Числата говорят: Всеки трети не ще връзка с веган

77% от хората пък не биха отказали месото в името на любимия
12 окт 2016 11:22,
20
Числата говорят: Всеки трети не ще връзка с веган
Снимка: Reuters, архив

Една трета от хората не биха имали връзка с човек, ако той е веган. Това са заключенията от проучване измежду 1000 жени и мъже, направено от британски сайт за запознанства.

Анкета

А вие бихте ли излезли на среща с веган?
В анкетата запитаните са споделяли своите възгледи за любовта, срещите и храната.

34% от анкетираните обаче са категорични - не биха излезли на среща с веган.

Това може и да не звучи чак толкова много, но е притеснително за онези, които търсят половинката си.

По-категорични в решението си да не излизат с вегани са мъжете.

Проучването показва още, че 77% от хората не биха отказали мръвката в името на партньор.

Като заключение от въпросния сайт за запознанства дават един тривиален съвет: Търсете партньор, който споделя сходни на вашите хранителни предпочитания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напълно нормално е да не искаш веган до себе си. Нито на мен ще ми понесе, нито на приятелите ми непрекъснато да се коментира кой какво трябвало да яде.Как се разбира, че човек е веган: - Още първите 5 минути ще го спомене поне 2 пъти.Имало казват и други, аз обаче още не съм срещал и за мен са химера.
14
5
 
6
 
! Отговори
А бе преди 7 години
Е,веганите не са по-опасни от другите луди,какво толкова?
13
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Месоядни са вирусите атакуващи майката-Земя.
12
3
 
7
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Aз искам връзки с бежанци
11
6
 
7
 
! Отговори
стъкмистика.. преди 7 години
Всеки сам решава за себе си какво търси в живота. И откъде на къде ще е задължително ако единия е веган и другия да е такъв? ама ако се загледа човек ще прочете че пише какви точно учени са го установили това и може би няма д аима смисъл да чете повече..
10
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Освен познатите неща, жената не трябва да пуши и не трябва да е болна на тема вегетарианство във всичките му разновидности, вкл. и веганството. Правете си сметката момичета ....
9
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Веганите отричат меда, понеже идва от насекоми. Веганите отричат българската фолклорна музика понеже е изпълнявана на гайда. Веганите са едни психично-болни хора и то не защото не харесват месото, а защото не спират да се правят на интересни и "специални", опитвайки се да пробутват предпочитанията си на всички останали. Сигурно сред тях има и симпатични и нормални хора, които просто си имат своя личен избор, но аз такива още не съм срещал.
8
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми не щат, щото си е психично отклонение. Мой приятел (вегетарианец, но не веган) си беше харесал една веганка. Излизаха заедно няколко пъти, той вдигна ръце от нея и я разкара. Тя нямаше за какво друго да говори, освен за веганство и да кълне всички, които ядат каквито и да е животински продукти, най-вече месо. За друго не можеше да се говори с нея. Накрая той не издържа и й кресна "Знаеш ли, айде да ходиш да пасеш някъде по-далеч от мен!".
7
1
 
18
 
! Отговори
до 6 преди 7 години
До Анонименкак какво да правиш? пращаш я в месарницата да ти купи мръвка. подсещаш я и за алкохола. съветваш я,на връщане да се напасе пред блока,ако не си е купила маруля. .....а.....в къщи всеки сяда пред чинията си.
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а какво казват специалистите за вегетарянките и суровоядките,че да знам как да процедирам,ако срещна такава. Ами, ако пие алкохол какво да правим???
5
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Растенията са живи същества-те се раждат, движат се, реагират на околната среда, растат остаряват и умират. Това, че не блеят и не грухтят не означава, че нямат начини за комуникация помежду си - просто ние не ги разбираме. Да се убиват растения е жестоко и престъпно. Ние-мършояддите лайноядди обявяваме война на веганите и невеганите! Нека биолозите да работят по изменение на човешките гени така, че да се хранм със слънчева енергия само!! ЕКО е някак си...
4
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
къде тук е притеснението? аз си мятам пържолата в тигана,а той ако иска да яде - прави салатата. тъкмо ще ме отмени. ако го мързи - той стои гладен,аз съм на пържола и бира.
3
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
аз имам една позната веганка,ако въпросните анкетиращи я видят ще са съгласни на 100% и на първа среща и на последваща.
2
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ГеоргиАбе Георги, в статията става въпрос за връзка с веган а не дали смяташ да да го изядеш със салата или без.
1
6
 
25
 
! Отговори
Георги преди 7 години
Човек е хубаво от време на време да излиза от зоната си на комфорт и да експериментира :-). Аз не съм веган но съм имал периоди в които съм се хранил само с такава храна, имало е периоди в които съм наблягал на месото. Честно казано многото месо задръства организма и ако не спортува човек е вредно - лично съм го изпитал. Един месец бях решил да се храня като веган - тогава пък постоянно бях гладен и все нямах енергия. Най-добре е разнообразното меню и да не се прекалява с месото