Украинските сили спряха операцията в Славянск

Изтеглиха се от превзет по-рано контролен пункт
Обновена: 24 апр 2014 15:23 | 24 апр 2014 15:21, Елка Василева
285
Украинските сили спряха операцията в Славянск
Снимка: БТА

Украинските сили се оттеглиха от превзетия от тях по-рано днес контролно-пропускателен пункт в източния град Славянск.

Още по темата

Проруските сепаратисти си върнаха позициите и започнаха да подсилват пункта с чували пясък, предаде Ройтерс.

Украинските сили, подкрепяни от бронетранспортьори, се оттеглиха около два часа след превземането на поста, който се намира на път близо до село Хрестишче.

Мобилните телефонни връзки със Славянск са прекъснати, съобщи украинската телевизия.

Според местни медии, които се позовават на проруски сепаратисти от Славянск, ситуацията на контролните пунктове се е нормализирала, а операцията на украинските сили е преустановена. Постъпват и съобщения, че сапьори проверяват маршрута за по-нататъшно напредване на бронираната техника, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


285
Още по темата: УкрайнаСлавянск
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
1
 
0
 
! Отговори
Неутрален преди 9 години
До румен221На ред е Вашингтон ... през Аляска.
194
3
 
1
 
! Отговори
RAD преди 9 години
До ИдеалистКаква работа има Русия в ЧУЖДА ДЪРЖАВА,която се опитва да се справи със сепаратисти?Тактиката на Русия е ясна:1. Създаване на напрежение чрез мрежа от агенти, внедрени в про-руски райони2. Надигане на бунтове3. Използване на професионални сили на място под прикритие за превземане на администрация4. Когато чуждата държава реши да въдвори ред,Русия започва да говори за агресия срещу рускоезичното население и използва това като оправдание за военна намесаПросто,но действа!
193
2
 
1
 
! Отговори
33492 преди 9 години
До До 218Face ne polzvam. Google i Intel sa mutlinacionalni korporacii.
192
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
216. Ама то и за американските работници ще стане зле , като завладеят света !Днес за първи път си признаха , че средната класа в Канада е по-платена от американската . Е това е резултата от войните . Богатите са още по-богати !Ще стане лошо, ако не им се опълчи някой СЕГА !
191
4
 
9
 
! Отговори
До 218 преди 9 години
"СВЕТЪТ МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ И БЕЗ САЩЕМБАРГО И БОЙКОТ НА ВСИЧКИ АМЕРИКАНСКИ СТОКИ "Спри да си ползваш компютъра тогава. В него има Интел. Фацебоок и Гоогле също.
190
3
 
11
 
! Отговори
Идеалист преди 9 години
Аамериканците провокират Русия да влезе с редовна войска в Украйна и после да тръбят, че е агресор. Колкото до украинската войска, тя е на нивото на българската. Вероятно се бият наемници, платени с $. Путин е прав, че войската не трябва да се използва за вътрешни нужди.Избори в в цяла Украйна няма да има. До 20 май Източна Украйна, ще се отцепи от средната и западната част.
189
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изведнъж украинските сили се оттеглиха...А защо ли? - Руснаците почнали учени по границата и Киев се сетил че няма подходящи вратовръзки за свободна консумация :)(Нашите новинари още не пишат за руските учения.)
188
5
 
24
 
! Отговори
румен221 преди 9 години
До Леле че народПодновили "операцията" - "Правене на добро" (избиване с несъгласните с фашисткия преврат)... Те и Наполеон и Хитлер под Москва лъжеха, че "правеха добро", лъжеха че...:- "Операцията е временно прекратена и все още не е свършила..."Но руснаците:1. Влязоха в Париж;2. Влязоха в Берлин;3. Май, на ред е Киев...?!?!.
187
4
 
38
 
! Отговори
голямата мечта на Ад преди 9 години
Обамата не го интересува Украйна. Обамата иска да реализира голямата мечта на Адолф Хитлер да завоюва Русия. И понеже го е шубе от пряк конфликт с Руската Федерация, той използва наемници, като Украйна, Балтийските републики, а защо не и България?
186
2
 
