"Възраждане": Няма да се съобразяваме с държавните институции

Те са в ръцете на чужди агенти, смятат от партията
10 фев 2024 17:54, Александър Попов
388
"Възраждане": Няма да се съобразяваме с държавните институции
Снимка: БГНЕС

"Конституционният съд погази Конституцията - основният закон на страната. Беше погазена демокрацията и правото на 604 000 български граждани на избор и глас. Призоваваме МВР да се подчинява на законите в България и на българските граждани, чийто застъпник се явява "Възраждане", гласи позиция на партията, след като отношение взе и МВР след днешните блокирания на гранични пунктове.

Още по темата
"След извършеното закононарушение от страна на Конституционния съд и Народното събрание, всяка една държавна институция, контролирана от управляващите в момента, представлява само и единствено себе си, а не българския народ, и е в ръцете на чуждите агенти. Това в пълна сила се отнася и за МВР.

"Възраждане" няма намерение да се съобразява с нарежданията на институции, подвластни на чужди агенти. "Възраждане" призовава всички български граждани да последват нашия пример и да спрат да изпълняват разпорежданията на антинародната агентура".

По-рано днес нейни привърженици блокираха три гранични пункта, а по-късно МВР предупреди, че си запазва правото да предприеме мерки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


388
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
310
3
 
1
 
! Отговори
СС, преди 2 месеца
,,Възраждане,,. Първа,политическа,сила,. на,предсрочните,парламентарни,избори,. НАТО,вън.
309
1
 
2
 
! Отговори
Българин преди 2 месеца
По принцин Копейкин и по партия Едноличен Търговец Костя Копейкин са прави, тея наистина газят законите о Конституцията, затова народа има правото на неподчинение и национален преврат !
308
4
 
6
 
! Отговори
Референдум преди 2 месеца
Дойде време за един референдум за забрана на продажната партия на копейката. Забрана и затвор за него и компания, ама в белене както той иска да праща свободните хора. Дребна душица за копейки продава и майка си. Ваксинирано антиваксъри, със сметки в евро, най-безнаказано лъжат хората всеки ден и не им се търси отговорност.ама не е луд тоя дет вде баницата, нали? Щото ако баницата е с л.й.а дали ще я яде??!
307
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Българския закон е че всяко международно споразумение е Закон по-силен от конституцията. Така че ако България има още някой договор подписан с Монголия или със Сюлейман Паша, това е Закона а не на каква си конституцията, която алчните български политици превърнаха в халваджийски тефтер.
306
5
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 2 месеца
Хахахаааа, видният руски дyпeдaвец Костадин Копейката открито призовава за бунтове и неспазване на законния ред. Направо да го хващат и депортиране към Мордор.
305
2
 
7
 
! Отговори
123 преди 2 месеца
Тези счупиха ***
304
4
 
8
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 месеца
Къде е КОКАРДЖАТА Радев?????Застрашават нац сигурност!!!!!!!Арест и затвор.Това го пише в конституцията раздел граници!
303
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не знам кои са платените тролчета, но вчера до 23ч преобладаваха проевропеаските коментари и плясчетата им бяха повече, сутринта копейките се активизираха и нацекаха минусчетата.
302
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да се свика референдум за забрана на Възраждане и дейността им. Тогава копейката ще се наака.
301
6
 
7
 
! Отговори
Шаши преди 2 месеца
Колко референдума не се позволиха? Имаме ли демокрация ?
300
17
 
6
 
! Отговори
До Свен преди 2 месеца
Държавност в България отдавна няма. Ние сме отдавна опитни зайци за САЩ, а нашите управляващи са държавни предатели, прибрали милиони пари под масата. Армия разбита, образование, здравеопазване също. Единственото което имаме са 7% свръхбогати, а останалите - бедни. Само складове и внос. Къде ти е промишлеността? Ти на това държавност ли наричаш?Разбирам че си облъчен от пропагандата, но това не те оправдава, защото може да четеш.
299
6
 
12
 
! Отговори
Свен преди 2 месеца
Това си е направо призив към анархия и сриване на Държавност! МВР какво спите! Между другото, подобен сценарий не беше ли споменат по руска телевизия от Толстой ако не се лъжа?!
298
5
 
11
 
! Отговори
С това преди 2 месеца
заявление до разголиха задните части.МВР-не ги съжалявайте.
297
12
 
17
 
! Отговори
Законност преди 2 месеца
Докога ще търпим копейката и фашистката му шайка да не спазва законите?
296
9
 
6
 
! Отговори
Бг преди 2 месеца
Здравейте аз се казвам Бойко тиквата приятно ми е
295
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да идват избори, че да гласуваме за БСП и Левицата! Ясна е работата..
294
12
 
20
 
! Отговори
Отряд1 преди 2 месеца
Има едно лесно. Сваляне на имунитера, изправяне пред съда и бързо производство по обвинение в "заговор срещу държавата" ... После това нека да се "възражда" в килия на софийски централен. Там ще го научат на уважение.
293
12
 
2
 
! Отговори
Юрист преди 2 месеца
До 325 референдумът е писан от конституционен съдия и не е за спиране на еврото, а за премахването му ;)
292
19
 
12
 
! Отговори
Българин преди 2 месеца
Браво ВЪЗРАЖДАНЕ! Извършете държавен преврат и счупите сглобката!
291
13
 
18
 
! Отговори
Закон и Ред преди 2 месеца
Според чл. 9, ал. 4 от Закона за пряко участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление не може с референдум да се решават въпроси, които вече са уредени в сключени от България международни договори. Тоест, който е искал да прави подобен референдум, е трябвало да се сети преди ратификацията, а не след нея.