Божо Димитров: Случаят в Босилеград не е сензация, и аз съм бил арестуван!

Бившият шеф на НИМ коментира отново и говорителката на руското МВнР
13 ное 2017 18:24,
78

Случилото се в Босилеград не е сензация. Подобни неща са ставали не само там, но и във всички КПП-та в Македония, Сърбия и други. Просто сега обръщаме по-голямо внимание, докато в миналото преглъщахме такива действия, сподели в интервю за Bulgaria ON AIR бившият директор на Националния исторически музей Божидар Димитров.
Още по темата

"Аз лично съм бил задържан за много по-дълго време, отколкото българските лекари сега", коментира той.

Димитров разказа, че той е бил задържан с микробус, пълен с книги, които са били смятани са подривен материал.

Бившият шеф на НИМ отново коментира и говорителката на руското външно министерство Мария Захарова, която преди седмица заяви, че Червената армия е спасила българските евреи.

"Говорителката е микрофон, тя чете нещо, което други са написали и са изработили. И не е хубаво говорителите да си прибавят свои неща", настоя Димитров.

"Какво да кажеш на това момиче, освен че е плоска като дъска. 30% от мъжете обичат точно такива жени - за всеки влак има пътници, и за такива като нея", продължи Божидар Димитров с коментарите за Мария Захарова.

Той за пореден път настоя, че Червената армия не е спасила българските евреи.

"Червената армия е свършила много полезни неща за Европа, човечеството и нас, но не е спасявала евреите. Нашите интереси са да си браним постиженията, когато посегнат към тях. И се радвам, че напоследък го правим", заключи Димитров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
0
 
! Отговори
ПЕНКО преди 6 години
НЯМА ПО-ГНУСНО И ВРЕДНО НЕЩО /ПРЪКНАЛО СЕ В БЪЛГАРИЯ/ ОТ ФАКУЛТЕТИТЕ ПО ПРАВО И ЖУРНАЛИСТИКА !!! ТЕ В КОМБИНА УНИЩОЖИХА БЪЛГАРСКИЯ ДУХ ,ВОЛЯ, КОЛЕКТИВИЗЪМ И ТРАДИЦИИ !!! СЪДЛЬОВЦИТЕ ВЗЕМАТ ПАРИ И СЕ "СПОРАЗУМЯВАТ";ПРЕКРАТЯВАТ; УНИЩОЖАВАТ И ОПРАВДАВАТ !!!...ЖУРНАГЪЗЦИТЕ -ЗАМАЗВАТ;ОПРАВДАВАТ;ПОДЛИЗУРСТВАТ;...ЛЪЖАТ -МАЖАТ ЗА ПАРЕТА И РАЗЧИТАТ ,ЧЕ НЯМА ДА ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ ...И ТЕЗИ ...И ТЕЗИ !!! ДАЛЕ ДА НЕ СВАРИМ МАЙКИТЕ ИМ С КИСЕЛО ЗЕЛЕ !?!?!?
57
0
 
0
 
! Отговори
ПЕНКО преди 6 години
"КАК ДА ОСТАНЕШ В ИСТОРИЯТА " ??? - ОТГОВОР : ОРГАНИЗИРАШ, ВОЮВАШ,ПОБЕЖДАВАШ...УМИРАШ" ГЕРОЙСКИ" ЗА ИСТОРИЯТА НА НЯКОЙ НАРОД ИЛИ ЗА ПОВЕЧЕ НАРОДИ !!! -РИ ОТГОВОР : "ПИШЕШ ,ЛЪЖЕШ-МАЖЕШ; ДУПИШ СЕ ;ЛИЖЕШ; ПУПИШ СЕ;ПРАВИШ СЕ НА ВЕЛИК ПРЕД ТАПИГЬОСИТЕ;БРЪМЧИШШ-С ДЕБЕЛ-НИСЪК ГЛАС ;СТРАДАШ :ЧЕ НЯМАШ "НАРОДЕН ПАМЕТНИК"... И СИ ЕДНО" НАРОДНО :"БОЖЕ-БОЖЕ !!!" В МОМЕНТА ИСТОРИЯТА СЕ "ПАЗИ" ЗА ДА СЕ ЗАЩИТИ КАПИТАЛИЗМА ,КОЙТО Е РОБСТВО НА ЧОВЕК ОТ ЧОВЕКА !!!
56
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Божо?!Кой е Божо?!
55
2
 
