Най-самовлюбените зодии

Те обичат да прекарват време пред огледалото
25 сеп 2019 20:25, Дарена Найденова
5
Най-самовлюбените зодии
Снимка: Pixabay

Със сигурност имате приятел или приятелка, които винаги закъсняват. И колкото и да измислят причини, вие знаете, че истината е една - просто са прекарали твърде много време пред огледалото. Най-вероятно са сменили няколко тоалета, обувките не са били подходящи, а гримът им никога не е точният нюанс.

 
И докато някои хора го правят с цел да се разкрасят, то други прекаляват и започват даже да се вманиачават в това да бъдат перфектни. Колкото и да търсите причина защо някои от нас са по-суетни, то отговорът е много по-лесен отколкото си мислите - зодията.
 
Ето кои са най-самовлюбените знаци в зодиака.
 
Овен
 
Те много обичат да си угаждат и не се притесняват да закъсняват за ангажиментите си, стига да изглеждат добре. Ако имате приятел/приятелка Овен, най-вероятно сте свикнали, че той/тя ще закъснеят доста за уговорената среща.
 
Не може да им се отрече обаче, че успяват да изглеждат добре и перфектно знаят как да съчетават тоалета си. И колкото и да ги чакате, никога не може да им се разсърдите, защото виждате, че си е заслужавало.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Странен котарак преди 4 години
Зодиите са като нас българите ! Не е достойно някои други да ни "таковат таковата" ! : )
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според всички професионални астролози това е лъвът. Такива са везните също, както и овенът.Но тукашните писачи само копират и съчиняват каквото им падне.
2
0
 
3
 
! Отговори
то преди 4 години
Самовлюбени са хорица, а не зодии!
1
2
 
6
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Пълни глупости