Лицето може да се подмлади без хирургия

Използват се специални конци и други похвати
Обновена: 24 юли 2016 23:59 | 24 юли 2016 11:50, Eкип на Puls.bg
0
 Лицето може да се подмлади без хирургия
Източник: Reuters
Всяка жена знае, че след определена възраст предпочита да не я питат на колко е години, за да не се налага да увърта отговора, криейки истината. Най-голямото удоволствие обаче идва, когато предполагаемата възраст, която й дават, е десетина години под реалната. 
 
Това е ефектът, който повечето от жените търсят, посещавайки естетичните дерматолози, а нищо не подмладява едно лице толкова, колкото гладката и чиста кожа.
 
През последните години тредлифтингът (или преведено от английски – лифтинг с конци) се налага като изключително успешна алтернатива на хирургическия лифтинг на лицето при пациенти между 40-60 години. Процедурата не е оперативна и включва повдигане на веждите, оформяне на скули, лифтинг на деликатната зона на шията, изглаждане на челото, премахване на средни и дълбоки назолабиални бръчки.
 
Основното, което се постига с метода, е повдигане, стягане и уплътняване на кожата, т.е. видим, бърз и „мек“ лифтинг, подмладяващ лицето или останалите третирани зони. Естествено, лифтинг-конците не могат да заместят цялостния хирургичен лифтинг при по-възрастни пациенти, при които кожата е силно отпусната, но са чудесно решение при тези, които желаят естествени и деликатни промени с по-щадящи методи. Третираните зони видимо се стягат, имат подобрена еластичност и тургур, трансформирани са, но без да изменят драстично първоначалната структура.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари