Крадец сви хиляди във валута, хора го арестуваха на улицата

Инцидентът стана в Каварна, парите били в 70-годишна жена
25 юли 2019 10:10, Красимир Ангелов
14
Крадец сви хиляди във валута, хора го арестуваха на улицата
Снимка: Булфото

24-годишен мъж нападна и взе над 45 000 лева в различни валути от 70-годишна жена в Каварна. В крайна сметка обаче крадецът не стигна далеч, след като граждани, станали свидетели на случката, са задържали апаша до идването на полицията, съобщават от Областната дирекция на МВР в Добрич.

На 24 юли, около 08:35 часа, е получено съобщение за извършен грабеж на територията на град Каварна.

Установено е, че 24-годишен мъж от града, чрез използване на спрей, успява да отнеме от 70-годишна жена на улицата две чанти с намиращите се в тях пари - 21 510 лева, 915 турски лири, 5 790 евро и 11 446 американски долара.

Случката се е разиграла пред очите на граждани, които не намесват незабавно и в крайна сметка  успяват да забавят и задържат извършителя до пристигането на полицейски екипи и задържането му.

Материалите по случая са докладвани в прокуратурата. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами след като комунистката Ставрева превзе властта, в Каварна престъпност НЯМА, слуша се само чалга и всичко си е по мед и масло както при тошовизма? Тоя грабльо не е ли наясно, че само Нинчето и родата й могат да взимат, а всички останали - "да имат да взимат"?Веднага да се направи общински съветник, да има да взима, хама-ха!
7
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
70 000 администрация полюция .... При 40 000 армия. Май повече ги е страх да не ги нападнем отвътре , ега и плазмодиите ....
6
2
 
15
 
! Отговори
шоп преди 4 години
До Анонимене била служителка в обменно бюро------------------е каква служителка на 70 ? Кой знае къде е влачила чантите? Да не са били рода с крадеца, а бдителните граждани да са объркали плана?
5
12
 
14
 
! Отговори
Мунчо преди 4 години
Милата старица... По документи сигурно е от тия милион бедни пенсионери с ниски пенсии. С тия 45 бимберици сигурно едвам свързва двата края.Сиромашия страшна...
4
12
 
16
 
! Отговори
Смехурко преди 4 години
Баба влачи чанти с пачки. Защо ли? Ами защото не иска плащания да минават по банков път. Най-вероятно това са пари от бизнес със златарски магазин по морето - внос от Турция, продажба на руски туристки.
3
3
 
24
 
! Отговори
malart преди 4 години
Тази жена да не подготвила парите за някой "ранен" или за "полицейска акция"
2
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И откъде тая баба има толкова пари?Нали все ***, че са им малки ***.нсиите?
1
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гражданите са го задържали, а накрая милю обира лаврите и се пенсионира на младини, стресиран, и с двадесет заплатки накуп.