Борисов се среща с пострадалите от земетресението

Родители искат отмяна на матурите утре
22 май 2012 22:19,
102
Борисов се среща с пострадалите от земетресението
Снимка: БТА

Министър-председателят Бойко Борисов ще се срещне тази вечер с хората от Перник, които пострадаха най-силно от днешното земетресение с магнитуд между 5.8 и 5.9 по скалата на Рихтер.

Епицентърът на труса беше само на 9 километра от Перник.

Очаква се той да пристигне града съвсем скоро. На място го очакват градоначалникът Росица Янакиева и областният управител Иво Петров.

Родители на зрелостници и ученици от 7-ми клас също очакват премиера. По-рано беше взето решение матурите и изпитите за външно оценяване след 7-ми клас да се проведат утре в Перник въпреки труса.

Родителите недоволстват срещу това решение. По техни думи децата им са в шок и не са способни да се явят на изпит, който решава бъдещето им, предаде БНТ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
0
 
! Отговори
T.N.T. преди 11 години
DO 93...I WSE SE PITAM,AKO PROU4VANETO BE6EIZVAR6ENO OT GAZPROM,KAKVO SEME6TE6E DA ZASMU4E6!?...
60
0
 
0
 
! Отговори
сеизмичен шистов газ преди 11 години
Федерален доклад в САЩ твърди, че зачестилите земетресения в щатския среден запад се дължат на масовото сондиране на нефт и шистов газ (.seismosoc.org/FMPro , watershedsentinel.ca/content/does-gas-fracking-cause-earthquakes р globalpost/dispatch/news/regions/americas/united-states/120406/us-earthquakes-oil-and-gas-production-midwest). Това не е първото подобно научно съобщение. Подобни изследвания бяха извършени и във Великобритания след първите сондажи за шистов газ и няколкото силни земни труса, последвали фракинг-а. (bbc.co.uk/news/uk-england-lancashire-15550458). Разбира се противниците на твърдението, (най-вече от добиващите компании) твърдят, че доказателствата са по-скоро косвени. Фактите обаче говорят друго - през последните 10 години слабите земетресения са се увеличили 2 до 3 пъти в районите с най-интензивно проучване. "Годишният брой на леките трусове в периода 1970-2000г. е бил около 21 на година. В периода на първата вълна на проучване и добив 2001-2008, броят е скочил на 29, а през последните 3 години скокът е главоломен - 2009-та - 50, 2009 - 87, 2011 - 134......". (.seismosoc.org/FMPro)
59
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОВА ПРОСТО ДЕБЕЛОВРАТО *** НА СНИМКАТА , ЗА ЧИЙ ДЕДОВ Е ХОДИЛ ДА ДОСАЖДА С ТЪПОТИИТЕ СИ ПРИ УПЛАШЕНИТЕ ХОРА НА УЛИЦАТА.И ДА МИ ГОВОРИ КАК ТОЙ ДЪРЖАЛ ВСИЧКО ПОД КОНТРОЛ, СЯКАШ ТОЙ МОЖЕ ДА КОНТРОЛИРА ПРИРОДНИТЕ БЕДСТВИЯ С ПРОСТОТИЯТА СИ В ТЪПАТА КРАТУНА
58
4
 
0
 
! Отговори
Перничанин преди 11 години
А Уорлик кога ще дойде да ни види! Винаги ни е подценявал този човек! Ама като не иска да дойде при нас - ние ще дойдем с винкелите пред американското посолство! И ще благодарим на Шеврон за дупченето на Добруджа!
57
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко трябва да си глупав, за да си сложеш име анализатор и да лижеш герберски дупета... Или за колко глупави трябва да мислиш всички останали, ако си мислиш,че ще впечетлиш някой с малоумщините си!!!
56
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Земетресения, наводнения, бури и урагани. Ако има жертви още по добре, ако са повече още по- добре. Не аз искам жертви и природни бедствия, но медиите и управляващите от ГЕРБ се хранят от това. Ако има паника от това земетресение,то тя е предизвикана точно от медиите. Това е възможност за престараването на народния човек. Нека премиера и министрите да ходят при бедстващите, но защо е нужно на всяка минута да ни информират за това? При условие, че няма хора останали без жилище, нито пък жертви?
55
5
 
