Нинова: Манолова ще припознае ли предизборната платформа на БСП?

Това е условието за подкрепата към нея
Обновена: 11 сеп 2019 19:29 | 11 сеп 2019 19:23,
22
Нинова: Манолова ще припознае ли предизборната платформа на БСП?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Председателят на БСП Корнелия Нинова поиска Мая Манолова да отговори дали ще припознае предизборната платформа на партията. В изказването си пред делегатите на Градската конференция на БСП в София Нинова изрази личното си мнение за кандидата за кмет, но отбеляза, че решението ще е на столичните социалисти, пише БТА.

Още по темата

Човек с голямо доверие, който е уважаван от БСП, но може да събере и допълнителна подкрепа извън нас, с ясни ангажименти към софиянци и с нашата сила като партия и като екип, може да бъде успешен модел за спечелване на изборите и за промяна в София, смята лидерът на БСП.

"Но ако изберем Мая, бих искала тя да отговори на въпроси и да поеме ангажименти, защото над всеки един от нас стои политиката на БСП", каза Корнелия Нинова. Тя отправи въпроси: ще се работи ли за това поетапно почистването да се възлага на общинско дружество, ще се въведе ли безплатно ползване на транспорта със зелен билет, ще има ли видеонаблюдение по спирки, детски градини и подлези, ще има ли специален фонд за строителство на общински жилища и облекченото им раздаване на бедни семейства, ще има ли стипендии за студенти и за учащи, например за лекари, които след това да имат ангажименти към общинското здравеопазване в София. Ще се поеме ли ангажимент да не се увеличават местните данъци и такси и да се преразгледа договорът за концесия със "Софийска вода", попита още Нинова.

Още не сме чули нейната, но бих поставила въпроса в каква степен Манолова ще припознае нашата платформа и ще поеме конкретни ангажименти, добави тя.

Победата в София по всички прогнози, проучвания, настроения е възможна и зависи от идеите, личностите и екипната работа, заяви председателят на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Джендьо преди 4 години
Мая баща ли е на предизборната им платформа, че да я припознава?
16
0
 
3
 
! Отговори
ЦК на ГЕРП преди 4 години
Като искат да наложат платформата на БСП ,да си издигнат свой кандидат ! Мая от *** инат няма да приеме предложението на ездачката Корни...
15
1
 
6
 
! Отговори
платформа преди 4 години
Манолова ще припознае каквото и кажат братя Галеви това са 40 милиона лв.
14
0
 
8
 
! Отговори
Мая няма шанс преди 4 години
В София Мая няма никакъв шанс.Майчето ще бъде употребена от БСП в предстоящите местни избори и след загубата им захвърлена в забрава като по този начин *** ще реши в своя полза лидерския си проблем в БСП ...
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Царете на комедията напоследък залагат на независими кандидати, които по традиция или са зависими или от тях нищо не зависи... А заплатата на омбудсман не беше лоша!
12
1
 
14
 
! Отговори
Барселона преди 4 години
Че как няма да е припознае...и после да стане Радев 2.....
11
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Корни показва женска злоба, не иска Мая Независимая. Да, но в Масква натиснаха копчето и я прескочиха, сега ще се пръска от злоба 2 години.
10
1
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Щеше да я припознае, ако вие я бяхте номинирали... - но не е така...
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Манолова беше за джендърсакта Истанбулса конвеция,а Нинова е против,така,че сигурно няма да приеме платформата на БСП.Манолова е червен ***.
8
1
 
10
 
! Отговори
Бай Хей преди 4 години
Ще припознае и топките на дявола (защо ли го изобразяват червен), за да вземе и бесепарските гласове. Но в крайна сметка на изборите ще опознае топките на Боко.
7
3
 
8
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
БСП не искат да подкрепят единствения си що-годе читав кандидат и после ще се чудят защо губят.
6
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Корнелия не я понася, затова я изритаха от БСП, и заради болестта и и доброто си сърце Бойко я направи омбудсман да може да се препитава.
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахаха Корнелия май взе да се притеснява от Мая. Комуниста винаги е в параноя хахахахах да не го изтикат. Гоце горкия още подсмърча хахахаха
4
0
 
22
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Какво да я припознава ?Мая Манолова беше в БСП и НС,но когато я назначиха ,като омбусман трябваше да е партийно независима и си подаде оставката от двете длъжности- член на БСП и депутат.Сега се кандидатира,като член на БСП!За кого да тези циркови номера!Бивш *** и бивш член на БСП няма!
3
0
 
13
 
! Отговори
akud преди 4 години
малиии червените вече извадиха и листата за градския парламент. ...
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е необходимо да я припознава.Не ставаш за шеф на бсп, помагачка натиквоча, подавай си оставката, отивайпри децата си в америка.
1
2
 
16
 
! Отговори
Илиян преди 4 години
*** иска да върне комунизма!Пропусна да иска, да затворят границите!