Натискаме ЕК енергиен комисар да е Румяна Желева

Борисов лобира пред Саркози и Берлускони за кандидатурата й
6 окт 2009 15:12,
61
Натискаме ЕК енергиен комисар да е Румяна Желева
Снимка: БГНЕС

"Кандидатът ни за еврокомисар по енергетиката е Румяна Желева и в момента провеждаме много разговори, защото да се получи такъв приоритет, трябва да се получи и съгласието на другите европейски страни", обяви премиерът по време на посещението си в Каварна.

Бойко Борисов допълни, че следващата седмица ще разговаря със Саркози и Берлускони за въвеждането на български еврокомисар в енергетиката.

Още по темата
Според него до срещата на върха в Брюксел на 29 този месец, разговорите по тази тема с основните фигури в ЕС вече ще бъдат осъществени.

Той допълни, че следобед се събира ПГ на ГЕРБ,  за да да бъде завършена процедурата по предлагането на Желева за български еврокомисар.

Бойко Борисов коментира и обвиненията в липсата на прозрачност в обществените поръчки в енергетиката.

"Наблюдавайте всяка една и ще видите, че са прозрачни", категоричен бе премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Jelewa, ti si hysh, maiana. Ma stiga ste pak i wie tuka, be. Jelewa e jenata na Jelew, koito jelae Jelewa da stane edin jileeezen energeti4eski komisar, be. Jelaia na Jelwasa jamo dobro i jamo ubawo i nikogysh jalni jaleiki.Da zdrastwuet Jileznyty Komisarka, Jeleidi Jelewa ot Jyltata partia na GERB-brao brao brao
60
0
 
0
 
! Отговори
netrkai posta molim преди 14 години
Славито Трътканоф треба да напраи едно моkpо шоо, в джакузи с бълубукащи във водата маркучи където Цецито Цветанов, Бобито Борисов, Румито Желeва и Иринчето Бокова по топ-лес разговарят за България, Cветовната култура, Европейската енергетика и сръбскиат бос дето имал облечен БГ паспортъ!Представете си ги. бате Бобо ще докаже че Славито е комунистическа *** щото най-откровенно шъ го заявил ф телевизорът; Румито шъ каи вдишвайки парите над басейчето, че Славито съботира нейните представи за екологино чиста енергетика, тъй като не е ял предният ден печени чушки пълнени с боб и кисело зеле и пропан-бутаненият генератор на Славито немее; бат Цецо ше повлече Славито в затвора шо Дългият на минутата ше бъде обвинен, че е бабофил и че е опипва Иринчето; а Ирина единственно ще произнесе със замъглен от женски вълнения поглед-НЕ НЕ и НЕ Славито не е такъв бе другарю Борисов, бе другарю Цветанов и бе Другарко Желева. Междо другото, Pуми как е президент Желев? ъх, ето виждате ли Слави пръдна-значи от все сърце подкрепя Европеисктa енергетика, от там Cветовната куултура и като културен, ама мноо турен дълъг Трифончо, ще простене Бокова- аз категорично заявяван че той, аз и вие се намираме в идно джакузи с много маркучиии особенно един от тях, ах още един, ох Руми стига ***, амчи тъй де още не са те избрали за комисарка и почна подводните шпакли ***, ox ox ox ox ox , шпакли шпакли, маркучиии особенно един, маркучиии особенно един, ax Европеисктa енергетика, ax Европеисктa енергетика, ax Cветовната култура, ax Cветовната култура, ax Cветовната култура ax, ax ,ax джакузи..
59
0
 
0
 
! Отговори
За България преди 14 години
Тая жаба къде ли не иска да бъде ,подмазвачка тотална .Forca Kuneva
58
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Славито Трътканоф треба да напраи едно морко шоо, в джакузи с бълубукащи водата маркучи къдео Цецито Цветанов, Бобито Борисов, Румито Желава и Иринчето Бокова по топ лес разговарят за Булгария, световната култура, Европейската енергетика и сръбскиат бос дето имал облечен БГ паспортъ!Представете си ги. бате Бобо ще докаже че Славито е комунистическа *** щото най-откровенно шъ го заяви ф телевизорът; Румито шъ каи вдишвайки парите над басейчето че Славито съботира нейните представи за екологи
57
0
 
