Разпитват членове на ВСС. Кой е Красьо и как купува влияние

Медиите гръмнаха, че мъжът "осигурявал" магистратски глас срещу ?200 хил.
23 юни 2009 17:41,
14
Разпитват членове на ВСС. Кой е Красьо и как купува влияние
Снимка: БГНЕС

„Започнахме индивидуален разпит на членовете на ВСС и на окръжни прокурори от Плевен. Ще разпитаме всички лица, които имат отношение по случая. Политици все още не сме разпитвали“, заяви градският прокурор Николай Кокинов.

Така той отговори на въпрос за скандала с търговията на гласове от членове на ВСС, който нашумя миналата седмица и се свързва с името на Красьо от Плевен.

В петък в медиите изтече информацията за мъжа, който предлагал на различни заинтересовани да получат пост в съдебната система срещу 200 000 евро.

Срещу сумата мургавият плевенчанин с дебели ланци обещавал да осигури между 8 и 13 гласа от членовете на Висшия съдебен съвет (ВСС ) при избор на шеф на определена магистратура.

Дали действително мъжът се казва Красьо, градският прокурор не уточни.

Отказа да обяви и дали той е известен на органите на реда в Плевен.

Кокинов мотивира нежеланието си за отговор със следствената тайна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Красьо не е Вальо Жълтия, и не му викат Жълт,щото носи злато-не носи никво злато той...
12
0
 
0
 
! Отговори
Zoisa преди 14 години
до хан крумголем си селяниндали си от плевен не те знам , само да ти кажа че и в двата ти поста нема нищо верно. ..........а и вальо жълтия никога не е носил дори един златен ланец. или се събуди , или си заври нещо отзад и непиши коментари за които си и нямаш хабер виждане
11
0
 
0
 
! Отговори
хан крум преди 14 години
Вальо Жълтия е известен измамник от 90-те, *** е и му викат "жълтия" точно щото носи много златни ланци.
10
0
 
0
 
! Отговори
хан крум преди 14 години
Красьо сигурно е Вальо Жълтия, който лежа в пандиза, след което се ожени за една съдийка от Плевенския съд.
9
0
 
0
 
! Отговори
Tемида Голата истина преди 14 години
И доклада на ЕК за правосъдието в България не трябвало да е критичен....Глупостти!А колко ли ще изкара магистрата за мандата си,че е готов да плати толкова кинти?Истината е, че у нас в панделата са бедните кокошкари!
8
0
 
0
 
! Отговори
хйй преди 14 години
ако,пък знаеш кой и от какво ти приготвя вечерята в ресторанта и дали си е мил ръцете след като е бил в клозета?или пък какви лекари те обслужват в бърза помощ?пък сигурно знаеш какви вампири са доган и симеон ама не повръщаш...ами миглена кунева дето извоюва равни права за кривите краставици на европейският пазар?една крива краставица вече струва толкова колкото и една права краставица,което преди беше голяма дискриминация.
7
0
 
0
 
! Отговори
ЙК преди 14 години
ТАЧЕВА МИНИСТЪР НА ПРАВОСЪДИЕТО В БЪЛГАРИЯ СИ Е ЗАКУПИЛА ПОСТА ОТ СИМЕОН,НДСВ.ТЯ ДЪРЖИ ДЪРЖАВНИЯТ ПЕЧАТ И ИМА НАЙ ГОЛЕМИ ПРАВПМОЩИЯ.ВМЕСТО ДА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА ,ТЯ ГЛЕДА КАК ДА СИ ВЪЗСТАНОВИ ДАДЕНАТА СУМА ИЛИ КАК ДА СИ ИЗПЛАТИ ВНОСКИТЕ.СЛЕДОВАТЕЛНО ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕ ОТ ДРУГИ ПАРИ И ЗАТОВА НИКОЙ ПРЕСТЪПНИК НЕ Е ОСЪДЕН.ФАМИЛИЯТА ПЪК КОЯТО ВЛАДЕЕ ЗАТВОРИТЕ СЪЩО ПОЛУЧАВА РУШВЕТИ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ГИ ПУСКА НА СВОБОДА.КРАЙ НЯМА ТУРСКОТО ВЛИЯНИЕ В БЪЛГАРИЯ И ОРИЕНТАЛСКИТЕ НРАВИ СЕ ШИРЯТ БЕЗГРАНИЧНО.
6
0
 
0
 
! Отговори
PENE преди 14 години
Като си помисля,че такива хора раздават правосъдие направо ми се повръща!!!Само се замислете тези продажни ***.а биват назначавани по квотен принцип от партиите,които са на власт в мамента.Главен прокурор се назначава от ГОЦЕ?! И всичките тея имат ИМУНИТЕТ!!?? Долни *** ! Представете си сега някой като тези да Ви отнеме бащиният имот защото някой друг му е платил!!? Накъде отива тази "държава"?!!!
5
0
 
0
 
! Отговори
Знаещ преди 14 години
Този на снимката , в дясно, с дългата коса.Той е човека. Наш агент от днес.бг още преди 6 месеца го засече , като получаваше подкуп от оная дето даде българско дете на полска алкохоличка!
4
0
 
0
 
! Отговори
Иван хафти преди 14 години
Така и така ги разпитват, следващата стъпка нали я знаят! Мутри гадни в тоги !
3
0
 
0
 
! Отговори
DUBLIN преди 14 години
Ve4e i dotam stigna gnilata,kradliva,podkupna i nenasitna sadebna sistema v Korumpestan-da ia upravliavat tsigani i mutri-ot tova po dolu i ne moje da padne,prosto ne znam kakvo oste 4aka Europe.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Докато Гл.Прокурор е назначаван от президента осъдени няма да има.ПРАХ ,прах в очите на слепите.Няма осъден спонсор на президента,даже депут ще става от Лидер-всички лидери наБКП са за разстрел.Кой ще ги осъди като делят плячката.Генезиса на нашата мафия е БКП и челния опит се пренесе в другите партий.ЧЕНГЕТА-ДЕПУТАТИ - МАФИОТИ всички излизат от една утроба.БЕЗ БОЙ НЯМА ДА СТАНЕ.Дапо не спечелят властта.Жълтите павето ще потънат в кръвта на народа-тези нагълци няма да се дадът.
1
0
 
0
 
! Отговори
магистар преди 14 години
брей, па те хванали баш престъпника който ни доведо до положението да сме НАЙ БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА С НАЙ БОЛНОТО НАСАЛЕНИЕ БЕЗ МАГИСТРАЛИ И НИКВО ПРОИЗВОДСТВО!!!Хвала на таквиз МИНЖИТУРКИ

Спонсорирани публикации