Българите пътуват все по-често със самолет до морето

Отбелязаха 20 % ръст във вътрешните полети
16 авг 2019 11:08,
39

Синоптиците обещават топло време и през септември. Много от българите предпочитат този месец за лятната си почивка, защото от една страна, температурите са по-приятни. От друга - цените по-ниски.
Още по темата

Група от 50 деца от Босилеград на лагер в Равда

"Нашият анализ показва, че вътрешните полети за един и същ период от това и миналото лято са 20% повече. Това, което чуваме, е за отлив от чуждестранни туристи", обясни туристическият агент Ванина Хаджиева в "България сутрин".

По думите ѝ българите пътуват по нашето Черноморие, Гърция, Турция, но и все повече започват да пътуват към екзотични места като Тайланд.

Пред Bulgaria ON AIR тя обясни, че през септември цените в българските комплекси ще останат почти същите, каквито са били и през август, но ако хотелиерите видят, че обектите им остават празни, най-вероятно ще ги намалят.

Парти зони и зони за отдих в националните ни курорти предвиждат пък нови промени в Закона за туризма.

Според Ванина Хаджиева по този начин ще се намери добър баланс и който иска да почива - ще почива, а който иска да се забавлява - ще посещава парти зони.

Тя обясни, че вече има и запазени самолетни билети за следващия сезон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Двойна стая в Кубан през 80те 22, 50 лв с телевизор София 25.00лв.
28
0
 
1
 
! Отговори
до 16 преди 4 години
От 3-годишна със самолет до Слънчев бряг, началото на 70-те та чак до 89-та, когато се махнах от България. Родителите ми бяха на твърда заплата (като повечето хора тогава), но си позволявахме по 14 дни на море (пак като повечето хора тогава). Слънчев бряг беше разкошно място, с малко хотели и много зеленина. Идваха качествени, интелигентни вуйчаци, които много харесваха България. Летуващите бяха спокойни, усмихнати и весели. Друго да ти разкажа? Питай!
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А,за полетите със совалки до морето - защо нищо не казвате?
26
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
П.С. Москва също е много красив град. Виждала съм го само през лятото, но е определено впечатляващ, с реката и яхтите по нея, и всички красиви сгради. Центърът беше супер поддържан, поне там където бях беше доста чистичко. Имаше и някакви много екзотични соц-гета, които бяха направо като от друг свят. Съжалявам, че нямам възможност пак да отида, защото си заслужава. Но все пак сравнявах с европейските столици. Мисля, че по тъмнина само Букурещ ни бие. Пристигна вечерта и беше супер тъмница.
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Брей, че любов към тая Москва в тоя сайт. Париж и Мадрид например изглеждат красиви винаги. Когато сградите ти са красиви и поддържани, през всеки сезон изглеждат красиви. В София сградите са повечето стари и неподдържани, посивели и мръсни. Зеленината смегчава това, но когато я няма, положението е зле. Още повече, че не е и осветена добре. Новите сгради естествено отварят града, но трябва поддържка и на старите. И повече паркове и паметници и изобщо красиви места в София. Това лъжа ли е?
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Същите тея чиновници им плаща частния бизнес. Реално отношението трябва да бъде, като в хотел. Ако не им харесва отиват на борсата и оттам в частния бизнес да плащат данъци. Писнало ми е да слушам ами с тея заплати ТОЛКОВА. Ама никой не ви кара на сила? Като си бил гладен си отишъл доброволно и си знаел заплатата и възможностите си. Ако има възможност за повече, нямаше да отидеш там. Така че дръжте се по уважитвлно към хората. Не сме ви длъжни с нищо.
23
2
 
3
 
! Отговори
@29 преди 4 години
Зависи от сезона, през зимата определено изглежда като втори Чернобил. Мрачна, сива и неприветлива. Също и като кацаш нощем - центърът е осветен и е красив, обаче всичко останало е потънало в тъмнина и се чудиш къде точно се намираш. Да не говорим, че мен лично когато се прибирам в повечето време ме удря едно чувство на обреченост. И на летището като те посрещнат киселите служители и общата селения и ти иде да си теглиш куршума. Но когато е зелено, София може да бъде и доста красива.
22
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе след като общото ми пътуване със самолет от Варна се оказа 3-4 часа (защото самолетът закъсня с 2), ми е много съмнително как това е по-добре от 5 часа с кола. То просто няма никакъв смисъл. Идеята да пътуваш със самолет до някъде не е да си начешеш крастата, а да стигнеш по-бързо и по-удобно. Ако компаниите искат хората да летят с тях, да си изпълняват полетите на време. Докато бях на летището имаше 2 полета на БългарияЕър до София и двата бяха с по 2 часа закъснение. Не е нормално това!
21
1
 
2
 
! Отговори
от Айтос преди 4 години
Дааа, и аз все по често пътувам със самолет до морето
20
3
 
6
 
! Отговори
Дедо преди 4 години
Взимам 1000 лв заплата,с нея изкарвам само уйкенда на морето. После един месец глад и банички. Стандарта ни е 20 пъти по-нисък уви от Бай Тошовото време!
19
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българите пътуват все по-често със самолет до морето, но не и до Бетонираното на *** но Мутроморие.Има толкова красиви места по света.
18
6
 
8
 
! Отговори
До 16 преди 4 години
По времето на соца аз редовно ходех на море със самолет София-Бургас 15лв.Заплатата ми през 80-те - 460 лв.Такси 2лв. Стая в хотел Кубан - 6 лв.Изкарвах по месец като отида.У бях обикновен стругар
17
4
 
4
 
! Отговори
До 15 преди 4 години
Никъде по света няма такъв ке *** като Фекаломорието и всеки, който е излизал навън го знае.Ама ти явно не си.
16
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно време червените *** я кажете в блажения комунизъм колко летяхте със самолет хахххахахахх нещасттници
15
5
 
6
 
! Отговори
do 7 преди 4 години
защо ми триете коментара? тоя п р о ш л я к долу за какъв се има. на нашето море е като на всички останали. има места и места. умират да плюят по България е такива дребни душички отишли да ядът едно гиросче и после да плюят цяла година. на нашето море си е супер, а такива като тебе сънуват да са на определени места злобарчо
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това не е знак, че забогатява Българина, а че Уйзеър и подобни, смъкнаха цените на конкуренцията жестоко! Дори слушах, онзи ден, да мис е жалва един германец, как било шош за икономиката, защото печалбите на Луфтханза паднали с 15% ...
13
1
 
5
 
! Отговори
Forever преди 4 години
И когато самолета се снижава над София,да поогледат хубаво на какво прилича отгоре,имаш чувството че пристигаш в град ударен от чернобил,мръсни,жълтеникави панели,а иначе статията внушава богатство и просперитет.
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мноо ме дразни, гат информацията и е публична и такива нещастия, кат гннсит телевизионери, дето не изпълняват никаква полезна дейност, свободно си разгласяват ...
11
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На тия лъжи дори и герботролетариата не се кваща вече.
10
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на пропагандата на ЦК на ГЕРБ!При Тиквата сме все по богати и скоро ще си летим даже с частни самолети!