Хубчев намекна: Левски готви капан за Лудогорец

"Най-силно се представяме като отбор", заяви треньорът на "сините"
17 дек 2019 19:51, Веселин Коларов
8
Хубчев намекна: Левски готви капан за Лудогорец
Снимка: Bulphoto.com

Най-силното оръжие на Левски е колективът, заяви Петър Хубчев в интервю за клубния уебсайт след края на есенния дял от българската футболна efbet Лига и турнира за купата на България. Той добави, че е доволен от професионализма на всички играчи на "сините" и добави, че се надява те да се завърнат здрави и отпочинали за зимната подготовка.

 
"Лично за мен нещата можеха да се развият и по-добре, но по-детайлна оценка тепърва ще правим. Пет точки са и много, и малко. Предстоят ни по още две срещи с отборите от първата шестица, но за нас е по-важно да направим отбор, за да бъдем конкурентни на Лудогорец. Ще срещнем този отбор и за купата, а това е сериозно дерби. Ще играем с тях в турнирен мач и целта е да продължим, така че ще подходим по-различно.
 
"Сега ни предстои подготовка, а това е най-тежкото време във футбола. В тренировъчния процес нямаме никакви забележки към играчите и тяхното поведение е професионално. Те показват максимума от възможностите си, но друг е въпросът какъв е този максимум. Там трябва да надградим и да намерим по-подходящи хора за отбор като Левски.
 
"Загубихме три мача, като в два от тях имахме по четирима или петима контузени, на които по принцип разчитаме. Не искаме да се оправдаваме и няма как да бъдем доволни, когато губим.
 
"Най-силно се представяме като отбор. Харесва ми поведението на футболистите в професионалния им живот, в тренировките, извън тях, в съблекалнята и извън нея. Отношението между футболистите е професионално и приятелско, а този силен колектив ни беше най-голямото оръжие. И тук винаги може да бъде по-добре, но като цяло съм доволен".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
vlady преди 4 години
Най-важно е Татин Ники да не стъпва на терена - с Миятович при малко късмет Левски може да добута до нулево равенство.
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
понеже шефът им не е е склонен да дава много пари за клуба ако смятат да залагат капан на ЛУДОГОРЕЦ го съветвам да се бръкне малко по дълбоко в кесията си и да не купува капани от китаиски магазин жив та...к пробвал съм ги убчев ще стане за смях
4
0
 
6
 
! Отговори
бай Стамат преди 4 години
имаш крава, сам падаш в неягоре-долу тава е мисълта на вечно намусенияклопка ще им направят значи, с нестандартна топка ще се играе мача
3
0
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
За кой Лудогорец говори Хубчев - Лудогорец Доброплодно ли , Лудогорец || ли, Лудогорец | ли?
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Масите вече не се увличат по левите идеи,също и по спортните зрелища.Светът търпи еволюция,и старите норми и ценности остават в миналото.В това число и спортните зрелища.Да не говорим какви работи са ставали на ,Кърниградска',и които стават и днес.На времето имаше запитване на ,,Камата'' дали би работил на ,,Кърниградска'',а той беше отговир,че докато там има хора които имат повече пари от него,а не могат да докажат произходът им,той не би стъпил там.И беше задал въпрос,,От къде са им парите?".
1
2
 
13
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Планът им е пак да паднат от Лудогорец...