На втория ден на Коледа: Облачно, с малко сняг

Максималните температури ще са между 3 и 8 градуса
25 дек 2016 18:52, Красимир Ангелов
2
На втория ден на Коледа: Облачно, с малко сняг
Снимка: Reuters

Облачно ще бъде времето във втория ден на Коледа – 26 декември, сочи прогнозата на НИМХ-БАН.

През следващото денонощие облачността ще бъде по-често значителна, с по-съществени намаления над Източна България. В Западна България ще има превалявания от сняг, които около обяд ще спират, докато в планинските райони ще продължи да превалява и през останалата част от деня.

Само на отделни места през втората половина на предстоящата нощ и в сутрешните часове преваляванията за кратко ще са от дъжд и е възможно образуването на поледици. Вятърът временно ще отслабне и ще бъде до умерен, от север-северозапад.

Минималните температури ще са между минус 3 и 2 градуса, максималните - предимно между 3 и 8 градуса.

Над Черноморието ще има променлива облачност. Валежи не се очакват. Ще духа до умерен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са 5-6 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала. Температурата на морската вода е 5-7 градуса.

Над планините облачността ще е значителна, в масивите от Западна България с валежи от сняг. Ще духа силен, по високите и открити части и бурен северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 0 градуса, на 2000 метра - около минус 6 градуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано валне повече щото в ловеч милите ни хорица сме на режим господа ми ко няма река ние да не пием вода от реката нее ли срамно да минеш на режим на коледа а господа къдее боико боико земи ги виж бре