Динко пак на сцената: Черен ще ти направя живота, куче умряло!

Ловецът на мигранти заплашва блогърка заради пародиен клип
Обновена: 26 юли 2017 11:08 | 26 юли 2017 11:07,
109
Динко пак на сцената: Черен ще ти направя живота, куче умряло!
Снимка: архив Булфото

Динко, ловецът на мигранти, отново блесна като противоречив герой в сцена със заплахи и обиди. И този път обвиненията към него идват от жена – блогърката Татяна Кристи.

Жената разпространи във Facebook аудиозапис с цинизми и заплахи към нея, за които твърди, че идват от Динко. Противоречивият екшън герой обаче отрича.

"Ловецът на бежанци" бил подразнен от сатирично видео, заснето от Кристи, в което тя влиза в ролята на "новата приятелка" на Динко, която обяснява, че той никога не би бил жена без причина, а оплакванията на предишната му приятелка са неоснователни.

Още по темата

През април Динко бе обвинен от приятелската си Деси, че е я е пребил жестоко. Младата жена бе подала жалба в полицията и обяви пред медиите, че се страхува за живота си. Ловецът на мигранти и тогава отрече.

Преди десетина дни Динко бе арестуван за 24 часа заради обвинение на негов работник, че го е пребил. И тогава ловецът отрече.

"Майка ти ше..., да знаеш, умряло куче. Как пускаш такива клипове, ма? Ненормална ли си, к'ва си? Ти луда ли си, ма? Аз да не съм някакъв травестит..., да се занимавам с теб, ма, куче умряло? Съобразявай се малко, защото ше реша, ше та намеря и ше ти направя живота черен. Майка ти... Боклук", казва Динко в записа, публикуван от Татяна Кристи.

Получих заплахата на 12 юни", обясни днес блогърката пред Нова тв, която не публикувала аудиото веднага, защото смятала да се обърне към полицията и прокуратурата и нямала намерение да го правя публичен.

"Но в контекста на това, което се случва в страната, с тази ежедневна агресия, реших, че е добър момента да споделя и този файл", каза Кристи.

Динко от Ямбол обаче не си спомни да е заплашвал блогърката.

"Жената по принцип трябва да се уважава. Ако някой съм обидил, извинявам се. Но тази жена не я познавам. Тя се появява с цел да я създавам. Аз трябва ли да ги създавам всички? Споменавам ли някъде нейното име. Това може да се манипулира", коментира Динко.

"Не се сещам да съм го казал това нещо. Може да съм говорил с някого. Може да съм репетирал за някоя сцена, не знам", продължи Динко и обясни, че никъде не споменава нейното име.

Кристи обаче отвърна, че той е лъжец и има начин да докаже, че на записа е неговият глас, а заплахите – към нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Динко -ловеца на глави.Само така.Той пази наще граници.Истински патриот.Само с едни свински опашки той направи чудеса.
79
1
 
10
 
! Отговори
Г преди 6 години
И квоо?Стига сте ни натрапвали некви батки и техните животи.Вече е дразнещо да се пишат статии за ....некакви безумци с техните смешни историйки
78
2
 
6
 
! Отговори
Пенка преди 6 години
На Бойко Тик, брат му , Динку Ганьов.
77
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако журналистката е "куче умряло", значи мъжкарят Динко скача на умряло куче така ли?
76
3
 
12
 
! Отговори
ахаха преди 6 години
таз "журналистка" ме блокира в ФБ след като харесах изказване на някакъв човечец по повод "хумористичното" и видео... Явно осъзнава неуместната и "шега" и безхаберната си актьорска игра.
75
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И да скачате и да не скачате Динко е готин и това е. Плюйте и очерняйте, но Динко не е мутра, а мъжкар с пари и честен бизнес. Хората го уважават какъвто е, а всички останали не искат да си признаят, че са мишоци и комплексари. Браво Динко!
74
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако скача задето някакво момиче си е направило шега с него ... значи се е взел прекалено на сериозно милия.
73
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 73А Перата е по интелигентен!що бе? Щото може сам да си връзва обувките ли :)
72
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Динко от Ямбол обаче не си спомни да е заплашвал блогърката.Ми как да помни като няма с какво? Имал 2 гънки на мозъка и едната била от тесла :)
71
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Популярност на чужд гръб.
70
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Перата е по интелигентен!
69
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Динко е мъжкар и прям. А това на платените турски и *** шпакладжии няма как да се хареса, защото бие директно по техните кратуни/тикви. Затова се мъчат да го иронизират, но картинката е ясна на всеки разумен човек. Пожелавам му да е е жив и здрав за нещастие на всички, които го мразят.
68
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Динко е изключително умен и няма въпрос на журналист, на който да не отреагира адекватно на мига! Вие смятате за умни разни мухъли, които са се научили да се изразяват /да не се изразяват де факто/ мъгляво, с разни заучени евроатлантическо - пидерастки термини, в които сами не вярват. Динко говори прямо и малко грубо за да го разберете и за да бъде кратък. Вместо да обяснява теоретично цял час що за заплаха са мигрантите, отсича - ,,Довлякъл се тук някой *** и аз няма да му изгърмя 2 шамара!'
67
3
 
14
 
! Отговори
cvbvc преди 6 години
аман от кавали дето се доказват като бият жени
66
5
 
19
 
! Отговори
Сократис преди 6 години
Този млад човек не търси медийна известност а медиите търсят него за да правят предаванията си.Те го създадоха и направиха обществена личност.На негов гръб продължават да печелят разни шоумени и както във този случай-блогъри, които иронизирайки го и осмивайки го печелят пари или популярност.Ако на тази блогърка мъжът и плесне два шамара а след това нейна колежка направи и публикува скеч по този повод, то тя какво ще предприеме? Може би ще се смее наравно с другите? Едва ли!
65
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Римляните казвали: "Дайте на народа хляб и зрелища" ...Е, с хляба/парите/ малко сме зле, но със зрелищата сме екстра!
64
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 64И ти ли ще му се пуснеш?
63
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Душици широки селски, мишоци тръгнали да плашат котката...
62
5
 
19
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
НТВ чрез машата Ани Баджакова...утепаха сутринта един час ефирно време с...темата Динко.Това е заповядано...така,за да не се занимава...матряла със...суджуците на Боко,далаверите за 18 милиона за НДК(пак на Боко) далаверите с КТБ(пак на Боко) и пр.(все Боко)Така че Динко върши...работа на Баджакова,която е купена,барабар с...началниците си,...от Боко.
61
1
 
16
 
! Отговори
Dinosaurus преди 6 години
Боже, колко простотия има по тоя свят, Боже!