Радан Кънев готов за предсрочни избори

От ДСБ няма да пречат на РБ, няма и да помагат
4 дек 2016 10:56, Петя Славова
52
Радан Кънев готов за предсрочни избори
Снимка: архив, Булфото

Новият политически проект на Радан Кънев и ДСБ ще бъде готов навреме за предсрочните парламентарни избори. По думите му процесът е дълъг и бавен, защото е трудно да се направи силен проект, който да даде на България премиер.

Българската политическа, медийна и прокурорска среда е толкова кална и отровна, че да убедиш човек да тръгне към властта,  да се захване с политика и да влезе в калта, е много трудно.

Кънев заяви, че решението на държавния глава Росен Плевнелиев да даде третия проучвателен мандат на Реформаторския блок е очаквано, а от ДСБ няма нито да участва, нито да пречат. Според него е логично трите партии, които формираха мнозинството – Атака, БДЦ и АБВ, да вземат решение дали ще носят отговорност. Големият въпрос е към ГЕРБ, каза той пред bTV.

Според него поведението на Патриотичния фронт в момента е предизборно. Кънев е категоричен, че Красимир Каракачанов знае, че нямаше да им бъде даден мандата и сега си правят кампанията. "ГЕРБ искат бързи избори, за да вземат по-висок резултат. Борисов захвърля за пореден път власт, дадена му от народа, за да иска повече власт. Във властта искрено вярват само от Реформаторския блок 2 (РБ2), само те вярват, че трябва да се управлява на всяка цена”, коментира председателят на ДСБ.

Ние казваме, че власт се упражнява в името на определени цели. Имаме цел и тя е амбициозна, тя изключва да се управлява с БСП, ДПС, ГЕРБ или голяма част от РБ2. Ние ще управляваме когато достатъчно български граждани и политици подкрепят тези цели, посочи още Кънев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
1
 
! Отговори
МАНОЛОВ преди 7 години
ТОВА ЛИ СОЧАТ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИЗСЛЕДВАНЕТО НА ГЛАВНИЯ ЛИКВИДАТОР НА БЪЛГАРИЯ - ДРУГАРЯ ИВАН КОСТОВ.
39
2
 
1
 
! Отговори
Отец Босилко преди 7 години
Ми чеда мой.. ще трябва па предателя Бойко-детето да си изберем, че то или ***.. сятки или Пищови на поле/тическата сцена, но поне знаем брат Бойо, ще полапа-по-папа, па дано се налапа. Приветсвам новите избори и пика.. на горе споменатите и техните приказки за Евроатлантизъм, популизъм комунизъм и вяра в Бългаските ценности..Машала Бойко в децката градина децата имат повече КУРаж, *** сте вие..
38
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
2,8 % - Точно! Но, той Радан си е "винаги готов".
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радан няма проблем. Проблем има блеещото стадо, което не разбира света и пуска гласа си на принципа: Абе да видим какво ще стане. А то нищо не става, защото този живот просто не се живее така с надеждата да спечелиш от лотариен билет. Трябват ум, знание и характер, а не балкански тарикатлък.
36
7
 
6
 
! Отговори
БГ преди 7 години
СТАВА ЗА КМЕТ В НЕГОВОТО СЕЛО ПО МАЖОРИТАРНИЯ ВОТ.ХАРЕСВА МИ НЯКОЙ ПЪТ КАТО СЕ СТРЯСКА НА ББ.МНОГО Е ВЕРЕН НА ВАРНА,НО НЕГОВИТЕ МИНИСТРИ НЕ СТАВАТ И ЗА *** ЗА ЗЕЛЕ.ТЕ РАЗВАЛИХА СПОКОЙСТВИЕТО НА ББ.
35
19
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Това е бъдещият министър председате а след 5 години и президент.
34
3
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Откъдето го погледнеш и да го уважаваш...
33
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
напред рамаданчо истината е една мачкай враговете
32
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом *** медии в Бг плюят по Радан, явно той най-вече пречи на господарите им. А и никой освен Радан Кънев не се осмели да каже на ББ абе Бай ***, това да не са ти мутренските времена... Идеални хора няма, ама ако сравнявам Радан Кънев с убавците от Парламента, не ми е трудно да предпочета него.
31
9
 
17
 
! Отговори
Влади преди 7 години
Никога вече няма да гласувам за партия на Костов, ама никога! Бях му фен, скарах сe с приятелу заради него... Но ... тези 2 милиона в КТБ, уж на щерка му , на голяма лихва, няма лошо, ама ако си чист, няма откъде. Че и тоя зализания Раданчо. А за големия борец за справедливост - А.Атанасов - неговото дете не учеше ли в странство с пари на някаква фондация, свързана с мошеническата приватизация?Новият си проект, Р.Кънев да си го навре в ... Никой няма да гласува за него. Фа си гледа адвокатлъка,
30
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Имаме цел и тя е амбициозна, тя изключва да се управлява с БСП, ДПС, ГЕРБ..."хаах, същите ги говореше и през 2014 и още вечерта след изборите вече гукаше любовно около тик.вата, за да си получи парченцето власт. А после обясняваше с навлажнен поглед,че много съжалявал задето си излъгал избирателите. Ако същите хора гласуват отново за Лъжан, то това ще е живото доказателство,че феновете му са най-простото племе в страната:))
29
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама Радо, не беше ли ваш тоя министър на отбраната дето разпродаде Младост на безценица
28
9
 
16
 
! Отговори
Хахаха преди 7 години
Какво толкова ви уплаши Кънев, че пуснахте троловете ? :))
27
5
 
5
 
! Отговори
Таню преди 7 години
Демек никога? Същия си като оня мавър сатанински, от който се учиш... Оня поне е експерт, ба си...
26
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Надяваме се че за последно се чуваме и виждаме Ваньово отроче.
25
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
най-хубавото от изборите ще бъде края на лакейчето на приведения зет от Крушова градина! Това е пътник още отсега, поне натрупа 2 години стаж!
24
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радане,не ставаш за лидер,нямаш чар!И с това русофобство не печелиш гласове,а само губиш.Нито Русия,нито Путин са ни направили нещо лошо,за да ги мразим.Напротив,ние сме два славянски народа с общ език и с много обща история.Не е задължително да ги обичаш,но омразата ти е нелепа.Не руснаците разбиха толкова държави и ни натресоха мигранти и бежанци,а любимите ти американци и техните западни слуги.Ако искаш по-висок % на изборите,съсредоточи вниманието си към проблемите в страната,това е важното.
23
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спешно се търси преди избори що годе приемлива фигура, че в конюшнята не останаха коне за гонката!!! :))) Нещо и билети не се купуват, зрителите са отегчени, букмейкърите са на "червено"...
22
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз съм готов Радане,ама няма кой да гласува за мен.
21
3
 
15
 
! Отговори
Разбрахме преди 7 години
... го Радан какво представлява! Това, което може е да заклеймява комунизма и Русия и да обявява, че за бруталната бедност и мизерия у нас са "виновни" те! А реално 2 г. беше във властта и освен.... да плюе същата тази власт, от която е, друго не съм чул! Нито едно РЕАЛНО предложение за обществено обсъждане, а само бля, бля по медиите! Не видя ли колко събра на изборите предложения от него кандидат? Няма да вземе и 4% на парламентарните избори, но не слиза от колоните на вестниците!