Област Перник вече в жълтата зона по заболеваемост от COVID-19

В нея са и София-град, Варна, Бургас и Враца
8 юли 2022 12:33, Елка Василева
17
Област Перник вече в жълтата зона по заболеваемост от COVID-19
Снимка: Pixabay

Област Перник премина в жълтата зона по ниво на заболеваемост от COVID-19. Това показват днешните данни на Националния център по заразни и паразитни болести.

Още по темата
Другите области, които вече са с повишена заболеваемост от коронавирусната инфекция на двуседмична база и са в жълтата зона, са София-град, Варна, Бургас и Враца.

Заболеваемостта от COVID-19 в страната на 14-дневна база е 104 на сто хиляди души население.

По данни на картата за епидемичната обстановка в страната, разделена на пет региона и указваща заетостта на болничните легла за пациенти, заразени с коронавирусната инфекция, четири от регионите са в най-ниския етап – нула.

Очаква се регионът, обхващащ областите Враца, Монтана, Видин, София-град, София област, Перник, Благоевград и Кюстендил, до дни да премине в етап едно, посочва БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тъкмо Путин видя сметката на вируса а те взеха че пак го пуснаха. Дали в Молдова няма някоя американска лабораторийка и от там да идва всичко?
13
1
 
6
 
! Отговори
ьяаог преди 1 година
Не е реално колко късопаметен е драгият читател и зрител.Как забрави,че затваряха масово спешни центрове,онкодиспансери,спешни хирургии и т.н. в цяла България и ги правиха ковид отделения,а спешните случаи без тази тъпня ги оставяха буквално да умират ако са с отрицателен тест,връщаха ги,разкарварваха ги докато спешния случай завърши с летален край и после грачеха как се е повишила смъртността."лекуваха" по телефона дори случаи за спешна хирг.като перитонит!даималоместазакашлящи щотопо-скъпонапр
12
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Уж нямало вирус, обаче американците го отглеждали в украински лаборатории, обаче също така ни пръскат от самолети, в северната Корея с балони го носят....абе откачалници!
11
2
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Вие за велики дела не сте готови, щом се плашите от вирус, който вече е като грипа и сезонните. Политическа криза има в момента. Знам колко хора починаха от коронавируса и колко семейства са почернени, знам как промени света тази глобална пандемия и какво разкри за здравните системи, но се неглижираха други заболявания и други проблеми. А спирането на планови операции от правителството на Борисов, щаба и от служебните правителства, беше престъпление.
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да ви пожълтеят продажните физиономии и да *** до един слуги на рогатия!
9
3
 
9
 
! Отговори
? преди 1 година
Още ли вервате ?
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 3Аз лично преди да паднат съм призовавал хората да си свалят маските от една закусвалня къдено ме изгониха понеже бях на опашката без маска и никой не си свали маската. Септември месец дори и да кажат да носим маски ако никой не ги носи то няма да ни гонят нас нормалните хора.
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Критерия за тези зони е грешен и трябва да се промени или въобще да сме да се дават определения за всяка една област.
6
3
 
6
 
! Отговори
стронций барий алуми преди 1 година
НАТО самолетчето хвърка над различните области и *** отдолу само сменят флаговете. Като пуснат доле 5-Гто и ви препръжва алуминия дробчетата.
5
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дори и в черната зона да е, пак няма да се ваксинирам с еликсирите ви скъпи глобалисти. Задръжте си ги и пожелавам на всичките ви роднини да се ваксинират с тях редовно.
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Знаете ли какво е пернишка викторина? Задава се въпросът и който отговори първи вярно го бият, за да не се прави на много умен хахахах
3
7
 
6
 
! Отговори
БРаво Перник преди 1 година
Само така вируси и зарази от почивките донесохте освен ковида и полово предавани болести също.
2
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде септември отново с МАСКИ!
1
4
 
25
 
! Отговори
Абе преди 1 година
Я се самоубийте вие всички, "доктори", "журналисти", "полицаи", "политици". Уж сте тук за да ни пазите, ама май ние пазим ВАС