БСП на среща с партии и граждански организации за изборите

Нинова зове - обединени усилия за прозрачни избори!
42
БСП на среща с партии и граждански организации за изборите
Снимка: БГНЕС

БСП провежда срещи с партии и граждански организации за предстоящите избори и гарантиране на прозрачността на вота.

Още по темата
Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова всички да обединят усилията си, за да се гарантира спокойствието в деня на изборите.

Очаква се участниците в разговорите да подкрепят текст на декларация с обща позиция.

"Да си помагаме във всички секции с обмен на информация, с човешко присъствие, както и да организираме в нощта на изборите, вечерта след приключването, паралелно преброяване", каза Нинова, цитирана от БНР.

Депутатите от БСП внасят днес промени в Изборния кодекс за въвеждане на изчистване на списъците от "мъртви души", провеждане на активна регистрация и видеонаблюдение при отчитане на протоколите в края на изборния ден.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
3
 
! Отговори
Бунгар преди 3 години
Какви са тези внушения от Нинова.Хората не трябвало да се страхуват да гласуват. Че ,кой кое е страх да гласува и от какво да го е страх?Подобни внушения нямат нищо общо с действителноста.Манипулацията е много плитка и всички действия на БСП са в насока...Ами загубихме изборите поради това,че не приеха промените/ глупавите предложения/ внесени в Парламента.Лъжата няма умора да манипулира.
28
2
 
3
 
! Отговори
Ох, писна ми преди 3 години
Най - големите манипулатори, лъжци, популисти и аферисти, зоват за честност. Нямат срам бе!
27
2
 
4
 
! Отговори
На кучето в Г.. преди 3 години
БСП се погледна в огледалото и се срещна със себе си.Агентурата пръсната по разни организацийки с по 10 човека бе привикана на спявка.И дружно отново ще бъдат наврени на кучето в Г...!
26
5
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
ще фане ли декиш или не,ПроСоТо си е една обикновена гербомажоретка
25
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам как ще се обедини Нинова със съмишленици ,но като виждам как се ядът живи един друг в партията и ,трябва много да са луди тези които ще я подкрепят, НЕ ЕДИН ПЪТ СМЕ ЛЪГАНИ ОТ ЧЕРВЕНИ ПЪДАРИ И ГЛАДНИ ЧЕРВЕНИ ОВЧАРИ ,А СТИГА МЕРСИ...
24
9
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
милото МЕНТЕ "просото",което са напъна по-долу:-""Фигуранта загуби много доверие"....и това таякухоглавка го написа само десет минути след като потвърдих безрезервната си подкрепа за Радев?!?!..колкооткачено требе да е едно същество,което да блъска дивотиите си БЕЗ ИЗОБЩО да се интересува "ще фанат ли те "декиш",или не"?..-отг:.ПРОСТО ГЕРБОМАЖОРЕТКА!
23
1
 
12
 
! Отговори
избори преди 3 години
Официално Нинова призна , че посладните президентски избори са НЕ ЧЕСТНИ.
22
1
 
17
 
! Отговори
4epa преди 3 години
ТЕХНОИМПЕКСОВА СЪБИРА СЛЕПО И САКАТО СРЕЩУ ГЕРБ- САМО И САМО ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ЗА ДА МОЖЕ ДА ГРАБИ !!!!!!!!!! ОТ КАКТО РАЗБРА 4Е ЩЕ ДОЙДАТ МИЛИАРДИ ОТ ЕВРОПА СЪН НЕ Я ЛОВИ !!!!!!!!!!!! ЩЕ ВЛЕЗЕ СЪЮЗ С ДЯВОЛА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другари герберасти ,ще се задавите , оставете малко пяна и за Слави !Не че ще му го накривите , де !
20
4
 
21
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
Фигуранта загуби много доверие.Говори само глупости и той е една от причините за безконтролното разпространяване на вируса.Нинова също.Никой им няма доверие.Хората се отвратиха от техните лъжи.Сега се чудят как да изопачат изборите.
19
7
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До 0гуд!..Дай сега числата от тотото щом си такъв "ясновидец"!..моля!../но само на мен!..-На емайл ",уеишщксдзц?trcon"..Обештавам десят процента за тебека!/
18
4
 
22
 
! Отговори
0 преди 3 години
Аз и доста мой приятели и колеги гласувахме за Радев - със всички които съм говорил са безкрайно разочаровани от него и няма да го подкрепят нито него нито БСП - Нинова ще претърпи тотално поражение на изборите.
17
12
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Анонименщо се отнася до отношението ми към Президента Радев,аз съм го декларирал не веднъж,а кажа ли нещо,думата ми на две не става!
16
0
 
1
 
! Отговори
АСАН преди 3 години
ДоА БАНКИТЕ..... Анонимен
15
8
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Анонименама ти наистина имаш некакви ..извратени понятия!!..КЪДЕ ПРОЧЕТЕ,че.."защитавам" Нинова?!..Някъде да видя ,че съм написал "Тя е невинна,всичко е лъжа"?..НЕ!!!!..и ако не беше просто надъхана с/у "писаниците" ми,щеше да забележиш,че попитах:-ЗАЩО Главния "Прокурор" НЕ СМЕЕ ДА СЕ ЗАЕМЕ с Нинова,..АКО НАИСТИНА има някакви престъпления?!..но тъй като си просто един "принтер" на гробарските КЛИШЕТА и лозунги,не можеш да схванеш написаното.....
14
2
 
26
 
! Отговори
Червените крадци преди 3 години
Партия, в която все още актуални са имената на *** Нинова(техноимпекс),Кирчо Добрев(куфар с марки през Калотина):):):):)Румен Овч.(заробващите газови договори с Русия)и за капак адаша му Румен Гечев(фалит на България и 1$-3000лв)избори вече никога няма да спечели:):):):):)Един път излъгаха хората с "независимия" избран от руския агент Решетников пилот Румен Радеф и това беше:):):):)
13
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТоТи нали само си даваше мнението и не беше за никой бе, пак те хващам да защитаваш червените.Оня ден пак така за продажната кукла на Москва в Президенството, днеска тая крадла!
12
15
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Въпрос към ***?аз пък имам въпрос към теб,симпатяго:-как така вече 21 /ДВАДЕСЕТ И ЕДНА/ години НИТО "прокуратурата",нито съд,нито дори и МИШКУВАЩИТЕ "агенти на герп" КАТО ТЕБ,не направиха НИЩО,ако ..НАИСТИНА има някаква "*** далавера" с тоя.."техноимпекс"?КАК ТАКА?!..Нима Каскет 1 на Републиката го е страх да подеме некакво разследване?-НЕ!..-Просто тая МАНТРА е толкова изтъркана,че дори и гробарскитесобаки не смеят да я "материализират"...просто КУХИ дивотии блъскате тук
11
18
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
Адмирации!..Отдавна е известно:-"Съединението прави силата"!..Трудна ще е борбата с МЕТАСТАЗИТЕ на единадесетгодишното БЕСНЕЕНЕ на герп и лично на неговия "Пръв партиен ръководител"!Много трудна!..Все още немате представа какво е "дереджето" на дър..на Територията ни!..каквото можешедасезасере,Тиквокохунтатагозасра ..-"Правосъдие,ред,ЗАКОННОСТ,образование,здравеопазване,ДЕМОКРАТИЧНОСТ,.."..-ВСИЧКИ тия понятия бяха стъпкани от ПОЖАРНИКАРСКИЯ БОТУШ!с трескавото СЪДЕЙСТВИЕ на ОООТРЕПК
10
3
 
30
 
! Отговори
Въпрос към Курнелия? преди 3 години
Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...