Ед Шийрън: Доскоро свирех пред 50 човека, сега говоря с Елтън всяка седмица

Само за година чевенокосият британец покори сцената, изпревари Адел по номинации
Обновена: 17 яну 2012 11:32 | 17 яну 2012 11:30,
1
Ед Шийрън: Доскоро свирех пред 50 човека, сега говоря с Елтън всяка седмица
Снимка: Facebook/Ed Sheeran
Ед Шийрън е роден в Халифакс, като във вените му тече ирландска и английска кръв.
 
От малък се занимава с музика, но едва ли е предполагал, че само на 20 години вече ще е сред водещите имена в британската музика. 
 
През годините той има издадени няколко ЕР-та без да има лейбъл зад гърба си, като последното му излиза на 8 януари 2011 година. Именно с него той привлича вниманието, като без никаква реклама и подкрепа продава над 7 000 кпопия през първата седмица в iTunes.
 
Тогава Ед едва ли си е представял, че за толкова кратко време, звездата му ще заблести толкова ярко, че ще стане лидер по номинации на британските награди. На 17 февруари той ще навърши 21, а само четири дни по-късно ще има възможност да направи най-добрия си подарък на церемонията на Brit Awards 2012.

 

Певецът и текстописец миналата седмица получи 4 номинации, като дори задмина Адел, която беше избрана за артист на 2011 година. Едва двадесетгодишният Ед, през изминалата година има 3 сингъла в Топ 10, а продажбите на дебютния му албум "+" са близо милион копия.

"Очаквах да ме номинират в една или максимум в две категории, но като разбрах, че съм лидер в номинациите - това наистина ме изненада. Трансформацията е голяма. До скоро свирех пред едва 50 човека, сега говоря с Елтън Джон по телефона веднъж седмично", щастлив е Шийрън.
 
"Точно преди година аз подписах договора си за албума. И дванадесет месеца по-късно имам 4 номинации, както и доста успешен проект. Наистина съм благодарен", допълва певецът.
 
Ед обаче не мисли, че може да засенчи Адел. Той споделя, че 2011-а година определено е годината на Адел, и че тя е звездата на Острова за последните 20 години.
Още по темата
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Ед Шийрън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
една преди 12 години
Страхотен е!