Конър Макгрегър счупи глезен, Порие спечели битката на титаните

Ирландската звезда си счупи глезена в края на първия рунд
11 юли 2021 09:50, Ния Христова
9
Конър Макгрегър счупи глезен, Порие спечели битката на титаните
Снимка: БГНЕС
Дъстин Порие спечели третата битка срещу Конър Макгрегър в главното събитие на UFC 264, пише gol.bg.
 
Ирландската звезда на счупи глезена си в края на първия рунд и не успя да продължи двубоя. Съдиите присъдиха успех с технически нокаут на Порие.
 
Битката започна с поделено надмощие, като Макгрегър атакуваше с крака, докато Порие вкара няколко добри десни крошета. Ирландецът опита гилотина, а в следващия момент Порие се оказа върху него и успя да нанесе няколко удара, с които да разкървави лицето на Макгрегър.
 
Секунди преди края на първи рунд Макгрегър стъпи накриво и счупи зловещо глезена си. Веднага бе сложен край на двубоя, а за победител бе определен Порие. Сега той се превръща в официален претендент за титлата в лека категория, която е притежание на Чарлс Оливейра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 4Ти се правиш не чел ама нищо не си прочел. Платон самия е бил борец. В дренвните времена идеалът е бил да развиваш и мозъка си и тялото. В днешно време мишките които ги мързи да тренират се комплексират и си въобразяват че са по-умни от тренираяите, ама то мързела си е мързел. Мързи ги и да четат не са мо да тренират.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не си счупи глезена а пищяла. И счупването го спаси. Порие щеше да го смаже.
5
0
 
2
 
! Отговори
Иво преди 2 години
Вече няма да е грегър меката китка а мегия глезен :)
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До анонимен 3, заешки сърца? Защо когато човек е интелигентен, чете, образова се и се развива, е считан за страхливец от селския бабаит. Нали се сещаш, че тези смелите като се млатят по главите, после ги лекуват заешките сърца, учили по 10 години. Нали се сещаш, че тук става дума за зрелище, от древни времена умните са управлявали, а смелита са умирали по арените, за развлечение на страхливците. Това че си *** и можеш само да се млатиш в главата, е недостатък, не превъзходство.
3
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бокса и ММА са щуротия казват някои хора със заешки сърчица,наистина е далеч по приятно да си битов алкохолик и да пиеш на пейките пред блока!!Различни породи,различни приоритети!!
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хасбула Магомедов ще ги разбие всичките
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ерата свърши. Да си харчи парите и това е.