се третира с най- тежкото наказание,така и изменничеството- със същото!
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак ли?
4
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сирийските граждани бягат от режима на Асад, афганистанските граждани бягат от режима на талибаните. Този е спасител на сирийци от репресии, спасител като спасителите на евреите през ВСВ.
3
3
 
13
 
! Отговори
Присъдата преди 2 години
Да бъде убит. Национален предател. Военен съд и евентуално - смърт чрез разстрел. Затова навремето тука нямаше такова поняните дори, ,,мигранти''
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нелегалните мигранти да се изгонят от България,на превозвача отнемане на българското гражданство без право да пребивава тук изобщо.
1
1
 
10
 
! Отговори
Пешо Питанката преди 2 години
Каква е марката на иззетата кола...?