2
 
! Отговори
Леле че народ преди 9 години
Див аграр Благодаря
185
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обама, нейде из Азия, се обажда да кори Русия, че не взема мерки да прекрати кръвопролитията в Източна Украйна. Ха, Обамба да не подтиква невинно Русия да навлезе и да елиминира, т.наречените боевики, а реално фашистки бандитчета безработни, надрусани, платени с чуждестранни пари, Но преди това, как да изгони прииждащите като ята черни гарвани висши емисари от САЩ, и главорезите от Black Water (Черна вода) и Grey stones (Сиви камъни), кой им плаща, не може да са миролюбивите и открити САЩ.
184
10
 
22
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 9 години
САЩ ПРОВИЦИРА РУСИЯ ДА ВЛЕЗЕ ВЪВ УКРАИНА.ЗА ДА МОГАТ ДА ОБВИНЯВАТ РУСИЯ И ДА САНКЦИОНАРАТ И ДА УНИЩОЖАТ РУСКАТА ИКОНОМИКА.ЕС ПОДЪРЖАТ САЩ КАКТО И БЪЛГАРИЯ ПОДЪРЖА САЩ
183
6
 
41
 
! Отговори
ядосан преди 9 години
До 184В много голяма грешка сте!Ако Сащ можеха да направят нещо срещу Русея,досега 11000000000.. пъти да са го направили!Ама нЕ МОГАТ!От пиедестала на арогантността и алчността си Сащ подцениха Путин и сега панически правят гаф слад гаф-Германия помагала на руските военни,гражданска война в Украйна....Путин ги остави да се дънят и те сами влязоха в капана,който се опитваха да сложат на Русия!
182
4
 
44
 
! Отговори
Леле че народ преди 9 години
А организациите за защита на човешките права си мълчат като на*рани(каквито са) ,ама ако удариш някой ром,веднага ще те обвинят за расизъм.Но нали в Украйна са "техните хора" които убиват,си мълчат.Къде са по*ерковците от ООН ? Къде са ? няма ги и тях.Всички удобно си мълчат. Ей затова ги ненавиждам тия организации .Аман от USA cocksuckers.
181
4
 
42
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 9 години
ТЕЗИ МАСОВИ УБИЙСТВА КОИТО ГИ ИЗВЪРШВАТ.ТЕЗИ КОИТО ДАДОХА ЗАПОВЕД ДА СЕ СТРЕЛЯ НА ПОРАЖЕНИЕ.НАРОДА НА УКРАЙНА ЩЕ ГИ СЪДЪЯТ И ТАЗИ ФАШИСТКА ХУНТА ОТ БЕНДЕРОВЦИ ЩЕ ИДАТ НА БЕСИОТО
180
6
 
46
 
! Отговори
Генерала преди 9 години
Не Русия , а САЩ трябва да бъдат наказани и изолирани за това което техните служби сътвориха в Украйна !Време е Русия , ЕС , арабския свят и др.потърпевши да овладеят авмериканските тарикатлъци и да организират платени протести в САЩ!!!С техните камъни по тяхната глава , така както прави сега Източна Украйна !На зло куче , зъл прът!
179
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ужасът и кървищата само днес са убити 5 невъоръжени граждани от командировани бойци на Майдана в Славянск са логична последица от бащинските консултации, дадени на нелегитимното правителство на Украйна от най-висши сащиански държавни мъже - шеф на ЦРУ, вицепрезидент, маркитанка с кифли, само чистачки от Белия дом и Капитолия още не са посетили Украйна и съветвалифашистките бандитиЗащо мълчи ООН?! Не вижда ли, че убиват хора по нескриваното, нагло подстрекателство на САЩ? ПОЗОР!!!
178
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
рУмен221, не сме никакви приятели, а като ти чета глупостите не можем и да бъдем:)
177
2
 
1
 
! Отговори
Леле че народ преди 9 години
Подновили са я операцията
176
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какви ще са резултатите от изборите ?Но вече САЩ , отпуснаха 11 мил. За образование на избирателите и ето резултата ?

Спонсорирани публикации