Но не знаеш какво е... Левски падна от Берое

Мачът завърши с 3:1 за зелените
Обновена: 10 авг 2019 23:02 | 10 авг 2019 22:55, Нели Христова
87
Но не знаеш какво е... Левски падна от Берое
Снимка: БТА

Левски стана за смях пред собствените си фенове на "Герена", след като бе разбит от гостуващия Берое с 3:1, а Мартин Камбуров за пореден път се превърна в кошмар за "сините" и наниза две от попаденията за победата на заралии.

Педро Еуженио даде начало на голеадата в 39-ата минута, а Камбуров добави два гола в 54-ата и 67-ата минути, за да оформи класическия резултат в срещата.

За домакините почетно попадение вкара новото попълнение Франко Мазурек в 75-ата минута.

След този мач от петия кръг на efbet Лига "сините" са 2-и с актив от 10 точки и сдадоха първото място, докато заралии са 4-и с точка по-малко.

Това бе и четвърти пореден успех за Берое над "сините", както и втори пореден като гост.

Още истории от света на футбола четете в сайта на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още по темата: футболБероеЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
2
 
! Отговори
Срам преди 4 години
Хубчев за Уевски е като поп Кръстьо за Апостола! Въпроса е сега- с какво ще се оправдаят некадърниците- топлото време, пожара в Сибир,разваления таратор, свинския мор, слабата реколта на доматите или? Единственото правилно решение е- закриването на този жалък отбор, донесъл толкова срам за България и неслучайно кръстен " Футболните и-идио-ти на Европа"! След това и-закриване на натъкменото ни първенство и изгонване от България на мафиоти -уж футболни президенти! Така ще има пари за болни деца
67
1
 
4
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ДО ГОСПОДИН СТАР ЛЕВСКАР ГОСПОДИНЕ ДНЕШНАТА ПУБЛИКАЕ ПОВЕЧЕТО КОМПЛЕКЦИРАНИ ПОБОЙНИЦИ СПОРЕД МЕН НА ЛЕВСКАРИТЕ ИМ ВИКАТ *** ЗАРАДИ ХУЛИГАНЩИНАТА ИМ НО ИМА И СВЕСТНИ ЛЕВСКАРИ И ОТ ВСИЧКИ КЛУБОВЕ ИМА СВЕСТНИ НО НАЛИ ЗНАЕШ СТАДО БЕЗ МЬРША НЯМА
66
0
 
3
 
! Отговори
Стар Левскар преди 4 години
Отново ще афиширам , че да си фен на Сините е голямо наказание !!! Но и бояджии няма да станем ! Левски са срам за клубният ни футбол !
65
0
 
13
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Причината за загубата сигурно е в спрялото осветление.
64
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на уевски, все пак са вкарали гол, че след 7:0 срещу Ларнака, си мислех, че бъркат коя им е вратата!
63
1
 
18
 
! Отговори
Munchen_DE преди 4 години
Сега лецки с какво ще се оправдаят? Може би с жегата, че беше същата като в Ларнака? Или пък че токът спря.Има директива, трябва да има някой виновен!Лотър Матеус не се справи с националите, Хубчев с опит от Германия (от там му е и прякорът Хубси) не може да вкара ред, както и всички предшественици, а те не са малко.Има нещо много куцо в този о'бор!Добре, че поне Краев навреме замина за Португалия, сега там си е добре и бележи голове! Защото на Подуене нищо не вирее...
62
0
 
23
 
! Отговори
име преди 4 години
Единствено Берое и ЦСКА са постигали по 4 поредни победи срещу Левски. На 30 ноември, Берое ще напише история като разцепи отново сините. А Камбуров, трябва вече и хеттрик да направи и да отпразнува подобаващо 39-ия си рожден ден!
61
0
 
28
 
! Отговори
Жеков преди 4 години
Жалко за Петър Хубчев - съсипаха го и него що му трябваше да се хваща с тези нещастници Отбора на народа - ама когато самовлюбените си повярват сами на глупостите си така ще е . Плюс всезнаещите от БФС които продължават да пречат на треньорите - за напред все по лошо ще става
60
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обаче пък много хубав спонсор имат сините.Кеф ми прави като го гледам изтипосан навсякъде по стадиона им.компанията която предлага подвижните тоалетни под наем,явно е доста печеливш бизнес.
59
3
 
22
 
! Отговори
Пътриотин преди 4 години
Левски София е отбора на народа, винаги ни оправя настроението.
58
1
 
27
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Някой да е изненадан????
57
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кокала не ставал, Гонзо не ставал, Йоканович и той не ставал, Никито Митов и той не ставал, Делю Роси не бил за Левски, Стойчо Стоев и така и така, ама не , не. Дерменджиев и той не ставал. Сега Хубчев и той бил гола вода. Ми да сложат някой от бряг на Слоновата кост, барем им допадне, на тия куци коне.
56
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вчера пак е имало гангбанг на Гейарена, ама иначе те са горди със славния си клуб с най славните си загуби. Няма по изнасилван отбор като Лесни, и позорящ Българския футбол.
55
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е кой да ви стане треньор. Кой. А помолете Специалния.
54
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Берое е с 9т. и не е с 4 по-малко от ФК Левски. Или елементарната математиката ви куца или сте също толкова жалки, колкото играчите на Хубчев. Селекцията на Герена е отчайващо слаба. Треньорът не знае кой ще дойде, което означава че или не могат да привлекат желаните играчи или просто кърпят дупките в отбора без много мисъл. Вижда се, че без Мариани и Костов в атака отборът е печален. Защитата е също отчайваща. Дори Арда и Ц.Село играят по-стойностен футбол!
53
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До****Най добре е прасетата да не злорадстват защото има свинска чума ,та довечера следва заколение де!!!
52
1
 
20
 
! Отговори
ха преди 4 години
Време е.....събличай!!!!!
51
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до ПолуидиотУстите ви пълни със семенна течност, ама намирате сили да говорите. Това само сините *** го могат.
50
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един Мъж и истински левскар има в този клуб , това е ПЕТЪР ХУБЧЕВ!Жалко за този свестен човек,тези над него са интересчии и пиавици а пък за бездушните нищонеструващи бездарници с оскубани вежди дето са му дали коментарите са излишни!!! За големи клубове са нужни футболисти с големи сърца а не п,тки!!!
49
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да вземат Божинката,да им покаже!