Влекач и кола се удариха, двама загинаха

Тежкият инцидент е станал на пътя Харманли - Симеоновград
27 юни 2016 11:07, Красимир Ангелов
9

Снимка: Булфото

Двама души загинаха, след катастрофа между влекач и микробус на пътя между Харманли и Симеоновград, съобщава Областната дирекция на МВР в Хасково.

Тежкият инцидент е станал в неделя около 16:00 часа на пътя между Харманли и Симеоновград. Тогава поради несъобразена с атмосферните условия скорост шофьор на влекач "Волво" е загубил управление на десен завой, навлязъл е в лявата пътна лента по посока на движението и е ударил автомобил "Форд", сочат първоначалните данни за инцидента.

Шофьорът на камиона твърди, че движещият се срещу него автомобил е карал в средата на платното.

Водачът на влекача е 54-годишен от село Караджалово, а автомобилът е шофиран от 19-годишен младеж от Симеоновград. От удара на място са починали водачът на леката кола и 34-годишен негов съгражданин, който е бил пътник в колата. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Жалко за двата млади живота! Лека им пръст ! От КАТ точно ще установят как е станало произшествието!Не сте коректни към служителите от МВР. Не съм им фен, нито имам познати там, но поне се стремя да разбера колко тежка и неблагодарна е работата им, благодарение на това, че по пътищата има шарани като мен! Обикновено младите водачи си мислят, че "морето е до колете", но има и зрели мъже, които на пътя се държат като фараони - зер пътят е техен и всеки е длъжен да отбива и да се пази от тях !!
7
0
 
4
 
! Отговори
4444 преди 7 години
Затлавие ..."Влекач и кола се удариха, двама загинаха"Първи ред от статията " Двама души загинаха, след катастрофа между влекач и микробус"??????Сега последно кола или микробус??Стига сте трили коментарите на хората ами вземете вижте какви глупост.и пишете...Жалки сте!
6
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И защо светим с фаровете след като сме с несъобразена скорост!?
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Възможно е и двете превозни средства да са били с малко в насрещното, но по-вероятното е, че буса е взел завоя през насрещното, точно както казва шофьора на влекача. Как КАТ са решили, че не е така, не е ясно. Всички знаме, че в КАТ експерти няма, а тези дето са на пътя, даже и един формуляр не могат да попълнят нормално, камо ли да разберат защо се е случила катастрофата.
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И все по-често ще се случва! Като премахнат забраната за движение при над 35 градуса и в последния почивен ден!
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-вероятно шофьора на буса е сякъл завоя, но насреща му е изкочил влекач, а не лека кола, която да бяга от него. КАТ си лепва дежурното "несъобразена скорост" и си мислят. че ние пасем трева.
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Несъобарзена скорост", как пък не! И как умниците от КАТ решиха, че тук има място това неподаващо се на дефиниция понятие?!
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отново неадекватен КАТ.