5
 
! Отговори
патриот преди 6 години
Сърбите са *** в нашата истоприа
54
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
edno vreme biha komunsti sega sa demokrati
53
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ни са знай60 Ти сипростакъм,май.Да не казвам нещо обидно.
52
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сърбоманските издевателства над българите,които живеят от двете страни на границите ни със Сърбия и БЮРМ, не са сензация,а рецидив.По времето на кандидатстудентсканта кампания на Вучич са преглеждани сръбски граждани извън болнични заведения и са им раздавани безплатни очила.Просто,сърбите са се изгаврили с нас,за кой ли път.
51
7
 
1
 
! Отговори
ни са знай преди 6 години
Простакът си е ***, даже и когато се пенсионира....................
50
2
 
7
 
! Отговори
Ivi преди 6 години
Василия Пейчева, кой Ви дава право да наричате професор Димитров "Божо" - дори и да сте близки приятели ( в което се съмнявам) . В "национален ефир - интернет" се предполага ,че поне малко трябва да уважавате събеседниците си! Ако случайно имате диплома по журналистика - скъсайте я - не са си свършили работата преподавателите Ви!
49
4
 
7
 
! Отговори
game1 преди 6 години
Малко тъжно ми става за проф. Божидар Димитров като слушам тембъра в гласа му и въпреки това все така компетентен, на място уверен и с чувство за хумор ! Дано да е жив и здрав дълги години и по често да го слушаме по телвизията същия дух !
48
6
 
5
 
! Отговори
Вуте преди 6 години
Епа... я съм бил у Сърбия много пъти и ни един път не са *** арестувале. Значи съм бил сензация?
47
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Захарова я харесвам и такава! Ами Божо Дебеловратия кой номер сутиен носи? Някога може и да е бил созополски гларус, но сега тестостеронът му е на нулата. Дали има връзка между нивото му и Алцхаймер?
46
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 54Това ще е заради Украйна, господинчо!
45
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нашият газ ще дойде от Турция, оттам ще мине и газът за Гърция, Македония и Италия.От север ще има само една празна тръба.
44
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До възмутенИнтересно ми е защо са ни Западните покрайнини? Първо, България е най-бързо обезлюдяващата се и застаряваща страна в Европа. Второ, исляма напира с огромна сила към Балканите. Две основни заплахи има в тази насока - милионите "бежанци" и ислямския национализъм на Ердоган. В тези условия, да се дълрим за парче земя което не ни е нужно с малкото страни с които сме естествени съюзници е идиотия.Приказките на Божо, са провокация в две насоки, срещу Сърбия и Русия, и са в полза на Турци
43
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До кога ще го показвате този некролог?
42
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При откриването на паметника на Тодор Александров в ЩипМакедония,при споменаване името на Бож.Димитров следва мощно освиркване от македонските българи. В.Канзуров го наречичаше фурнаджийска лопата ,шарлатанин,човека на всички власти.Явно ,само тук го величаем и приемаме за пазител на българщината!
41
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рекох си ,този се пенсионира и ще се отдаде на почивка и отдих,та и ние ,да си отдъхнем от неговите поучения,обяснения,лъжи,обиди и т.н,но уви той отново е на линия!
40
3
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
До ВасилевТръбата точно преди нашата граница ще тръгва нагоре в космоса и от там направо в Италия :) Великите ВКС ще я строят!
39
7
 
8
 
! Отговори
Радев преди 6 години
идва момент да се отдадеш на заслужена почивка, иначе ставаш за резил