Покрай чалгата един магистрат пропял на Красьо

Жена ми е текстописец в Пайнер, оправда се Димитър Захариев
30 окт 2009 07:34,
69
Покрай чалгата един магистрат пропял на Красьо
Димитър Захариев. Снимка: oppleven.hit.bg

"Съпругата ми е текстописец на Пайнер и пише текстове и за приятелката на Красимир – Магда. Това доведе до установяване на семейни отношения в тази насока и обяснява честите ми разговори с него".

Така зам. окръжният прокурор на Плевен – Димитър Захариев, обясни сводката на ВСС, в която и той фигурира като магистрат в близки отношения с Красьо.

От разпечатките на GSM-те се оказва, че той е един от рекордьорите, бъбрил си с плевенския бизнесмен – цели 104 разговора.

Магистратът обяви още, че запознанството му с "кадровика на съдебната система" станало в компанията на други магистрати и висши полицейски шефове.

Димитър Захариев спрял да си говори с Красьо това лято, когато бил обявен конкурсът за началник на Окръжната прокуратурата в Плевен, в който и той участвал.

Прокурорът подчерта, че не му е било необходимо някой да лобира за него, защото за полугодието е първенец в държавата по внесени обвинителни актове.

Само преди ден 13 магистрати попаднаха в списък на ВСС заради контактите им с Красьо.

Още по темата

До момента едва четирима са подали оставки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
да бе да,повярвахме я направете справка текстописката колко пъти е разговаряла с певачката
47
0
 
0
 
! Отговори
Лайкучка преди 14 години
Отдавна твърдя, че всичко в тази инъче хубава страна е чалга - образование, култура, съд, мода, политика, здравеопазване, религия, медии - каквото хванеш :(. Това е нескопосаното имитиране на нещо истинско, на стойностното. Има излизане, обаче не съм оптимист.
46
0
 
0
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
Федя, какъвто е "елита" такава е и музиката му. Още повече, че ако срещнеш представител на "елита" на театър или концерт, то той ще е заведен насила и ще го поливат с вода за да го свестят от нервен срив.
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
4ydeh se otkyde e trygnal KRASI,da se izdiga v ierarhiqta,a toi imal mnogo dobyr priqtel.
44
0
 
0
 
! Отговори
ФЕДЯТА преди 14 години
АЗ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАКВО ОБЩО ИМА ТОЗИ ТОКОВА МРЪСЕН И ДОЛЕН ЖАНР НА МУЗИКАТА С ТОВА КОЕТО Е СТАНАЛО В НАШАТА ДЪРЖАВА!ДА НЕ БИ СЕГА ДА ИСКАТ ДА МИ КАЖАТ ЧЕ БЪЛГАРСКАТА МОЖЕ БИ ВЕЧЕ СРИНАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА Е ПОМАГАЛА ЗА НАПИСВАНЕТО НА НЯКАКВИ СИ ТЕКСТОВЕ НА ЧАЛГА ПЕСНИ НА ДОЛНИТЕ ПЕВАЧИЦИ ! Е ДА МНОГО Е АДЕКВАТНО И ДВЕТЕ НЕЩА ДА БЪДАТ ЗАЕДНО И ДА ВЪРВЯТ РЪКА ЗА РЪКА - ТОЕСТ КОРУПЦИЯТА И ЧАЛГАТА В НАШАТА СТРАНА ЯВНО СЪ7ДЕБНАТА СИСТЕМА СИ Е ЕДНА БИРА - СКАРА И МАЛКО РАКИЙКА ЗА НЯКОЙ ХОРА !
43
0
 
0
 
! Отговори
Гуги преди 14 години
То каквите текстовете, такива и магистратите.
42
0
 
0
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
И този изби рибата. В Топ 5 е на най-наивните оправдания за връзките си с този Красьо. Съдейки по обясненията, Красьо и магистрата са обсъждали рими и аранжименти на песни. Новия хит на въпросната магда да не се казва "На магистрата стола не се продава евтино".
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Zahariev golqma gre6ka si napravil,4algata si e 4alga.
40
0
 
0
 
! Отговори
Д.Захариев преди 14 години
Жена ми пише текстове на Магда , а пък аз ги диктувам на Краси по телефона и ги обсъждаме . Това е творчески процес .
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
francyzite,kazvat 6er6e la fam,,,,,,,tyrsete jenata
38
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
да ви кажа ли кой е най-големия кадровик: дръндаровеца доган.Той стои зад всичко.Отдавна чувам,че яко се е внедрил и в съдебната система.
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Jena my ,e napisala ostavkata my.moje da ima mqsto v painer i za nego.
36
0
 
0
 
! Отговори
Winner преди 14 години
Тея хора нямат ли срама да излизат и да говорят глупости що се тръби яко за тях.Що не се говорят за мен примерно глупости или друг.Ми щот не играем в тяхната игра.
35
0
 
0
 
! Отговори
anti преди 14 години
Какъв прокурор е този?! Куче лицемерно!!
34
0
 
0
 
! Отговори
СЪД- ист преди 14 години
Абе я кажете какво да го правим сега този хубусник от снимката?
33
0
 
0
 
! Отговори
Видя се, че съдебнат преди 14 години
Видя се, че съдебната ни система е пълна с постоталитарна гнилоч, като тоя на снимката, които са готови да се продадат за 2 лева на някой бандит ... иначе към *** с вафлата е много строг. Това са генетично обременени хора, той е научен да слушка, да нищоправи, да се оглежда за далавера и да е готов на най-голямата мръсотия, ако партията му нареди.Докато не си отиде поколението на *** на снимката, няма да се оправим.
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Жена му пишела текстове за Пайнер!! О, Боже! Семейни приятели били.... не думай! тоя Краско ще се окаже я съсед, я бивш колега от вторичните, я незаконен син на всички съдии и прокурори.... Тия ми се струва, че за бая *** ни взимат! Затвор за тия *** и за жена му затвор, ***...нцето им продажно чалгаджийско!
31
0
 
0
 
! Отговори
Учредител преди 14 години
"Установяване на семейни отношения" между две двойки означава, че са обединили интимните си практики и половите контакти се осъществяват по схемата "всеки с всеки".
30
0
 
0
 
! Отговори
Загубеняк преди 14 години
Да не се заблуждаваме. Красо не е ЕДИНСТВЕН.Да търсиме ЗАЕДНО и другите "кадровици", кой им дърпа конците???Не на "постните пици" за народа.ИСКАМЕ СИ НАШИТЕ ПАРИ, за да живеем човешки.
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Maleeeeeeeee i tozi izgorq,gorkiq,vsi4ko e do vreme,kato neznae 4ovek da si pazi rabotata.