Меркел: В немския език няма думи, които да опишат тукашното опустошение

Канцлерът е на посещение в наводнените райони
18 юли 2021 17:10, Нели Христова
121
Меркел: В немския език няма думи, които да опишат тукашното опустошение
Снимка: БГНЕС

Ситуацията в регионите, засегнати от наводненията, е сюрреалистична и ужасяваща, заяви германската канцлерка Ангела Меркел, която е на посещение в един от опустошените райони, предаде Ройтерс.

Федералното правителство на Германия ще работи заедно с регионалните власти в Западна Германия за възстановяването на засегнатите райони, изтъкна Меркел, цитирана от ДПА.

"В немския език трудно могат да бъдат намерени думи, които да опишат тукашното опустошение", заяви Ангела Меркел

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
2
 
1
 
! Отговори
До "Гневен" преди 2 години
Браво, много точно и вярно. Бъди здрав.
98
1
 
5
 
! Отговори
Ууууу преди 2 години
Ааааа, що бе, Хитлер не само имаше такива думи ами и го правеше, 30мил народ изтрепа, а вие му ръкопляскахте.
97
1
 
3
 
! Отговори
Санди преди 2 години
Грам жал няма към нация с ДНК на убийци. Какво стана с Евгениката? Нали бяхте по- и най-велики? Почти Господчета с погнуса към всички други. С радост ги съсипвахте. А сега си сърбайте, извратеняци.И не са климатични промени, а Господня справедливост.
96
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както е казано преди 90 години - да пита конете си за богатството на дивашкия им език.
95
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много ви е беден немския език! Само ,че има виновни и дъртата Меркел ги крие. Масово са строени къщи в леглата на реките. Това ,че не е имало толкова силни дъбдове последните години ,незначи ,че това не се случвало и преди. От сателит се вижда отлично къде е коритото на една река и как е било застроено
94
5
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Подкрепа от България г-жо Меркел!с Вас сме!!!
93
1
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
бре...не...става въпрос за бедствие отнело животи...моля ви престанете да се държите като ск.то.е,меркел е може би най - неразбраният и слаб политик...така мисля...но това няма връзка...кой е защитеният от бедствия,за солидарност и съпричастност...за човещина бре...след два часа и вашият дом...не дай боже...и как можем да върнем баланса...да оставим на децата си един безопасен Свят!
92
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен На кого заповядвате да не пишем?! Всеки има право да изрази собственото си мнение по случващото се в Германия! Няма как да проявим съчувствие след ада,който настъпи в РОДИНАТА ни,под "мъдрото" ръководство и диктат,идващ от Меркел и сие! Оглозгаха ДЪРЖАВАТА ни до шушка и ни обрекоха на глад,мизерия и изчезване! Не само,че не им пука,ами самодоволно потриват ръце на собствената си"изобретателност" при унищожаването на НАРОДА ни,просъществувал цели 14 века!Германия е Содом и Гомора!
91
2
 
6
 
! Отговори
Киро Хикса преди 2 години
До Додо Понякога си мисля, че Меркел е инкарнация на Сатаната. Съвсем сериозно!
90
4
 
12
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Потопът и стихията идват и си отиват. Имиграцията от Третия свят, която тази жалка слуга на Кабала от кланящи се на слънцето масони-илюминати причини, доуби Германия. Меркел има кръв по ръцете си - кръвта на хилядите почернени семейства на заклани, изнасилени и зверски пребивани и убивани етнически германски момичета, момчета и старци, които биват подлагани на етнотероризъм и геноцид в собствените си земи и собствената си държава.
89
2
 
12
 
! Отговори
Гневен преди 2 години
Меркел да не се чуди на случващото се в Германия и други държави от западна Европа! Това е предупреждението на БОГ за погазването на християнските ценности и замяната им със сатанински! Начело с Меркел и неолибералния "елит" Европа потъна в поквара,духовна нищета,сексуален разврат, издигане на пиедестал на извратеняци и психари,алчност,грабежи,войни избиване на невинни хора,нарочно създавани вируси убийци,задължителни ваксини,терор! Превърнаха Европа в Содом и Гомора! Бог да пази БЪЛГАРИЯ!!!
88
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За Борисов ние българите сме виновни, не Меркел.
87
0
 
18
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
За ужасите,които сътворихте в Сирия и Донбас явно има специална дума в немския език?
86
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И след потопа пак ще си възстановят всичко и пак къщите ще им са като от картичка, и пак ще имат най-добрите магистрали в света. Немец е това! Молете се тук нищо да не се случи, щото спукана ни е работата!
85
2
 
25
 
! Отговори
Немското ГЕРБ Меркел преди 2 години
В немския език няма дума, която да опише опустошението от накадърната политика на Меркел последните ДЕСЕТИЛЕТИЯ. Вместо да използват предимството след обединението и да станат суперсила, Германия пое пътя на НЕОЛИБЕРАЛИЗМА и е в колапс. Германците се научиха на ХАЙЛАЗЛЪК, изгубиха трудовите си навици. НЯМА инженери, лекари; ако искате сериозен ремонт на жилището си с МАЙСТОР трябва ДА ЧАКАТЕ ПОНЕ 6 МЕСЕЦА НА ЗАПИСВАНЕ. За да прикрият собствената си некадърност, Меркел и сие обвиняват климата.
84
3
 
6
 
! Отговори
noFreeman преди 2 години
беден варварски език
83
3
 
13
 
! Отговори
тъй де преди 2 години
Щом няма такива думи, да пробва на арабски!
82
2
 
13
 
! Отговори
Ха!!!!! преди 2 години
Няма думи и за описване на опустешението на Германия от Меркел. Да отива в Газпром и да не се връща
81
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами минете на английски
80
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 80Когато сме в "Ада" , не ни пука за останалите, какво по лошо може да стане с нас .... хахахаха :)) Покани африканци, арабели, всекакви етноси в Германия Меркел, после се чуди....:))) Немците са си про сти по начало, гогоря за манталитет, нема какво да се учудвате :) Чичко Хитлер направи така, че да кажеш хайл Хитлер в Германия е все едно да гледат като изкопаемо (официално) :))) Ние немаме такива задръжки, не сме били виновни за нищо, освен че сме искали да си върнем териториите:)