Упрек от ГЕРБ: Президентът с ясна политическа oкраска

Маноил Манев категоричен, че вотът е просто упражнение
Обновена: 22 юни 2018 08:28 | 18 юни 2018 21:40, Красимир Ангелов
34
Упрек от ГЕРБ: Президентът с ясна политическа oкраска
Снимка: Bulgaria ON AIR

Народният представител от ГЕРБ Маноил Манев заяви, че президентът Румен Радев има ясна политическа окраска в лицето на БСП. По думите му обаче не е ясно дали държавният глава е функция на социалистическата партия или обратно.

"Празните твърдения в устата на един президент, непопълнени с доказателства, с действия, започват да олекват", каза в студиото на "Денят ON AIR" Маноил Манев. Депутатът допълни също, че усеща, че Румен Радев иска да се смени Конституцията на страната, за да получи повече власт президентската институция.

"Поредицата изявления на президента по отношение на парламента и парламентарната република, показват, че са му отеснели политическите и конституционните дрехи", категорично заяви Манев пред Bulgaria ON AIR.

Народният представител от мнозинството коментира и готвения вот на недоверие от опозицията, който БСП внася към правителството с тема "Сигурност" и несправянето на кабинета с престъпността. Манев посочи, че това е едно упражнение, което опозицията трябва да прави, но попита защо, ако от БСП са убедени във внасянето на вота, не се опитват да съберат политическа подкрепа от другите опозиционни партии.

"То е ясно, че си се хвърлил да направиш едни политически точки, да покажеш, че си опозиция", допълни още Маноил Манев.

Народният представител от ГЕРБ беше категоричен още, че хората, които оповестиха този вот, нямат нищо общо с темата му, а именно сигурността.

Видео с целия разговор вижте на сайта на телевизия Bulgaria On Air

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
4
 
17
 
! Отговори
До 11 преди 5 години
"Много си ни е добър президента. От ГЕРБ го мразят, защото им вади кирливите ризи." Изобщо не искаме този президент Радев. Внася морално разложение. 2 години лъже жена си и децата си като си има любовница - сервитьорката Десислава. След това я назначава едновременно на 2 щатни длъжности във ВВС, въпреки, че няма армейска подготовка ценз. Всичко това естествено се прикриваше и комунистите го ожениха набързо, за да може да го кандидатират за президент. Сега той е само едно чуч.ело в ръцете им.
31
4
 
20
 
! Отговори
До 30 преди 5 години
"ГЕРБ са представители на олигархията и мафията в тази държава." МНОГО ЛЪЖЕШ Мафиотите, мутрите и чалгата се пръкнаха от БКП/БСП след 1990. То не бяха рекети и убийства при тяхното управление. Разграбиха държавата с червените куфарчета, разбиха и ограбиха предприятията, разграбиха здравната каса и пенсионния фонд, изнесоха парите в офшорки и т.н. Сега са милионери с хотели по морето и из цялата страна, станаха рентиери и работодатели... Комунистите научиха народа да не работи и да краде.
30
21
 
6
 
! Отговори
Мишо бирата преди 5 години
ГЕРБ са представители на олигархията и мафията в тази държава.
29
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кого представлява тази шушу-ми-га от снимката?
28
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Маноил Манов не беше ли разследван за злоупотреба със средства?
27
21
 
14
 
! Отговори
nina преди 5 години
Окраската на Плевнелиев, пропита с неистова омраза към Русия не ви пречеше, нали, гербаджии?
26
17
 