6
 
! Отговори
анализатор преди 11 години
Прегледах коментариите на хората , които цъкат минуси против ГЕРБ. Няма никакви аргументи , а само лица изкривени от злоба. И това го правите за някакви 10-20 лева , които Ви дават от Позитано 20. Ще Ви напомня, че това са Ваши пари, които БКП-БСП открадна за всичките години. Къде са милионите от партийния членски внос, от профсъюзния, от комсомолския, от ОФ и т.н.
54
5
 
5
 
! Отговори
ss преди 11 години
Някой беше казал 4е всяка нация си зяслужава правителството,и явно е прав.На *** народ *** премиер така ще е.Още един негов мандат и вси4ки ние ще се превърнем в роби на монополистите и работодателите.Оба4е на нас ни харесва нали имаме робска психика и явно много оби4аме да ни ма4кат.Гласуваите за Боико той ще ви оправи ,а и акъл ще ви даде как да оправяте жените си,а ако не можете и там ще ви помогне,а ако не му стане виновни ще сме пак ние,Станишев,Първанов или тесните ни ***.
53
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По делата ще ги познаете!!!!
52
13
 
5
 
! Отговори
обективен преди 11 години
Разбирам, че инструкциите от" Позитано" 20 трябва да се изпълняват ,а именно да се плюе по всичко и всички от ГЕРБ. Това обаче не пречи да се вижда с просто какво са построили Б. Борисов и ГЕРБ. И не Ви ли беше мъчно да открадните и детските градини в София. Все пак човек има и достойнство не бива да се ръководи от принципа-".. Не сакам да съм добре, но на Вуте да му е зле.
51
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До бивш от БСП. Прав си, но не съвсем. Това че е отишъл тук и там помага - но "тук и там". За да се помогне навсякъде трябва да се стои повече на място, да се мисли преди събитията, а не след тях. В случая с ББ - границата между правене на PR и проява на загриженост е доста размита в полза на първото. Някой да е чул кой е виновника и как е наказан? Не нали?. Толкова нарушения - а пак няма виновни. Щото после се оказва, че отговорните са финансирали ГЕРБ /както преди пък БСП/.
50
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Борисов освен с пострадали да се срещне с Гражданска защита и да направят точен план какво да се прави във всеки град при бедствие. В Пирогов изпищяха от няма нищо. Дали има готова схема за полеви болници например или пак ще се сещаме пост фактум. Ами като стане от седма степен? Ами при следващия прелял язовир - пак ли ще се надяваме на оф роуд почитателите /поклон пред тях/? Ами ако има терористичен акт - дали са отиграни схемите. В Япония всеки знае какво да прави защото тренират хората.
49
16
 
12
 
! Отговори
бивш от БСП преди 11 години
Ще ви кажа нещо скъпи ми сънародници. Не е важно котката дали е черна или бяла, а важното да лови мишки. Б. Борисов е истински отдаден на работата си за доброто на народа.Спомнете си при наводненията в Цар Калоян къде беше Станишев и ще ви стане ясно защо хората гласуват за ГЕРБ.
48
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вчера Бойко беше изчезнал яко дим от вси телевизии.А той толкова обича да се щтрака и да влиза в ролята на премиера-слънце.И ето отговора дойде неочаквано от едно зрителско обаждане по една телевизия.Бойко бил на концерта на ЦецА Величкович.Явно вчера цялото му внимание е било отдадено на мутренската екссъпруга.Все забравям,че ни управляват мутролюбци.И след концерта й щтракането из Перник започна.Главният герой влезе отново в ролята си.
47
7
 
20
 
! Отговори
ss преди 11 години
Да забрани на Фидоската да скача на въже !
46
7
 
35
 
! Отговори
До 73 преди 11 години
Бойко е железен, и кон да му го надене ,няма да трепне,даже крачка назад ще направи
45
14
 
25
 
! Отговори
младо борче преди 11 години
Тоя браточката на снимката е нашта групировка СИКедно време вършеехме с него и бай миле яко наркотрафик , *** , далавериживот си живеехме сега боко много се е издигналжилаво борче излезеудри бате боко мачкай компиро
44
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много стабилен , кон да го ритне в главата , влак да го блъсне , нищо му няма !
43
38
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво Бойко!Ето това е човек! 23г чакам стабилен човек да застане на власт! Само Костов се доближава като ум и сериозност до Бойко, но Костов се подаде на кумунизките интриги! А Бойко е железен!
42
16
 
25
 
! Отговори
RED преди 11 години
поредната пр акция на гърба на хората