Постите измъчиха Борисов: Нощ не виждам, като съм гладен

"Това, което викат - не ядеш месо, по-леко ти е, точно обратното е"
Обновена: 13 мар 2015 16:37 | 13 мар 2015 16:37,
158
Постите измъчиха Борисов: Нощ не виждам, като съм гладен
Снимка: архив БТА

Премиерът Бойко Борисов изпадна в откровения за хранителните си навици, провокиран от последните събития в държавата. Темата за преяждането с власт от страна на Реформаторите събуди у него желание да сподели, че много обича да се храни, но сега е на пости и трудно ги понася.

„Имам един порок, много обичам да ям. Сега постя от две седмици и е ужас. Нощ не виждам, като съм гладен”, разказа той на журналистите. Той дори обясни и че не споделя мнението, че който не яде месо, се чувства по-силен.

„Това, което викат - не ядеш месо, много по-силен се чувстваш, по-леко ти е, точно обратното е”, категоричен е премиерът.

Въпреки че е подложил себе си на пости, Борисов даде да се разбере, че няма нищо против „преяждането” на Реформаторите.

„Там, където партиите имат добри кадри, не ги броя дали са повече, или по-малко министри. Нямаме формула с коефициенти колко трябва да получат за своите 8-9%. Имат ли добри кадри, назначаваме”, беше категоричен той.

Премиерът се противопостави на използването на „термини като „преяли", „изчегъртали", „извили". „Виждате европейците как са постигнали този крехък мир толкова години", допълни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
1
 
1
 
! Отговори
Петканов преди 9 години
Тази нелепа коалиция трябва да си ходи веднага.
86
1
 
5
 
! Отговори
младен преди 9 години
"Имам един порок..."Е само един да беше...."..., много обичам да ям. Сега постя от две седмици и е ужас. Нощ не виждам, като съм гладенГоркият. Жив да го ожалиш
85
0
 
2
 
! Отговори
ss преди 9 години
Ne spi choto umira ot strah sreten kakvo che napravi i dali gospodarchetata mu zad okeana nama da go izostavat...
84
2
 
14
 
! Отговори
Сит на гладен не вяр преди 9 години
Народът не само пости, г-н Борисов, а направо си гладува!!!
83
2
 
13
 
! Отговори
Учуден преди 9 години
Борисов, гладен! Вярвате ли?
82
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
недей да постиш народа пости и заради теб тиква
81
0
 
9
 
! Отговори
Дядо Петър преди 9 години
Рапонът и без това се беше доста налял.Така че ще е здравословно малко да посмъкне.Пък и за "менискуса" ще е по-добре.НО ВАЖНОТО Е ДА ИМА ХРАНА ЗА ЖЪЛТИТЕ МЕДИИ И ЗА ХИЛЯДИТЕ ОЛИ-ГО-ФРЕ-НИ, които все още се радват като го видят по екраните.ДОКАТО НА НАС НИ СЕ ДРАЙФА, ПЪК И ПО-ЛОШО . . . .
80
1
 
13
 
! Отговори
бабата преди 9 години
Боче не пости ! Болните, особено душевно, са освободени от пост !
79
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Срутище , едно голямооооо струтище си ти Борисов !!!!!
78
2
 
12
 
! Отговори
sandokan преди 9 години
Милият ми измъчен павиан!!!!!!!!Като го гледам такъв полумъртъв от глад все се сещам за гладните пенсионери и за хората без работа по всички краища на страната!Няа ли дасе намери някой,кото а го избави от мъките му-гастрономичните, а също и управленските?!!!!
77
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Орешарски беше на светлинни години.
76
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Комунисти да постят не бях чувал. Пътя към светлото бъдеще на комунизма-идиотизма не го е изисквало това.
75
0
 
18
 
! Отговори
zdr преди 9 години
Не спиш,не защото си гладен,а защото си гузен-набута каручката в окопа!
74
0
 
11
 
! Отговори
култура ми Янко преди 9 години
До мразичервенотиквеникПростият български народ в България и голяма част от емигрантите (за съжаление), гласуват за този - около 20% и 30% подправени или подменени бюлетини и готово.. Ние се смеем сега, че Костинбродската афера била партенка на Мая Манолова от БСП, но аз знам от застъпник на изборите, не от БСП, който с очите си е видял, как се бутат бюлетини от хората на ГЕРБ в урните в София. Мисля, повече коментари да не правя, нещата са ясни.
73
2
 
16
 
! Отговори
а преди 9 години
Никой не се интересува от тиквените простотии ...
72
4
 
10
 
! Отговори
Finn преди 9 години
укрепнал в Словото Божие. Такъв човек ако иска да почете от Библията изпитва странно нежелание а ако все пак с усилие на волята си започне изведнъж странно му се приспива ужасно. Всичко това са тактики на лукавия за да отклони и попречи на хората да достигнат Спасението, защото иска да ги повлече със себе си във вечния огън. Но който твърдо се уповава на Всевишния, Бог ще го опази и ще му показе правия път.
71
4
 
10
 
! Отговори
Finn преди 9 години
Господ Бог Вседържател казва в Словото си - "Моите хора загиват поради липса на знание". Човек с искрена вяра трябва да се моли всеки ден и да казва Господнята молитва - Отче наш, както и да казва по няколко Псалма които са оръжие срещу силите на лукавия. Ако сикрено вярващ не се моли редовно - ще падне в изкушение, защото лукавия не спи а желае да отклони и погуби всеки който се стреми към спасението на душата си. Новоповярвал човек е особено уязвим за атаките на дявола, защото още не е
70
5
 
10
 
! Отговори
Finn преди 9 години
Постите са външната част - те не са важни. Пости, новолуния, празници и т.н. - не това е същественото, това е ритуалната страна - тя трябва да бъде отхвърлена в Християнството както е и според словото на пророк Исая 1:12:18. Добродетелта и милостта Божия трябва да търси човек и трябва да чете Библията по малко често, защото Словото Божие подхранва душата му. Вярващия трябва и да знае за козните на лукавия, какво той използва срещу вярващите.
69
0
 
4
 
! Отговори
ген.Луков преди 9 години
Прочетете "Хрониките на България "от Стефан Цанев.В том 4 има цяла глава посветена на "учителя" на" настоящия" дълбоко вярващ.Все едно са си плюли в устите.
68
18
 
1
 
! Отговори
СМЕЛО СЪРЦЕ преди 9 години
Само бесепар -комунист не иска България и българите да сме добре.Мая Митничарска газ пикае всеки ден.Миков и е направил забележка в тесен кръг ,за да не се държи феодалски,но тя му се е изрепчила.