Затворник изнасили и преби брутално жена в Девня

Той бил пуснат в домашен отпуск
72
Затворник изнасили и преби брутално жена в Девня
Снимка: БГНЕС
21-годишният Кристиян от Девня е бил привлечен към наказателна отговорност за извършено брутално изнасилване и блудство с млада жена. 
 
На 5 март тази година мъжът бил пуснат в домашен отпуск от управата на варненския затвор, където на 28 януари тази година започнал да изтърпява поредната си присъда за грабеж. До 28 януари той търпял предходна ефективна присъда за кражба и грабеж.
 
В нощта на 5 срещу 6 март той бил в компания в дома на своя позната от Девня. Там била и пострадалата 32-годишна жена, която познавала домакинята от дом за сираци, където израснали двете.
 
След употреба на алкохол възникнал скандал, а разправата била потушена от пристигналите след сигнал полицаи.
 
Малко след това пострадалата си тръгнала от дома на познатата си. С нея излязъл и лишеният от свобода Кристиян.
 
В двора на бившата професионална гимназия по химия в Девня Кристиян изнасилил жената брутално, извършил и блудствени действия с нея, като през цялото време й нанасял удари по лицето и цялото тяло. След това зарязал жертвата си в двора на училището.
 
Жената потърсила помощ в къща, близо до изоставената гимназия. Дошлият полицейски екип я намерил в тежко състояние – дезориентирана и обезобразена.
 
Пострадалата е разпитана пред съдия. Насилникът е върнат във варненския затвор. Действията по разследването на бруталното сексуално насилие продължават под ръководството на прокурор от Териториалното отделение в Девня на Районната прокуратура във Варна.
 
Срещу него са били повдигнати две обвинения.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: МВРизнасилванеДевня
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
4
 
! Отговори
Тео преди 4 години
Искам да попитам всички които четат такива новини , ако това се случи на някоя ваша близка , дали приятелка дали любовта на живота ви, дали майка , дали дъщеря. Какво би ви зарадвало най много , моето решение такива хора да се третират не хуманно докато те самите не забравят че са хора и могат само да вият и скимтят , или както е сега , условна , а ако случайно е в затвора да му дадат отпуска , че и на всичкото отгоре вашите данъци да го хранят .
50
1
 
12
 
! Отговори
Бай Ганю преди 4 години
Ами аз да питам полицаите като са отишли първия път не са ли установили кой кой е и кво прави там . И ако са -що не са го прибрали тоя и да го върнат в затвора заради участието му в нарушаване на общ. ред. Затворниците имат правила които трябва да спазват при излизане в отпуск и според мен това е пореден случай на непрофесионализъм и откровен идиотизъм от страна на полицаите.
49
1
 
29
 
! Отговори
кръстан преди 4 години
що за идиотщина да пускаш затворник в отпуск!?това да нее пионерски лагер
48
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Социални домове, затвори, скандали, полиция, алкохол, непознат пандизчия с когото е имало до преди малко разправия, но по нощите си тръгнала с него??? Не си е платил комай-май...
47
4
 
17
 
! Отговори
HOLLANDECA преди 4 години
v AMERIKA INJEKTIRAT TAKIVA KATO NEGO ,A V BILGARIA SI NA DOMASHCEN AREST SKAPANA DIRJAVA
46
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв депутат и управник като е толкова неграмотен чене може да си напише името . Гарантирам , за такова престъпление , давам го като предмет , трябва ти кръв за болен роднина , гледай си го и го точи , нещо черния дроб на приятвл не бива , отваряш го като *** хладилник и го празниш , ей така за кев , щото не заслужават елементарно човешко отношение . Онзи ден четох за някакв случай в германия , държали и изнасилвали някви емигранти 14 годишно момиче 2 дена . Такива ще ги правя на гранули
45
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Електорат...
44
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не, няма да бъдат стepилизирани или каквото и да било. Точно тея ще станат управници, кметове и "бизнесмени".
43
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой ден в бъдеще такива като него ще бъдат стерилизирани , ще им се озтриват егнтата и ще им се слага по щампа като на *** . Ще са в клетки 1 на 1 , ще са с зашити устни и ще бъдат хранени венозно , по евтино да излиза . Кризата за донори ще бъде разрешена с тяхна не доброволна помощ , и накрая като са кухи , и нямат и капчица кръв ще бъдат кремирани и пепелта изхвърлена . Щото ми писна вече да ги чета тея работи . Ще си го направя цел в живота , щом някви селяни имат власт, и аз ще имам
42
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само един кадър от безкрайните български драми.
41
0
 
43
 
! Отговори
Уточнение преди 4 години
Само след месец в "затвора" и вече получава отпуск! Браво! Сега този, който го е пуснал и така е гарантирал, че тоя *** е вече превъзпитан, да заеме мястото му в блок Б,314 стая с гледка към небето.
40
1
 
13
 
! Отговори
до Тодар Правешки преди 4 години
Прав си, но формално! Политическите партии в България, чиито депутати са в парламента и коват се дирижират от другаде! И ти добрe го знаеш!
39
2
 
29
 
! Отговори
Един преди 4 години
Мой познат провинциален бабаит е лежал в затвора няколко години. Като излиза му се вдигат акциите неимоверно и става търсен от много момичета . И ги сменя една след друга. В същото време си остава *** и кара пиян, бие се , краде . Та всичко това говори доста зле за българските жени.
38
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ясно е от кои е този. Повечето от тях си мислят, че са неприкосновени и могат да вилнеят безнаказано. Идва полиция да ги озаптява, но след това хубостникът продължава да безчинства.Жалко за малкия процент свестни роми. Заради останалите и те стават обект на укор.
37
0
 
28
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Недобре интегриран ром????
36
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такива простаци да ги пратят директно в турски зиндан.Там най добре ще се отнасят кам него и след два ден ще го преберем с ковчек като един самоубиец просто
35
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Zashto da ne pusnat otpuska kato priaudata mu e pod edna godina v obahiqt sluchai nqma da e takuv *** che da si aloji prosuda oahte 10
34
4
 
22
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
До 39Питаш и казвам. Проблемът е в депутатите които правят законите. Законите не се "спускат" от "Америка за България".Наказателният кодекс на България е от времето на най-справедливия строй, и само се кърпи. Частна собственост, доколкото си спомням, нямаше.
33
3
 
41
 
! Отговори
до Тодар Правешки преди 4 години
Така е мистър. В Америка законите се спазват. А тук? В САЩ за влизане в чужд имот гърмят на място и без съдебна отговорност. А тук при такъв случай шамар да му удариш, по-долу споменатите НПО-та ще скочат да защитават престъпника! Нещо така за двойните стандарти и различното законодателство да кажеш?
32
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
е твай то професионален затворник,за ден престой навън,заработва по 10 години пандиз,този не е за отпуска ами е за зазиждане жив в стая,както правят арабите с изневерили жени,един процеп за подаване на храна и вода и това е