0
 
! Отговори
did преди 14 години
Бойко *** не мисли да изкарва целия мандат щом от сега си нарежда хората. А Цецко и Цецка къде ще ги прати?!? Страх ме е да си помисля даже...ще се окаже прав той - калпав е материалаА таз дама от какво разбира та ще я правим комисар? И то енергетика... не че ще я огрее... баси фарса и пародията е този ББ и всичките му хора...
56
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Народе мой, наш и твой, може ли някой изобщо да си представи като я гледаме тъз Гуспожъ ква ие на темното кадро, къф ескадрон на смъртта ще изскочи на белио свет? Мое ли некой изобщо да си представи?В същото време обаче треа да се подчертае че ако Румито, гепи позицията, останалите комисарки, комисари, руски и шведски тройки шъ ни се разбегъъът, копее, и она саме че земе да подписва ко на нашътъ Дръжава си ни треба, ко си на Греб треба и ко си на Румито Йулева си треа.Аз съм за това, Румяна Желева да бъде един ОСТОЕН КАНДИДАТ ЗА КОМИСАР НА ЕВРОПЕЙСКАТА ЕНЕРГЕТИКА!!!! Он Беврлускони какоф е само, нема да се сапре като я види. Веднага шъ си боядиса косата бела, шъ *** да му напраат силиконожви бръчки и да му махнат плънката от дебреценката, та само и само да остане един необезчестен Мънистър Пръдсегател от текава , ама лили ама мноо текава КомисаркъъЪЪ бе. мноое. Ако таа беше комисарка по времето на Петка, Чапай и Октрепайской рефолюции, горките тея двамата щеа да за'*** красную армию и шеа да поркат до днеска без да ги изтрепът белите. мама му дрта, какъф късмет. А утре е Октяборскоу революции. На всички които уважават, почитат и общуват с Водката-желая нови бутилкови завоевания на местният и чуждестранният алкохолизъм. Глъд глъд -Урааааааа!
55
0
 
0
 
! Отговори
zound преди 14 години
Поредния Апотеоз на глупостите на герберите..... Боже колко мъка има по този свят...коментара просто е излишен.
54
0
 
0
 
! Отговори
плановик преди 14 години
Как ще я наричате грозна ***,я ударете по две-три ракии и тогава я погледнете.
53
0
 
0
 
! Отговори
Isaac преди 14 години
Меглена Кунева не беше добър еврокомисар,не я хвалете!Тази вероятно ще бъде още по-зле:(
52
0
 
0
 
! Отговори
при врачката преди 14 години
ох, толкоз се уплаших от снимката на новата енергокомисарка,че отивам да ми леят куршум
51
0
 
0
 
! Отговори
Boyko преди 14 години
Румяна Желева - Комисар по енергетиката.МУАХАХАХАХАХАХАХАХА.Да Ви е честит ГЕРБ.Другият път пак гласувайте за тях.МУАХАХАХАХАХАХА.
50
0
 
0
 
! Отговори
Black Mamba преди 14 години
Тая какво, да не е правила сви*ки на ББ, че толкова ни я натриса. Аман бе! Всичко за ГЕРБ да е. Миглена Кунева беше добър еврокомисар. Оцениха я европейци, не по някаква партийна линия, както действа ББ в случая, а по това какво е свършила. Защо се маха един човек, който е кадърен и с що-годе някакъв авторитет в ЕС за да се изпрати някаква недоказана ***, само защото била от ГЕРБ. Да не само ГЕРБ в тая държава?! Това е чистка- да махнеш кадърен човек, само защото е от старата власт.
49
0
 
0
 
! Отговори
прошляк преди 14 години
Понеже България трайно е абонирана за всички възможни последни места в Европа, се натрапва мисълта, красавицата Румяна Же-някояси, да стане Комисарка на Последното Място, или на Деветата Дупка на Кавала, или на Зеления Хайвер, или на Конския Великден!
48
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
майка им кирлива, сега Герб ще се правят че ще оправят положението, още не са вкарали виновниците по затворите, *** съм ги за тях няма да гласувам, нито за атака
47
0
 
0
 
! Отговори
shmitz преди 14 години
баси отвратитката-прилича на плуг за оран
46
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 14 години
Ние ли натискаме, бе - най-големите дупедавци в целия свят. Това племе българско освен интриги, завист и подмазване - друго не е дало на света. А като гледам простотията, която се шири, политиците, които излъчваме - нямаме никакъв шанс да бъдем нещо друго освен дупедавци.
45
0
 
0
 
! Отговори
Мамантос преди 14 години
Мацката е много привлекателна! Знаете ли дали е женена?
44
0
 
0
 
! Отговори
павлов преди 14 години
имахме за президент кон, защо да си нямаме еврокомисар камила?
43
0
 
0
 
! Отговори
Мамантос преди 14 години
Аз съм против комисарлъка и сругите европийски мурафети, но мацката си е убава! ;--)
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Bravo na 25 nomer:Мотото на кампанията, чието лице е Желева, е : "погледни лицето и престани да се пипаш по онази писалкa!" Tebe ste trepnat, kato gledam kakvi smehorii pishesh po adres na Dostoiniat енергиен комисар Румяна Желева

Спонсорирани публикации