Бебе почина часове след раждането си във видинска болница

Вина имат лекарите, смятат родителите
Обновена: 27 дек 2019 22:59 | 27 дек 2019 22:43, Анисия Иванова
27

Новородено бебе е починало няколко часа след раждането във видинската болница навръх Коледа.

Според родителите виновни са лекарите, които не са били по празниците в лечебното заведение.

Младата майка постъпила в болницата на Коледа, за да роди нормално. Повече от 24 часа след това е предизвикано раждане.

Според нея малкото момченце се ражда живо и здраво. Часове по-късно ѝ съобщават, че то е починало. Назначена е аутопсия, полицията също работи по случая, съобщава Bulgaria ON AIR.

От лечебното заведение отказаха коментар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако не се разбере причината трагедията може и да се повтори.Има описан случай при който жена ражда момче и то почива след раждането.Години след това тя пак ражда момче.Детето е с мозъчен кръвоизлив,гърчове и ДЦП.На 5 годишна възраст правят коригираща операция за да може да ходи по добре.По време на операцията изкървява много,спасяват го трудно и тогава разбират,че е с хемофилия.Това е била причината за смъртта и на първото дете.Майката е била носителка на гена .
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Горката майка! Съболезнования за семейството. Това е голяма болка! А тия безотговорни " лекари" ще бъдат ли наказани? Знаете ли, че тази жена ( и други като нея ) се е мъчила да забременее?
21
1
 
4
 
! Отговори
AZ преди 4 години
Тези случаи ще зачестяват. Поради липса на лекари и на мотивирани такива.Свиквайте!
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 20Няма как да емигрират българските лекари защото повечето от тях са с купени дипломи и купени изпити! На запад това вече подробно се знае и се полагат изпити! Истинските и отговорни български лекари отдавна не са в България, тоест Лайнарииияя!
19
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Все повече се убеждавам, че българският народ не заслужава лекари. Трябва всички лекари да емигрират защото българите не заслужават да имат лекари. За всяко нещо лекарите са виновни и за всяка смърт обвинения, че лекарите са виновни. ЛЕКАРИТЕ СА ХОРА, А НЕ БОГОВЕ! Разберете го най-накрая, овци! Човешката наука още не е победила природата и все още знаем много малко за човешкото тяло.По цял Свят има недостиг на персонал в болниците. Хората учат икономика и право, а медицината им е трудна.
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Горкото,миличкото!
17
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Gadove nekadarni akoscherki doktori jadat pijat i visoki saplati iskat i v bg njama vinoven osaden dr med sestra i akuscherka girkata maika tova e golkama tragedia sled kato se ecrodilo jivo sdravo detenzeto kak e po4inalo ot nekadarnizi dr akuscherki i sega njama da ima vinovno kakto vinsgi no ako e na boiko da6terata rodila i bebeto umra schte exsensazia i nakasania v bg e taka mutrite sa ok tapia narod isbira nekadarnizi politizi kmetove posle psuva bg mantalizer sad sa dr skuscherki sestri
16
2
 
6
 
! Отговори
д-р Ох Боли преди 4 години
За тези пари - толкова.Някакъв *** по-долу ме плаши с частника в Токуда, ха-ха! Аланколу, в Токуда заплатите са от 5 хил нагоре и не ми се налага да работя на още две места бе! Ама и ти да знаеш, че в Токуда се плаща дори за допълнителен стол за придружител в стаята. Намерил да плаши куче със салам! За 1000 лв/мес. и три часа дневно са много.
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като не знаете какво е станало, то е тъпо да се обсъжда, че и емоционално да се палите и да обиждате.
14
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да, цялата болница е била празна, само пациентите се самообслужвали. Колко още диводии ще чуем и прочетем?
13
10
 
16
 
! Отговори
До Бойко преди 4 години
Бойко, нали си много загрижен? Беше загрижен за ромите на умрялото дете, но за българи? Защо не въведеш задължителен контрол с магнитни карти и камера при вход и изход. Заплатата на всеки лекар да се коригира, ако не спазва своето работно време.ПРОСТО ЛЕКАРИТЕ НЕ ИСКАТ ДА РАБОТЯТ ВЪВ БЪЛГАРИЯ ПО 8 ЧАСА. СЪБИРАТ ИМ СЕ 5 ЧАСА МАКСИМУМ ДНЕВНО И ТОВА Е. ИМА И ТАКИВА КОИТО С МЕСЕЦИ ХОДЯТ НА РАБОТА ЗА ПО 3 ЧАСА.Няма контрол в болниците. ЗАТВАРЯЙ!!! Частникът ще ги научи как се работи. *** в Токуда
12
6
 
23
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 4 години
В мутренска България на Бойко всеки ден умират бебета! Дали при раждане, при катастрофи или при други обстоятелства. Важното е магистрали да строи сви*ята и да краде
11
12
 
25
 
! Отговори
Уви,така е преди 4 години
Ако медиите не бяха разгласили трагедията с починалото бебе,полицията дали щеше да започне разследване? Въпросът е с понижена трудност.
10
12
 
28
 
! Отговори
Очевиден факт преди 4 години
Не се ли раздуха някой случай по телевизията,никое от отговорните ведомства няма да си мръдне пръста и само ще гледат да замажат и прикрият нещата.
9
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Десетки деца умират в България всяка година. Така е когато комунистите от ГЕРБ не реформират здравната система и някакъв сенилен счетоводител е здравен министър. ГЕНОЦИД!!!Бог да прости детенцето, а дано родителите да избягат от тази поробена от мутрокомунистите страна.
8
10
 
8
 
! Отговори
Венци преди 4 години
Интересно как са научили средствата за масова информация за случая?
7
8
 
16
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 4 години
Тази История е като че ли написана от Стивън Кинг - влизаш да раждаш в Болница , изведнъж изчезва целия персонал без санитарката - само тя е убила детето с метлата .Тук трябва да се намеси Прокурор - това е съвет към горката Майка - пуснете Жалба в Прокуратурата а не в Полицията - Полицията има Статистика която ще нарушите , ще прикрият Престъплението .
6
14
 
21
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Докато не очистят някой от тия търговци в бели престилки нещата ще са все така-умрели пациенти и вечно невинни доктори!
5
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Повечето българки отиват да раждат в София,а след тази трагедия и ромките ще се откажат да раждат във Видин!Явно болницата трябва да се закрие след като лекарите които са останали работят без контрол, за да не напуснат!
4
9
 
12
 
! Отговори
това е ужасно преди 4 години
как можаха? сърца нямат ли тия скотове лекари? бедното дете