Министрите се събират извънредно заради Хитрино

Кабинетът обсъжда мерки за справяне с последиците от трагедията
12 дек 2016 08:05,
12
Министрите се събират извънредно заради Хитрино
Снимка: "Монитор"

Правителството ще проведе извънредно заседание заради трагедията в Хитрино от събота.

Очаква се министрите да обсъдят мерки за справяне с последиците от инцидента в селото след като цистерни с пропан бутан се взривиха на гарата.

Премиерът в оставка Бойко Борисов вече увери, че държавата ще се погрижи за всички, останали без дом, припомня "Монитор".

Той дори отказа помощ от чужди държави с категоричното становище, че страната ни може да се справи сама.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 7 години
Кабинетът,пропусна един много важен въпрос,защо не отмени данък ДДС,за изпратените sms-и,за с.Хитрино,въпроса ми е към ''големия''''финансов-министер''защо тълкува помощите изпратени ,за с.Хитрино,като търговска сделка,и поради тая причина ,аз не изпратих sms,но така се прави в белите страни.
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма ли най-после да кажат коя е фирмата получател и собственик на цистерните? За Булмаркет разбрахме, но защо само нея ни навират в очите, а за другата мълчат? Кого крият?
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички материални щети трябва да бъдат възстановени на пострадалите, какви 325 лв. помощ? Какво са виновни хорицата за случилото се там?
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
каква експоадирала цистерна, Гледахте ли внимателно и видяхтели я?. Никой не показа коя е гръмналата цистерна. Все пак ако имаше такава поне на снимките от ДРОНА щеше да се види. Изводите оставям на вас
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде на фургоните на Бойко Борисов и така още 20-40 години
5
0
 
9
 
! Отговори
ИЗБИРАТЕЛ преди 7 години
И КАТО СЕ СЪБЕРАТ "ИЗВЪНРЕДНО" КАКВО ЩЕ НАПРАВЯТ? САМО ЩЕ СИ ЧЕШАТ ЕЗИЦИТЕ И ЩЕ СЕ ПЛЮЯТ КОЙ КРИВ, КОЙ ПРАВ... Я ПО ЕДНА ЛОПАТА И СЕЛО ХИТРИНО! ДА СВЪРШАТ МАЛКО РАБОТА ПО РАЗЧИСТВАНЕТО!
4
0
 
13
 
! Отговори
иванасен преди 7 години
Невероятно,но факт-бройко отказал парична помощ от две държави??? Аз предлагам още от днес субсидиите на партиите да станат по 1 лв.,както го поискахме на референдума.Останалите по 10 лв. да бъдат вкарани във паричен фонд за посрещане на необходимите разходи при такива и всички трагедии.Това ще бъде единствената полза от тези групировки,наречени партии.Питам се защо по разписание е било предвидено точно този и такъв влак да изчаква на друг коловоз идващ влак.За да стане това което стана ли??
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турция и Унгария предложиха помощ Тиквата отказа.
2
1
 
9
 
! Отговори
Селянин преди 7 години
Поредната българска некадърност
1
2
 
13
 
! Отговори
Nadia Nikolova преди 7 години
Трябва да заставите началника на въпросната фирма да плати щетите и да даде кръвнина на семействата.Стига се е скатавал от отговорност,защото съболезнователната телеграма няма да ги топли през зимата и да им върне къщите.