Голяма държава, голямо море, голям боклук

780 хил. китайци посетиха плажа в Шенжен за уикенд
16 авг 2016 14:52,
41

 Снимка: imgur

Ако ви се струва, че нашите плажове са мръсни или претъпкани, не сте виждали плажа в китайския град Шенжен. Плажът е посетен само за уикенд от 780 000 души. Те оставили след себе си 362 тона боклук. Вижте!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: Китайплажбоклук
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Anon преди 7 години
Плаж? Това повече прилича на самолетна катастрофа...
23
0
 
2
 
! Отговори
китайска му работа преди 7 години
Преди няколко години бяхме на екскурзия в щатите с китайска група.Трябва да ви кажа,че автобуса след тях приличаше на градското сметище.Ако не знаете те ядат повече семки от нас и плюят на земята,всички опаковки съща на земята,белеха си портокалите също по земята...казвам ви по големи мизерници няма!Иначе всички бяха с облечени с Гучита,Арманита и най евтините фотоапарати бяха от по 5000$!
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тия са егати прасетата... може да се мерят с напите тъмни сънародници по мръсотия
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е хубаво че има по зле и от нас.
20
8
 
1
 
! Отговори
Параграф 22 преди 7 години
Чета коментари във връзка с комунизма. Да не забравяме кой го измисли - евреите, които насадиха и християнството. Че къде е разликата? Ха сега кланящите се на икони да гракнат!
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И такива мизерни тичат да живеят в Европа и ние трябва да ги търпим. Отврат.
18
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 7 години
До АнонименЕ как са турците в Германия? Също като гермнците :)
17
0
 
4
 
! Отговори
Sorry за коментара преди 7 години
Ама ... Баси соца , Баси мамата !!!
16
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Работих 4 години с китайци.По нашите разбирания те за изключително мръсни и мизерни хора. Много слаба хигиена, плюят навсякъде, храчат, миришат лошо, шумно изпускат газове от всякъде... Не ви е работа!!!И това бяха ръководния състав, пък да не ви говоря за работниците...
15
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цени като за Германци, а на персонала по 500 марки ето това е нащо мутро-моренце дъпжава в държавата на мутрите и беззаконие.
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно затова се казва"Има работа за целият китайски народ"
13
0
 
1
 
! Отговори
До Поручика преди 7 години
Под нас имах предвид хората, посещаващи нашето Черноморие. Проблемът е комплексен, не съм казвал, че е едностранен. Вина имат и концесионерите, и отговарящите за чистотата на плажа, и летуващите. Но и ние се държим по малко по-различен начин тук и в чужбина. Накратко - съгласен съм с мнението Ви. Предходният коментар беше заради фасовете, споменати по-долу. Хубав ден!
12
2
 
12
 
! Отговори
Божил преди 7 години
Проблемът с б-ок-л-ука изобщо не е в нас,нито в китайците- вината е САМО във властта! Каквито властите- такива са плажовете,такъв е и народа: научете го най-после! Властите модулират народа по свой образ и подобие,а досегашните представи са само мит!
11
1
 
23
 
! Отговори
Поручика преди 7 години
10,Ако проблемът беше у нас, то този проблем ви требвало автоматично да се пренесе на плажовете на Северна Гърция. А там този проблем го нема. Следователно, ерго, проблемът е в тези туристи, които посещават българското море, в тези, които събират пари за поддръжката на плажовете, но не ги поддържат и в тези, които би требвало да контролират вторите, ама само всемат пари от тех.
10
10
 
18
 
! Отговори
Цонко преди 7 години
ако поканите още руснаци, и тука ще стане така.
9
1
 
65
 
! Отговори
До Край преди 7 години
Абсолютно! Когато съм по нашите плажове, много рядко виждам човек, изхвърлящ фасовете си в кошче за ***. Обикновено ги заравят, а същевременно ги слушам да се оплакват от мръсния пясък и вода. Направих забележка на 2-3 семейства с доста едри и яки татковци, майките и малките им деца, че оставят кутии от пица, бутилки и всякакви други *** на плажа. Отговорът беше да си глеам работата и че и без това било *** там. Това обяснява доста неща, за съжаление. Проблемът е в нас самите...
8
4
 
30
 
! Отговори
Поручика преди 7 години
Мда, имало и по-мръсни. Като се замисля, в Сомалия и Судан има глад, там пенсионерите умират, а тука поне от кофите поминуват. В Лапландия си немат слънце, в Сахара пък немат вода, а в джунглата на Амазонки ги ядат комари, влечуги, пирани и паяци. Тази публикация за мръсния китайски плаж сигурно требва да ми вдъхне самочувствие. Да де, ама не! Въпреки старанието на Редакцията, аз пак ще ида в Гърция. А ако некога опре да избирам между Равда и този китайски плаж, аз ще ида на Шабла..май.
7
2
 
3
 
! Отговори
Копринков преди 7 години
Обаче водата е чиста явно хвърлят само на брега и после се почиства.
6
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мда извода е, че на плажа измежду *** има и китайци - или по-скоро, че китайците са част от ***.
5
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а аз си мислех че наще плажове били мръсни