Вечно недоволни - кои зодии само се оплакват?

Ето Топ 4
10 окт 2019 23:00, Иванка Гъркова
5
Вечно недоволни - кои зодии само се оплакват?
IStockphoto

Омръзнало ли ви е от хора, които вечно се оплакват? Излизате с тях и вместо да си поговорите нормално, те сипят негативизъм и ви напрягат. Дори и да има за какво да се похвалят, те винаги ще намерят нещо, за което да ви се ожалят. Може да получават хубави пари или да имат интересно ежедневие, но въпреки всичко, те няма да спрат да мрънкат. 

Трудно се живее с хора, които вечно недоволстват. Може да полагате много усилия, за да ги направите щастливи, но те да не го оценят, защото са твърде заети да критикуват и оплакват. 

Според астролозите, представителите на четири зодии са по-склонни да недоволствстват в сравнение с други. Ето кои са те и как трябва да се държите с тях:

1. Овен

Те постоянно се възмущават от нещата, които ги заобикалят. Въпреки че имат едно виждане за света, не правят нищо конкретно, за да го променят, а само говорят. Тъй като искат да контролират всички, винаги се гневят и не пропускат да се оплачат, ако не им се получава. Разбира се, обвиняват другите за това и понякога могат да им вдигнат нервите, защото стават прекалено агресивни. Овните постоянно сеят негативизъм, а и са чепати характери, заради което трудно намират истински приятели. 

2. Водолей

Те обичат да си казват всичко. Ето защо, когато са ядосани, трябва всички да разберат защо. Може и да няма причина за негативното им поведение, но те ще продължат с оплакванията, докато не ги разкарате. Дори и да успеете, те ще си намерят нов слушател, когото да занимават с проблемите си. Понякога Водолеите са много досадни, защото повтарят едно и също постоянно.

Останалите четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Бл преди 4 години
Ми то и за Овните не е вярно, даже и за Водолеите. Козирози не съм срещала досега.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кадъра не знам от филм ли е, не е ли, ама е много точен за "модерния" свят.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ssscorpio
1
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добър вечер на братята на витошка.Немаше ви днес на трасето да не сте на туризъм някъде

Спонсорирани публикации