Хороскоп 2022: Каква ще бъде годината за зодия Козирог?

Приятни промени за всички, родени под знака
30 дек 2021 20:36, Екип на Tialoto.bg
4
Хороскоп 2022: Каква ще бъде годината за зодия Козирог?
IStockphoto

През 2022 г. Козирогът ще може да превърне хобито си в печеливш бизнес, да придобие нови знания и да се научи да се отнася с по-голяма топлина към членовете на семейството и любимия човек.

Свободните Козирози ще срещнат любовта през лятото и ще могат да развиват отношенията до края на годината.
 
Ще дойде благоприятен период още в първите дни на януари, ще намерите отговори на въпроси, които ви тормозят отдавна и ще имате желание да промените живота към по-добро.
 
Козирозите ще трябва да правят нови планове, различни от тези, които са били преди. Ще имат желание да разберат живота си, да разберат миналото, да коригират грешките и да изградят щастливо бъдеще.
 
В стремежа си някои ще открият самопознание чрез творчество – рисуване, музика, текстове.
 
Плутон, второто слънце на Слънчевата система, трансформира личността на Козирога от 2008 г. Това влияние ще продължи и през 2022 г. Родените от 16 до 19 януари ще го почувстват по-силно от другите.
 
Приятни промени очакват Козирозите в партньорството и кариерата. Трябва да се научите на повече гъвкавост и приемане, така промените през 2022 г. ще бъдат по-лесни. Те ще бъдат улеснени от нови хора, които ще ви окажат подкрепа.
 
Периодите от 30 декември 2021 г. до 11 май 2022 г., както и от 29 октомври до 21 декември 2022 г., ще разширят бизнес кръга на Козирога. Това е следствие от положителното влияние на Юпитер.
 
Какво можете да направите през новата година? Сменете работата и сферата на дейност, отворете собствен бизнес, преместете се в друго място на живеене (град, държава). Запазвайки разума и спокойствието си, ще можете да успеете във всички области на живота.
 
Още от годишния хороскоп за зодия Козирог четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А близките сами си сесдадоха това държание не искаме некои да ни казва особенно близнак а ако се извинят и спрат да играят ролята на пощтаджийй може да се замисли неосъана Ко да губим най важното го нема семейството дали ще живеем малко по добре или зле нема значение направете това което сте ресйли тук сме
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мечти да много но и без начителни ако ако не така ни е добре
2
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сладкиш осте доста години ще се даржим топло със близките си абе работа да има пак срути е напразно ндез званиха поставено лице на некого човека е добра разбира се опити даа те преместят на се работа не мерси доволни сме
1
3
 
4
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Хоби и ловец съм и рибар съм... къв бизнес? :)))

Спонсорирани публикации