С изненада в последната минута: Швейцария би Сърбия с 2:1

Сърбите откриха резултата в петата минута
22 юни 2018 23:07,
184
С изненада в последната минута: Швейцария би Сърбия с 2:1
Снимка: БТА

Швейцария победи с 2:1 Сърбия в много вълнуващ мач от група "Е" на световното първенство..

Сблъсъкът премина на много високо темпо, двата отбора предложиха страхотна битка за всяка педя терен на "Калининград Арена", а през първото полувреме над всички беше сръбската деветка Александър Митрович. Именно той откри резултата още в 5-ата минута след подаване на Душан Тадич и грешка при изнасянето на топката на Стивън Цубер.

После "орлите" пропуснаха няколко чудесни възможности да удвоят преднината си, в началото на второто полувреме Гранит Джака със страховит удар от дистанция изравни. Малко след това Джердан Шакири нацели гредата, но в 90-ата минута той донесе успеха за "часовниците" след брилянтна контра.

В класирането Швейцария и Бразилия имат по 4 точки, Сърбия е с 3 т., Коста Рика е с нулев актив. В следващия кръг на 27 юни западните ни съседи играят с Неймар и компания, а "шоколадите" срещу отбора на Кейлор Навас.

Как премина мачът - четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
5
 
! Отговори
Хан Тервел преди 5 години
В Албания 38% са мюсюлмани, срещу 35% християни( другите са най-различни).И аз бях, много изненадан от тази статистика, но факт.Тяхното помюсюлманчване тече активно в последните години, както е и у нас
113
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Албанците са си мюуслимани , овсем че са си зачертали "голяма албания". Най-нагло се държат и в спорта. Хора да се подържаме със Сръбия, ние сме славянски народи.
112
7
 
5
 
! Отговори
Анри Пози преди 5 години
Браво, Швейцария!
111
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да накажат шиптара заради знака на Орела, който направи с ръце след отбелязването на гола. Това беше политическа провокация и няма нищо общо с футбола.Иначе мачът беше много силен, въпреки че съдията положи големи усилия да го опорочи.
110
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До BGТи не си българин. Ние българите използваме кирилицата. Ти си провокатор, моето момиче.
109
3
 
19
 
! Отговори
ФИФА чакаме отговор преди 5 години
Та какво правим с политическата провокация? Двамата коварни шиптаарняци демонстрираха с двуглав орел, което е албански национален символ. Защо тогава тези две дебели краатуни не играят за родината си, която подкрепят? Защо Германия спря Йозил и Гюндоган за снимките с турския премиер, а Мафията ФИФА мълчи и допуска швейцарския шовинизиран отбор, в който играят само двама родени в Швейцария да продължи!?
108
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като са толкова добри футболисти албанците, къде е техният национален отбор? Прокси отбори, прокси футбол.
107
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до наблюдател,не ние не сме болни, ние се радваме на играта. Аз се израдвах за хърватите "въпреки" че са ни съседи!!!
106
1
 
15
 
! Отговори
Хан Тервел преди 5 години
До 114 и другиНякои хора забравят(да не кажем не знаят), че Албания е част от диоцеза на Охридската архиепископия до 1767г.,заедно с южна Италия и Сицилия. Също забравят(не знаят), че там е гроба на св.Горазд, че от там е родом св. Йоан Кукузел, че там е намерен надписа за покръстването на цар Борис I,че там е проповядвал и св. Климент Охридски.Масовото помюсулманчване започва едва в началото на 19в., а неговия пик е след Илинденско-Преображенското въстание.
105
2
 
3
 
! Отговори
Djokoloko преди 5 години
Bez nomer 23 Shakiri, stiaha da imat edin gol couch Petkovic protiv Srbia... Gaz, gaz, gaz...
104
13
 
5
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
На всички спортове държа за отбора, които играе срещу Турция, Сърбия, Гърция и Македония, и държа за Русия, ако не играе срещу Бългаия. И вие ли сте така?
103
9
 
3
 
! Отговори
do 112 преди 5 години
Според мен католиците са по-вредни от мюсюлманите!!!
102
2
 
16
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 5 години
Мафията ФИФА ще отстрани всички отбори от Изтока за да възтържествува джендърският футбол!
101
6
 
14
 
! Отговори
Кифладжията преди 5 години
Кръстоносци ли? При тия мултикултурализма е достигнал върха си. Над 40% от населението им е от ауслендъри-***.Българи, не плюйте по братските си народи за минали събития, а гледайте заедно напред към бъдещето.
100
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
.....естествено джендърите харесват албанците...
99
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 99И понеже албанците се съпротивлявали преди векове срещу отоманската империя сега са най-големият проводник на турската политика на Балканите, странно нали....
98
9
 
18
 
! Отговори
Кумчо Вълчо преди 5 години
Промитите мозъчета на нашите червени дядовци, бащи, деца и внуци, които поддържат сърбята, не могат да осъзнаят, че в Сърбия плюят и мразят (гузни негонени) всички българи, без изключение. Но те *** са си мазохисти.....Слушайте сръбска музика и се прекланяйте пред тези, които ви ненавиждат. Тъпигьози!
97
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Католици и мюсюлмани са врагове на православните народи!!!Само не знам кои са по-вредни.
96
6
 
6
 
! Отговори
bluesky1 преди 5 години
Християнството също е азиатска религия, нали така?!
95
16
 
17
 
! Отговори
BG преди 5 години
И ако си мислите, че аз ако играя за Швейцария срещу Сърбия, няма да провокирам сърбите заради отнетите ни Западни покрайнини, неспазването на правата на нашето малцинство там и Македония, жестоко се лъжете! Направо ще изрева като български лъв в тъпата физиономия на Митрович! Така че не плюйте толкова много по албанците и техните жестове. Всеки си гони своя интерес. И стига с тези братя и приятели. Чърчил го е казал вече. Трябва да си гледаме само нашия интерес.