Глас от ГЕРБ: Вотът на недоверие е несъстоятелен!

Христо Гаджев заяви, че са спокойни и имат своето мнозинство
20 юни 2018 22:26,
14

БСП внесе втория вот на недоверие, този път заради несправяне в сектор "Сигурност". В студиото на Bulgaria ON AIR депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев изрази готовност от управляващата партия да оборят мотивите във вота, както и да колко е "несъстоятелна" - по думите му, алтернативата, предлагана от БСП.

Във връзка с позицията на ДПС, че подкрепят вота, както и тази на Марешки, който отлага решението си за след дебатите, Гаджев заяви, че от ГЕРБ са спокойни и имат своето мнозинство. 

"Коалиционното ни споразумение е за пълен мандат на правителството. Нямам никакви притеснения за Обединени патриоти", каза той в "Денят ON AIR".

Депутатът изрази съжаление, че опозицията не успяла да изчака до края на европредседателството и не оценявала успехите. 

"Във вота има много нелепости. В една част от мотивите се критикува създаването на интегрирано Министерство на отбраната, а това е решение на Станишев, защо обвиняват ГЕРБ", бе реторичен Христо Гаджев.

Гаджев нарече оставката на вече бившия социален зам.- министър Росица Димитрова "морален акт". 

"Доколко е логична такава командировка на този фон е въпрос на преценка", добави той. 

За хората в неравностойно положение депутатът от ГЕРБ каза, че те не трябва да се чувстват изолирани от обществото, но всеки от нас има дълг към тях.  

Христо Гаджев акцентира на проблема с недостига на кадри в сектор "Сигурност".

"На обявените конкурси за полицаи и военнослужещи не се явяват хора, които могат да минат здравословните тестове. Общообразователната подготовка също не е достатъчна, а има и естествен отлив - хора напускат и се пенсионират. Цялостният подход включва рекламиране на професията", каза още той.

Гаджев обърна внимание, че военната техника трябва да се подмени.

"Не може да изпълняваме НАТО-вски стандарти, ако разполагаме със съветска техника", заяви Гаджев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Сега сигурно няма да мине...Ами наесен , след като "НЕЗАВИСИМИЯТ" КЕВР вдигне цените на тока,парното и водата???? А след като МАРЕШКИ влезе в затворът....
8
0
 
7
 
! Отговори
ХМ!! преди 5 години
НЕ Е ВЪПРОСА ЩЕ МИНЕ ИЛИ НЕ ВЪПРОСА Е ДА СЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ ОТ ГРЕШКИТЕ КОИТО СА ДОПУСНАТИ НИЕ ЗНАЕМ ЧЕ ВИЕ ЩЕ СИ СЪБЕРЕТЕ ЖЕЛАЕЩИТЕ ДА НЕ СИ ЗАГУБЯТ ДЕПУТАТСТВОТО И ВОТЪТ НЯМА ДА МИНЕ НО ПО ВАЖНОТО ДА СЕ ЧУЯТ ДОПУСНАТИТЕ ГРЕШКИ И АКО МОГАТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА ГИ ПОПРАВЯТ АКО НЕ ДА СИ ХОДЯТ САМИ ЗАЩОТО НАРОДА ВЕЧЕ НЕ ИЗДЪРЖА НА ТОВА НАПРЕЖЕНИЕ ДА НЕ ГО ОГРАБЯТ,НАПАДНАТ И ПОДОБНЕИ - ДОСТАТЪЧНО СМЕ ОГРАБЕНИ ОТ???????????
7
0
 
10
 
! Отговори
бирената партия преди 5 години
Несъстоятелния вот ще се състои. Гда гербаджии.
6
1
 
1
 
! Отговори
dj dance machine преди 5 години
Интересно ми е тази като си прати неините в системата на агитация предната седмица почерпили да минават по офисите за клиенти е важно е да си с някои хора ние знаем дори и аз че са твои дръж си ги не ме интересуват един ден и те няма да ти помогнат те ще разберат лъжите ти и тогава ми е чудно какво ще правиш а дотогава хапваи се мие една истината излиза на бял свят и ти и тои поздрави
5
11
 
3
 
! Отговори
КакТакаНесъстоятелен преди 5 години
За кака К/ри си е много състоятелен, и още как!Тя иска да гребе от меда с големия черпак, а не с чаена лъжичка.Позициите депутат и шеф на социалистите в България й се виждат нещо много дребно, съпоставимо само с чаена лъжичка.А тя иска черпак!
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чудя се и се мая Гаджев ли е по-чистокръвен ром или Московски?
3
0
 
13
 
! Отговори
1984 преди 5 години
Състоятелно ли е комедийното управление? Да поканиш македонския президент, а да не го приемеш, пък след това да тичаш на Козяк на отчет а след това да кажеш не го приех да не се намесваме в техния спор и след ден да пратиш Захариева да подпира Заев комунягата от Югославската комунистическа партия.
2
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие, герберите, ли ще ми увеличавате цената на тока ми, бе?
1
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глупости, сега форумците ще обяснят че е много състоятелен. Всеки коментар - пирон в ковчега на ГЕРБ, напред другари!