Сибирски бункер за стресирани от края на света баровци

ВИП укреплението можело да издържи дори ядрен взрив
Обновена: 16 май 2012 19:45 | 16 май 2012 19:45,
44
Сибирски бункер за стресирани от края на света баровци
Снимка: Reuters

Бункер за психясали по Апокалипсиса в края на годината баровци ще строят в Сибир.

Нищо, че американски учени намериха календар на маите, в който изобщо не бил изчислен краят на света.

Още по темата
10 мар 2010 14:52
12

Укреплението ще бъде позиционирано в околностите на планината Белуха – най-високата точка в азиатската част на необятната руска шир (4506 м). То щяло да издържи и ядрен взрив, информира ИТАР-ТАСС.

Мнозина вярват, че най-много оцелели ще има именно в Сибир, независимо дали краят на света ще дойде като опустошително земетресение, цунами, сблъсък с небесно тяло или ядрена катастрофа.

Братушките с по-нисък стандарт напълниха форумите в интерет с коментари, че новината за строителството на бункера е просто рекламен трик за вдигането на цената на недвижими имоти в района.

Все още няма обявени тарифи, нито пък определен срок за престой, брой на стаите или екстрите, но със сигурност сумите ще бъдат колосални.

Според скорошна анкета, публикувана в "Global Post" всеки един десет души на планетата продължава да вярва, че светът ще свърши вкрая на 2012-а г. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко плюса има "Историка" - доказателство за глупостта на съвременните хора.
17
2
 
10
 
! Отговори
хахаха преди 11 години
какви 5 милиона, какви 5 лева? Още не се знае тия катунари откъде са дошли - от монголия ли, от персия ли, какви 5 лева, какви торби цимент?
16
18
 
9
 
! Отговори
до Истерика преди 11 години
Алооо "Историка", никога никъде нищо не е направено от славяни.Даже Велика Русия е дело на скандинавци.Защото винаги са ги управлявали скандинавци в началото.А после са *** управлявали Царе със смесена кръв, но никога с руска кръв.Избърши си с дипломата г.за.А в България винаги са управлявали Прабългарите и никога славяни.Затова България става велика.
15
13
 
5
 
! Отговори
хахах преди 11 години
16 главоча не си знаят историята Тея 10000 хаимани всъшност са над 5 милиона създават империи от Казан до РИм развиват и построяват над 1000 града -крепости ,някои по големи от РИм.Не просто сте отвратителни ,чуждопоклони и неграмотни.А езика които наричате славянски е скито-балтииски много близък до санскрит и езика на тези които наричаха съветските драскачи и подгласниците им тук Прабългари.Я бързо на разходка до ПЛИСКА
14
1
 
5
 
! Отговори
до Томас преди 11 години
И дяволът цитира Библията.И той вярва в Бог и трепери пред Бога, но си остава дявол...
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това е начин да ги опандизят,след като не могат по друг начин :)
12
9
 
2
 
! Отговори
9 преди 11 години
Толкова си историк кратунчо.Фъшкиите които си написал са смехотворни.Самата дума прабългарин ме избива на смях.Да не си от мекедониската школа ???
11
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
всъщност, хамериканският ясновидец Едгар Кейси go е казал, че новата цивилизация ще започне от Западен Сибир, след близо 8-10 години катаклизми, които ще променят изцяло географията на Земята. в нета може да се намери edgar cayce map of new world
10
5
 
6
 
! Отговори
Господ преди 11 години
Браво, Томас! Печелиш лукче!
9
8
 
13
 
! Отговори
Томас преди 11 години
Лука 21:26Човеците ще примират от страх и от очакване онова, което ще постигне вселената, защото небесните сили ще се разклатят.Исая 2:19И човеците ще влязат в пещерите на скалите И в дупките на земята, Поради страха от Господа, и поради славата на величието Му, Когато стане да разтърси земята.
8
21
 
56
 
! Отговори
Историк преди 11 години
Славяните са доказано умни хора. Друг въпрос е, че са се смесвали с диви азиатски племена - както в България - 10 000 конекрадци и хаймани, водещи катунски *** живот са се смесили с културни и развити във всякакво отношение общности (говорещи СЛАВЯНСКИ език, съответно и по- късно използващи СЛАВЯНСКА писменост.) Това е ФАКТ. Още се намират остатъци от катилизма и дебилизма на прабългарите, гламно под формата на славянофобство.
7
0
 
7
 
! Отговори
Стф преди 11 години
"психясали ПО" , "Нищо, че" , "интерет" , " вкрая" , второто изречение, така написано, е безсмислено, на думата "изобщо" изобщо не и е там мястото + още няколко пунктуационни грешки. И това намирам, без да имам изобщо претенции, че знам отлично бълг. език. Журналисти...
6
0
 
8
 
! Отговори
Оптимист преди 11 години
Колкото повече вярват, толкова е по-вероятно да се сбъдне.
5
21
 
6
 
! Отговори
славянка простота преди 11 години
руснаците са типичен пример за неадекватността на източните племена, за тяхната селка андрешковска душица и дребнав характер. и милиарди да имат си остават прости комплексирани ***
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някои е перкалил с трите прасенца.
3
0
 
1
 
! Отговори
rrrr преди 11 години
поздравления за админите, поне са на линия, веднаха си коригирахте грешката ;)
2
0
 
3
 
! Отговори
Absurde преди 11 години
Няма значение. Важното е пари да се правят....
1
0
 
1
 
! Отговори
rrrr преди 11 години
какво е "извържи" :DDDDDD

Спонсорирани публикации