МВМД анализира и отчете: ГЕРБ няма алтернатива!

Цветанов продължава да е пред Борисов, следва ги Първанов
9 сеп 2010 12:00,
311
МВМД анализира и отчете: ГЕРБ няма алтернатива!
Снимка: БГНЕС

Политическото управление на ГЕРБ за момента няма алтернатива.

Това показват данните на последното социологическо проучване на МБМД.

Днес за ГЕРБ биха гласували 32,3% от анкетираните, а втора политическа сила е БСП – с 10,4 на сто подкрепа.

Опозиционните политически лидери са с 2-3 пъти по-нисък рейтинг от министрите в кабинета на Бойко Борисов, коментира пред БНР шефката на агенцията Мира Радева.

Данните й показват още, че дори един от най-критикуваните министри в правителството – Божидар Димитров, е с 27% одобрение.

За сравнение лидерът на БСП Сергей Станишев получавал подкрепата само от 13 на сто от анкетираните, каза още тя.

В началото на септември месец министър Цветан Цветанов е с най-висок рейтинг, премиерът Бойко Борисов получава 53% доверие, а президентът Георги Първанов е с 36 на сто.

Според данните от изследването на МБМД църквата и полицията са с по-висок рейтинг от правителството, но то все пак получава 40% одобрение от избирателите, допълни Мира Радева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
257
11
 
2
 
! Отговори
Истини преди 13 години
Отборът на министър-председателя Бойко Борисов: 1. Бойко Борисов2. Йордан Лечков3. Любослав Пенев4. Георги Гинчев5. Илиян Илиев6. Георги Иванов7. Красимир Балъков
256
6
 
15
 
! Отговори
Шизофреник преди 13 години
Ей,още не съм си пил хапчетата за шизофрения,ама ще ви кажа-ГЕРБ нямат алтернатива,защото ще предложат неотразимата Фидосова за президент!
255
5
 
22
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 13 години
И какво точно работа! Ти на празната хазна ли викаш работа, на орязаното здравеопазване, на разрастващата се безработица, на безхаберието на управляващите за положението в страната,на това,че не си изпълняват никакви задължения да се разплащат към бизнеса и осигурителните фондове и т.н и т.н. Ако на това положение след една година управление му викаш работа не знам какво да кажа! Сляп ли си,че страната върви към пропастта,а управляващите не правят нищо друго, освен да вдигат шум около особите си
254
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Добре известно е прочее от историята какво му се случва на този народ, когато го управляват простаци. (Справка - онзи правешки ***, на който настоящият беше бодигард.)
253
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Подкрепата за ГЕРБ растеа крадливите *** паднали на 10%до пролетта ще са 3%
252
2
 
23
 
! Отговори
:-))))))) преди 13 години
Оооо, алтернативи винаги има.А и се създават нови и нови...ГЕРБ не беше ли създадена нова алтернатива?
251
11
 
3
 
! Отговори
до 267 преди 13 години
А ми да,бъка от червени ***!Напъват,напъват,*** освен стомашно разстройство,друго няма да стане!Е,все е РЕЗУЛТАТ,нали!?:)))))))))))))))
250
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Малейййй, тука бъка от *** бе! Аз си мислех, че вече са измрели:)
249
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ далеч не са идеалното правителство, но у тях поне забелязвам желание да се свърши някаква работа за разлика от абсолютно всички останали.
248
9
 
3
 
! Отговори
Горби преди 13 години
Ти вЕрвай на радио Ереван и на Съргей, другарю РасПутин....
247
1
 
4
 
! Отговори
Професора преди 13 години
Не струва повече,а краде колкото тях.И до един от по предните-поправям се на финансите
246
2
 
15
 
! Отговори
Распутин преди 13 години
В последните седмици са впрегнати и международните агенти на ГЕРБ в европейския съюз и сред висши настоящи и бивши функционери, също и от САЩ, световната банка, продажни международни рейтингови агенции(помнете ЕНРОН), на които плаща Цв. Бориславова и т.н и т.н ...
245
9
 
4
 
! Отговори
Ятак преди 13 години
На червените *** им остава по-малко от година живот! Закривай! Ликвидирай!
244
4
 
6
 
! Отговори
Распутин преди 13 години
Избора пада върху Мира Радева, която, докато беше Янева, в последното полугодие преди изборите 2001 г. изрично предупреди Костов, че го очакват 20-ина %, ако не се покае публично(или каквото намери за добре). Поръчали й да наблегне върху министрите(Плевнелиев, Цветанов, Найденов, Дянков и др.), като единствените министри през последните 20 г., които нещо са свършили в полза на държавата, а не само да крадат за себе си, своите семейства и приятели.
243
17
 
8
 
! Отговори
Мъдовски преди 13 години
Ей, много злобни и завистливи *** пишат тук. Бате Бойко си и пич, и хич не му пука дали Костов го харесва или не, дали слабоумното комунистическо чадо СерГей Д.С. се кани да му прави комплот с извратената пасмина на ДПС. Бие ги като мръсни мачета у дирек и толкова. Пожарникар е, ама струва повече от дървен историк и лукав философ.
242
6
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
вярващите в ГЕРБ се топят като пролетен сняг
241
3
 
13
 
! Отговори
Распутин преди 13 години
Значи, това е сценария: Идва вот на недоверие. Поради голямата опасност от падане на кабинета Борисов е много притеснен. Събира се на тайно заседание мозъчния тръст на ГЕРБ. Едно от решенията, които взимат, е да се използват силните позиции, които има правителството сред продажни социолози и да излезе едно ведро социологическо проучване, което да покаже, че ако има предсрочни избори, Борисов ще се окаже в парламента с около 160 депутата, СДС, ДСБ и РЗС нямат шанс и така да подкрепят Борисов!
240
3
 
11
 
! Отговори
Bodi преди 13 години
МИРА остави ни НАМИРА...
239
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ВИЦЪТ НА ДЕНЯ:Попитали радио Пожарникарски глас-Банкя,можели бългаският национален отбор да победи четата на Бойко Борисов?от Кулата отговорили: несменяйте МВМД-то и резултатът ще бъде:ГЕРБ :Национален отбор 52,3% на 10,4 %!а де са останалите 37.3% бе еййй, ало Кулата бе?От кулата отговорили, 37.3% са резервът който Дянков ще прехвърли на Прокуратурата за мачът им с Альошата Петров.
238
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ВИЦЪТ НА ДЕНЯ:Попитали радио Пожарникарски глас-Банкя,можели бългаският национален отбор да победи четата на Бойко Борисов?от Кулата отговорили: несменяйте Мърито и ще видите!