От сряда дават коледните надбавки на пенсионерите

Бонусът – само за тези, които взимат до 300 лева на месец
16
От сряда дават коледните надбавки на пенсионерите
Снимка: Булфото, архив

Изплащането на пенсиите през декември ще започне на 7 декември, като към пенсиите за настоящия месец ще бъде изплатена и коледната добавка от 40 лв.

Бонус обаче ще получат възрастните хора, на които пенсията или сборът от пенсиите, заедно с добавките и компенсациите към тях, е в размер до 300 лв.

Изплащането на пенсиите чрез пощенските станции ще бъде извършено съобразно изготвен график, който ще бъде предварително обявен във всяка пощенска станция, уточниха от НОИ.

Преводите на сумите за декемврийските пенсии по сметки на пенсионерите, които получават пенсиите си по банков път, ще бъдат извършени също на 7 декември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Ели преди 7 години
Някой получил ли е превод на пенсия в банка ДСК?
12
0
 
0
 
! Отговори
40лв ама друг път преди 7 години
До ДаниБоже до къде може да падне човек, не е ли нормално ако пенсията ти е 500 и на горе да не ревеш за добавка, знаеш как креташ с толкова а замисляш ли се как живеят тези със 160лв а месец и не ми говори за стаж, щото майка ми е с 35 години стаж а дори не взе пенсия всъщност прецакаха целия и набор само и само да я има пенсионната система и не е казала думичка
11
0
 
2
 
! Отговори
До 10 преди 7 години
Мин пенсия е 166лв повечето са такива !
10
5
 
2
 
! Отговори
Дани преди 7 години
Това е жива дискриминаци,сега да гласунат само тези ,които имат бонуси ние сме наказани ,че си прлащахме по-големи осигуровкитрябва на всички да се дадат коледни-само с малките пенсии ли заслужават,ние не сме ли граждани на тази страна,с право младите бягат от тук
9
2
 
0
 
! Отговори
Viktor Make преди 7 години
Ima li pensii po-niski ot 300lv? Kolko e naimalkata pensiq v BG?
8
7
 
9
 
! Отговори
Популистко преди 7 години
Понеже 300лв са много пари... И така, който взема пенсия 310лв няма да има подарък за Коледа, понеже е много богат. Или се дават надбавки на всички, или на никого. Съмняваме тези с под 300лв да заслужават повече от другите.
7
4
 
6
 
! Отговори
Видими резултати преди 7 години
До Видими резултатиДобре, но му го дайте този лев, а не да делите собствените си бащи и майки! С това делене на наши и ваши, на сини и червени се затрихме като държава! Защо е тази злоба и завист? С какво ще спечелите или загубите Вие или г-н Борисов ако дадат и на тези хора? Или давай да браните партийните поръчения без влагане на разум? Хората с по-високи пенсии, в повечето случаи са работили по заводи и поделения, при вредни условия на труд, но за това не са Ви информирали, нали?
6
2
 
6
 
! Отговори
ууу преди 7 години
До До Видими резултатиЩо не си го сложиш?Чувал ли си за първа категория - на море - лашкане, студ, вълна, вятър и много бачкане - и на палубата и в машината? А по соц. времена им вземаха от хляба, за да хранят и такива като твоите познати, които явно само надбавки чакат. Съжалявам за истински работилите и получаващи толкова, колкото и мързеливците получават, и които сега с надбавки и социален популизъм получават незаслужени пенсии.
5
9
 
6
 
! Отговори
До Видими резултати преди 7 години
Тези с по-високи пенсии от 300 лв, нали знаеш каква работа са вършели по-голямата част от тях????! Зад бюрото с кръстосани крака и на топличко! Голямата част от пенсионерите с по-малки пенсии са ги изкарали с къртовски труд, а не зад бюрото да разгръщат страницата на поредния роман. Този, който е внасял по-големи вноски, с високата си заплата и извършения му труд с който ощетява държавата, или който с по-ниската си заплата, но с голяма продуктивност на труда си крепеше икономиката, Заслужава лев
4
1
 
17
 
! Отговори
Shark преди 7 години
Това не са коледни надбавки, а коледни подигравки. Силно се надявам да няма пенсионери, които да гласуват за ГЕРБ! Че и от тях има такива, дето приказват че всички, освен ГЕРБ, били комунисти и че нямало за кой.
3
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Благодарим ти Бащице! Пак ще гласуваме за теб. На кукуво лято.
2
2
 
7
 
! Отговори
един друг преди 7 години
Тези с малките пенсии до сега не ФърГаха през балконите, сега и те ще почнат. Карай, дано добре си изкарат по празниците.
1
8
 
24
 
! Отговори
Видими резултати преди 7 години
Другите пенсионери - "богаташи", които са се трепали цял живот и са ги скубали с данъци, защо не получат по 10 лв, Но да получат и те. Или те не са хора. Тези с пенсии до 300 лева колко данъци са внесли? Наистина, при тях положението е ужасно, но и при другите не е розово. Но да делиш толкова години хората. Вие как бихте се почуствали? И особено този въпрос да си го зададе човекът с махнолиите! Малко човещина няма ли? Срам от началника? Никой не е отишъл там с богатствата си!