26
 
! Отговори
КЕКС преди 5 години
Подготвените от Радев летци *** като мухи и унищожават техника за милиони в мирно време. Какъвто некадърник е бил като началник на ВВС, такъв е и като президент. Ама то само с хапливи забележки към институциите работа не се върши. Хапльо!
25
17
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Резидентът Радев е такъв, какъвто е бил и като началник на ВВС - едно голямо, некадърно, нищо невършещо мрънкало с голяма уста.
24
23
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А вие, Маноил, защо решихте, че президента има предвид вашата глутница, когато говори за отговорността на политиците? Ами, гузен така се стряска сам!
23
23
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Президента с политическа, а Герб - с криминална украса!
22
27
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АЗ СЪМ ДОВОЛЕН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА КОМУНИСТА БОРИСОВИ ОТ ДРУГИТЕ КОМУНИСТИ В ГЕРБ.САМО ЕДИН КОМУНИСТ МОЖЕШЕ ДА ИЗМЪКНЕ ДЪРЖАВАТА НИ ОТ КАЛТА.
21
24
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ УПРАВЛЯВА С 18 % от гласовете на всички избиратели.Значи 82 % от Народа е против ГЕРБ, щом не е гласувал за него.
20
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДО 8Пази си листчето, за да не объркаш нещо. Защото вече десети път пишеш едно и също. Време е да ти дадат ново листче, спят ли там...
19
21
 
16
 
! Отговори
ДРЕБНИ ХОРИЦА преди 5 години
ТОЗИ МАНЕВ С КОЛКО ТОЧНО ГЛАСА СЕ Е ПРОМЪКНАЛ В ПАРЛАМЕНТА?когато вземе повече от 2 милиона гласа и има рейтинг 60 %, тогава да говори.Сега е една шушумига от слугинажа на тиквоний.
18
15
 
32
 
! Отговори
До 16 преди 5 години
"ГЕРБ няма моралното право да упреква когото и да било."Напротив, има. Стандартът ни непрекъснато расте. Спомнете си какво беше при комунистите. БКП/БСП управляваха 10 г. и какво се случи? Фалираха държавата - спомнете си Луканов, Виденов, Станишев, Нинова... Пълен крах - дефицити, немотия, нямаше нищо - нито бензин, нито стоки от първа необходимост, огромни опашки, мутри, убийства през ден, озверели от глад хора. Там е работата, че десните трупат, после идват червените и само харчат. ПОМНИМ!
17
8
 
28
 
! Отговори
До 8 преди 5 години
"Е ТО НЕ МОЖЕ САМО ТОТАЛИТАРИЗЪМ И ПРЕМИЕРА И ПРЕЗИДЕНТА И ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ДА СА ВСЕ ВАШИ... 45 ГОДИНИ СТИГАТ..." ПОРЕДНАТА НЕГРАМОТНА ЛЪЖА: 45 години - БКП + 1 г. БКП (Попов) + 1 г. СДС + 2 г. БКП (Беров) + Инджова + 2 г. БКП (Виденов) + Софиянски + 4 г. ОДС + 4 г. НДСВ (Сакскобурготски) + 4 г. БКП (Станишев) + 3.5 г. ГЕРБ + М.Райков + 1 г. БКП/ДПС (Орешарски) + Г.Близнашки + 2 г. ГЕРБ + Герджиков + 1 г. ГЕРБ. След 1990 г.Общо ГЕРБ - 6.5 г.БКП/БСП - 10 г.Други - 11.5 г.
16
29
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ няма моралното право да упреква когото и да било. Дори и серийни убийци нямат право да упрекват, понеже с икономическото си поведение убиха повече хора отколкото турците през турското робство.
15
5
 
22
 
! Отговори
Винету преди 5 години
12 ми пост е за 4 червен анонимник.
14
19
 
33
 
! Отговори
решетников преди 5 години
До да бе. пРезидентът радефф нищо не нарича както си е, а само прави медийни изявления в стил комунистически лозунги. Като е сигурен в това, което казва, да извади доказателства и факти, а не само общи приказки. Досега сума ти обвинения изрече и всичките увиснаха като пробити червени балони.
13
34
 
27
 
! Отговори
да бе преди 5 години
Значи предният техен лакей им беше удобен, защото плюеше само Русия и дума не обели за правителството на ГЕРБ. Сега президентът Радев като нарича нещата както са, бил с политическа окраска. Знаем, че Борисов не иска да го критикуват, но никой не е без грешен, включително и той.