Хванаха Мегз с множество неплатени глоби

Дизайнерката се опитала с чар да омилостиви катаджиите
6 окт 2020 17:45, Нели Христова
69
Хванаха Мегз с множество неплатени глоби
Снимка: БГНЕС

Полицаи от Дупница засякоха известната дизайнерка и бивша моделка Миглена Каканашева-Мегз да извършва неправилно изпреварване с луксозното си "Порше" при автокъщите край Дупница, пише в. "Струма".

При последвалата проверка се оказало, че тя не носи документите на автомобила. При справка в КАТ-Пътна полицията се установило и, че Мегз има доста неплатени глоби за различни пътни нарушения.

Дизайнерката се опитала с чар да омилостиви катаджиите да я пуснат, без да се задълбочават в проверката, но те били непреклонни. Пътните полицаи ѝ съставили акт и тя продължила пътя си в посока Дупница.

В неделя Мегз публикува пост на стената си във Facebook, че била две нощи сама в Рила до Седемте рилски езера и медитирала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази е пример, как не трябва да изглежда и да се държи една жена! Жалко, че в БГ това много се харесва от младите и ей такива мизернички се проуват за някакъв модел на младите момичета.
47
0
 
10
 
! Отговори
blqblq преди 3 години
Е,как ще ги омая с чар като прилича на избягала от лудницата и половината е изкуствена?
46
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
стига сте занимавали хората с подобни долнопробни о трепки
45
2
 
0
 
! Отговори
2 преди 3 години
Б.Борисов да ходи да иска пари от Китайците и турци- Измамници дето нахлуват в България, представяйки се за бежанци, мигранти и искат да ОТКРАДНАТ Бизнеса и Работата на българите... Тия КОЛКО глоба плащат като дойдат в България, БЕЗ документи и пари ???Мегз е трябвало да извика някой да пребият полицаите.. И после да ги прати към Лагерите в Елхово, Харманли и София( Враждебна), да си търсят пари от араби и китайци..
44
2
 
3
 
! Отговори
1 преди 3 години
Чух че тая Мегз купувала стоки от Турция и ги продавала в България... Обаче, турците явно са я СЛЕДИЛИ, да решили да и ОТКРАДНАТ Бизнеса и да ЗАВЗЕМАТ България... Турците нахлули в България и почнали да продават същите стоки, които тая купувала от тях... И китайските измамници са започнали същото.. Ако чуят че някой купува стоки от Китай, тогава китайците идвали в България и почвал ида продават тия стоки за да ОТКРАДНАТ Бизнеса и Парите на Българите...
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иво Христов нея възпява!
42
0
 
11
 
! Отговори
Затруднен.... преди 3 години
Искам да попитам осведомените тук - каква е вероятността лице, което дори глобите си за пътни нарушения не плаща, да е заплатило дължимите от него данъци?За един преател питам, не, че нещо.....
41
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тука не става държава, вече всичко е опорочено, опростачено.
40
1
 
3
 
! Отговори
Дрямката преди 3 години
До ТерсенетоНе искаш ли твърде много да ти даде?;;)))
39
1
 
5
 
! Отговори
Терсенето преди 3 години
20 евро, и ако си е мило зъбите.
38
0
 
10
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
Значи уплашила със захапката си животинките край езерата и сега не могат да заспят зимен сън
37
0
 
18
 
! Отговори
Аахим Дедкин преди 3 години
Плащай ***!Няма само на теб да ти плащат!
36
0
 
27
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
за хората, които не знаят... Дизайнерката преди няколко години се изфука с нов джип, подарък от мъжлето. После се оказа, че е на лизинг. После се оказа, че не може да плаща лизинга. После й го откраднаха. После се оказа, че не са го точно откраднали... "Разглобиихме една кола с мъжа ми и я обявихме за откраднатааааааа.... Направих грешкаааа.... Нямам ли право на втори шааааааансссс?" Изключително редко кафево л... е тази женица...
35
0
 
16
 
! Отговори
мак преди 3 години
Къде ми е коментара? Сравних я с убиеца на Милен - и двамата с нарушения без последствия. Или многоважнадизайнерка е нещо обидно?
34
1
 
5
 
! Отговори
Ааааа преди 3 години
Добавки ползвал. Кат го гледам колко са е нацепил с тия добавки - 40 кила с напикани ***.Добавки, ама за адреналин и да се мисли за безсмъртен.Бил объркал, вместо спирачка, газта натиснал. Аре ве, верно ли? Тва е автомат - имаш два пееедала. Газ и спирачка. Ако ги объркаш - или си се напукал яко на бяло или си оолигоофрен. Два, два пеедаала има бе. А бе вие на кого ги говорите тия неща, а????В кауша и да гние там. И цигари няма да има. Вода на 24 часа по 1 водна чаша. Храна на 3 дена.Точка.
33
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При тази, бате, всичко е множество - кеф ти неплатени фишове, кеф ти фирми. Полицията я пуснала, ами НАП да вземе да я хване, че и не само нея, май цялата фамилия в кюпа.
32
1
 
13
 
! Отговори
Извънредно положение преди 3 години
Мощно се изхвърлям връз тази мумия травестит, но след чеккия, това куче бясно ме е гнус дори да го гледам, ка щяло па да не го пипам, повръща ми се веке.
31
0
 
9
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
Ако тая беше в Северна Корея нямаше да има нито едно пътно провинение. А, да и щеше да е с естествен бюст.
30
0
 
20
 
! Отговори
Хахахахахахахахаха преди 3 години
При последвалата проверка се оказало, че тя не носи документите на автомобила????А през миналата 2019 г се оказа, че Миглена Каканашева в съучастие с Румен Ранчев и Антон Лесов са откраднали лек автомобил Мерцедес на стойност 98 586 лева, собственост на лизингова компания в София. И тримата са с условни присъди за това деяние.И сега пак с чужда кола без документи на път за автокъща към Дупница???Крадецът вдига колата и после някаква такава я кара да я разглобят.
29
0
 
4
 
! Отговори
Ааааа преди 3 години
Ти остъй, сметни кво ни е правосъдието. Въпреки че е доказано че... а бе 0срал се е, дали му на кристиянчо да чете и да попита дали иска още доказателства, преди да издадат присъдата. Ми той може всеки път да иска да чете и всеки път да иска още доказателства. И така 20,30, 40 години. И няа проблем, да си иска още доказателства.Оставка на всички, смяна на системата. Кви доказателства да иска? Не ползвал др0гa, ами добавки. Аре бе, верно ли?Доказано е убиец и нaрк0мaн. В затвора. Точка.

Спонсорирани публикации