Невяна Митева: Включих се в изборите, защото е време за обединение

Добротворчеството ще продължава да е първостепенна кауза за мен, каза още Митева
3 окт 2021 13:21, Ния Христова
116
Невяна Митева: Включих се в изборите, защото е време за обединение
Снимка: БГНЕС
"Гордея се, че съм родена и живея, създала съм семейство и съм отгледала децата си в България. Благодаря на Бог, че се радвам на три деца и силен, смел и любящ съпруг. С тези думи кандидатът за вицепрезидент полк". 
 
Така Невяна Митева се обърна към Инициативния комитет за издигането на нейната кандидатура и тази на проф. Анастас Герджиков за президент и вицепрезидент, предаде  БГНЕС.
 
"Така се разви животът ми, че от дете спортът ме научи на дисциплина и себераздаване, с които постигнах национални рекорди, които преди три дни навършиха 33 години. Повече от 3 десетилетия службата ми в името на Родината осмисли живота ми, даде ми чувство на ситугурност и самочувствие.
 
Работата ми в неправителствения сектор по социални проекти и каузи, личната ми ангажираност за деца с различни нужди ми донесе удовлетвореност.
Още по темата
 
Взех решение да се включа в изборите, защото вярвам, че е дошло време за обединение. И то зависи от всички нас. Не трябва омразата да осакатява живота ни. Не искам да живеем разделени. Нека сме любящи човеци и всеки да се труди на своята позиция за добруването на България.
 
Поканата на проф. Герджиков към мен е огромна отговорност. Добротворчеството ще продължава да бъде първостепенна кауза за мен."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, ти ще ги обединиш, маце, няма що Професорът ще чете слово на латински, а ти ще им провеждаш физзарядка. А това с ВВС го остави
86
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до к.94. Аз от ББ свестно слово не съм чул. Къде ще чуеш от Пожарникар и то шоп от Банкя нещо смислено! А за глупости конспектиране на листче не трябва - тях той ги владее по рождение.
85
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-интересният двубой на президентските избори ще е Радев срещу Луна.
84
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали не искате военни? Сега пък искате, дори и никому неизвестни и въобще сравнение може ли да стане с Генерала? Той е на светлинни години от тази женица. Радев е завършил в Алабама като номер 1 от 160 чуждестранни студенти. В дипломата му пише, отличен стратег и войн на ХХI в. и т.н. ВИЕ НАИСТИНА ЛИ ИСКАТЕ ДА СМЕНИМ КОН ЗА КОКОШКА? Стига с тези партии! Гласувайте за личности ! Ако тези се издигнат по някаква случайност, в бъдеще на всеки, който е допринесъл за този фарс, ще му тежи на съвестта.
83
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На момето му написали какво да говори, но то си личи, че даже не го разбира. КАК ЩЕ МЕ УБЕДИТЕ ВИЕ ДВАМАТА С ГЕРДЖИКОВ? Чух много клишета и нищо съществено. Речта ви изглеждаше и на двамата като едно нищо. Не ме грабнахте по никакъв начин и не ме накарахте да се замисля над думите ви. А фона около вас, който използвате беше още по-нелеп, особено боксьорката, тя милата за първи път го вижда ректора, но говори колко е прекрасен. Аме глегайте си спорта и сцената певците, ще изкарате един хонорар.
82
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Двамата с професора ви давам 15 минути слава и после кой от къде е дошъл....
81
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кандидатурите на Митева и Герджикова са много силни и това провокира злобните човечета!
80
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Невяна Митева ме загуби в момента в който започна да чете речта си от листче. Извун написаното като папагал повтаряше за някакво обединяване, което и на нея не и е ясно как ще се случи. Въпреки симпатиите ми към Радев, не мога да не бъда обективен и да подчертая, че Бойко никога не чете, дори глупости да говори, все пак не чете когато говори. Съвременен политик е немислимо да си прочете речта с равномерен тон като на партийно събрание. Жената сигурно си е добра в работата и да си остане там.
79
2
 
7
 
! Отговори
Nekoj преди 2 години
Моме, ни те знам ни те познавам ... С тия общи приказки не става. Коя си ти и защо мислиш че можеш да си начело на тая държавица... какво можеш да направиш за нея?
78
2
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
такова предателство да забиеш нож в гърба на шефа си веднага да си подават сявор молбите за напускане на армията
77
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както си се включила така ноември ще се изключиш
76
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеленият Чорапогащник на Боко и ДПС.
75
3
 
8
 
! Отговори
ужас преди 2 години
Пет минути под прожекторите !! И до там .После гробна тишина
74
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Приканвам първият журналист на първата и пресконференция да я пита - ползвала ли сте забранени стимуланти (допинг) ,през спортната си кариера?Това за избистряне на моралният облик.Важно е, мисля.За отношението и към спорта и феърплея и всичко останало.Да се изясни този въпрос първо, другите ще се изясняват после:-)
73
8
 
20
 
! Отговори
ей,гейбери преди 2 години
досега плюхте ГЕНЕРАЛ,завършил в ЩАТИТЕ,и НАИСТИНА боен командир.Сега издигате някаква НЕИЗВЕСТНО как придобила пагони,ей тъй като димето гяуров и бибитко?С медали по креватна гимнастика))))Нали не щяхте зелени чорапи,ко стана?Или предпочитате зелени гащички))))
72
7
 
15
 
! Отговори
Не! преди 2 години
Не искам да ни обединяваш с гербаджиите!
71
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Полковник Митева защо не е с униформа?
70
9
 
32
 
! Отговори
Ново 20 . . . преди 2 години
До сега само завършили ВИФ не са били кандидати за Дондуков 2 !Като и гледам биографията, тази дама за 2 ст. работа не е свършила в живота си !Моме, гледай си децата и не се ври на коня в краката !
69
9
 
10
 
! Отговори
наблюдател от ООН преди 2 години
Абе тая да не е от квотата на Мая Костинбродска...?Работила в неправителственият сектор по социални проекти и казуси/тцигЪни/и имала лична ангажираност към децата с различни нужди...УПСььь...ето къде е заровено кучето ...ето кой е ръководил палатковия лагер-сборище на майките с деца инвалиди!!!!
68
10
 
18
 
! Отговори
тя преди 2 години
Тая се е забъркала с неправителствени организации- повече нищо не казвам !