Осми и девети дом в астрологията - от кои знаци се управляват?

Те отговарят за различни сфери от живота
29 окт 2019 18:20, Иванка Гъркова
3
Осми и девети дом в астрологията - от кои знаци се управляват?
Pixabay

Изготвянето на хороскоп не е лесно. За него астролозите имат нужда от информация за това кои са вашите дата, месец и година на раждане, точен час, както и дома, в който попада зодията ви. 

 
Наталната карта, която специалистите ползват, е нещо като сложна система с букви и цифри, на която са разграфени общо 12 астрологични дома - точно колкото са и зодиите. 
 
Въпросните домове имат голямо значение при определяне на различните видове хороскопи. След като в предишните няколко статии ви разказахме за кои сфери на живот отговарят така наречените къщи от първа до седма, ето и следващите две: 
 
Осми

Домът на секса
 
Той се ръководи от знака Скорпион и се свързва с планетите Марс и Плутон. Отговаря за отношенията на човека с другите, включително за интимните му връзки. Осмият дом поставя наравно секса, смъртта и прераждането, които са част от нашия живот. Той отговаря за развитието на връзките и ползите, които извличат хората от тях.  
 
Тук попадат и споделените ресурси като финанси, данъци, застраховки, но също така емоционалната подкрепа от най-близките и нашето духовно израждане или прераждане. В тази връзка, ограниченията, които има за партньорите, също влизат в този дом. 

Още за домовете в астрологията четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации