"Зеленият сертификат" можел да доведе до спасението на много хора

Ваксинирането -равни права до обществени места за всички
Обновена: 6 яну 2022 22:06 | 6 яну 2022 21:11, Екип на Bulgaria On Air
173
"Зеленият сертификат" можел да доведе до спасението на много хора
Снимка: БГНЕС

Правна комисия одобри влизането в НС само със "зелен сертификат".

"Зеленият сертификат" може да доведе до революция, но може и да доведе до спасението на много хора. Ако аз имам правото да не се ваксинирам, то всъщност човекът, който се страхува, може да не иска да общува с мен", заяви депутатът от "Демократична България" Иван Димитров в студиото на "Денят ON AIR".

Според него ваксинирането ще даде на всички равни права до обществени места.

На въпроса кога ще спре войната между МВР и прокуратурата, той отговори пред Bulgaria ON AIR по следния начин: Когато Гешев си подаде оставката. Една такава война не не води до нищо добро.

По думите му никой не може да го накара да си тръгне, но работят по това да бъде разследван.

Депутатът добави, че Планът за възстановяване трябва да бъде изпратен финално в Брюксел до 15 януари.

"Има неща, които се доуточняват. Трябва да се направи това, което ще бъде добре за държавата. И се надявам да няма повече забележки", допълни гостът в студиото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още по темата: Зелен сертификат
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
0
 
8
 
! Отговори
опааа преди 2 години
Условието да направиш нещо задължително, не води до равни права, а до пълна дискриминация. Скъсай си купената диплома, дупетате!
136
0
 
7
 
! Отговори
Исус преди 2 години
Е нямал сертификат.
135
0
 
6
 
! Отговори
В. преди 2 години
За нищо на света не бих общувал с 🐌 от ДБ.
134
2
 
8
 
! Отговори
съмнявам се преди 2 години
че идеята е да се "спасяват" хора
133
2
 
12
 
! Отговори
Съседка преди 2 години
Хора, не знам какво се случва и какво целят фарма компаниите с тези ваксини, но сума ти хора които си сложиха по 2-3 дози са болни в момента от новия вариант. Най-леката настинка ги лови без проблем. Имам познати и колеги по БГ, Англия и САЩ и дори млади хора го лепнаха вируса защото са ваксинирани. Не знам от какво пазят ваксините, ама май не помагат да сме по-здрави.
132
1
 
5
 
! Отговори
Nnnn преди 2 години
Аз не познавам такива,които да се страхуват.
131
0
 
19
 
! Отговори
До Глух пор преди 2 години
Ваксинираните се разболяват на равно с неваксинираните (днес почти 30% са ваксинирани). Следователно разнасят заразата. Дали умират повече е аргумент за поставяне или не на ваксини, но не и за съществуването на пропуска "зелен сертификат", защото хората с такъв се разболяват и пренасят заразата!
130
0
 
23
 
! Отговори
Марта преди 2 години
От почти две години политиците се опитват да принудят населението да повярва,че шепа супермилиардери " филантропи" имат най - добрите програми за подобряване на света само защото са успели да натрупат огромно лично състояние.С ФЕД,БМР и МВФ глобалното парично предлагане продължава да следва желанията на нелепо богати хора,които се срещат тайно.Пандемията,зелената сделка,цифровизацията,зеленият сертификат са средствата за контрол.
129
1
 
16
 
! Отговори
Глух Пор преди 2 години
До 129- "Вчера 72 починали, 92% неваксинирани. Ето го аргумента!"- Ега ти "аргумента"!! Ами хайде да спрат ковид фондовете и бонусите за "ковид пациенти" пък тогава да говорим за проценти, а? И за "ковид починали"!Дори сам Фаучи призна че навсякъде в болници бъркат в носа за тест дори и да си отишъл с апендисит или счупен крак и всичко го пишат - "ковид пациент". Четете бе! Че нашите корумпита ли няма да се облажат, докато я има далаверката, а?
128
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно обратното се вижда в момента. Шев на застрахователна компания каза, че случаите на внезапнаа смърт са се увеличили с 40% Според него в най-лошия случай при ужасни обстоятелства е стигала 10%. Честито на ваксинираните!
127
0
 
13
 
! Отговори
Ооо, революцията преди 2 години
е пред вратата ви! Опичайте си акъла. Скоро гладните ще ви изметат! Казакстан ще е разходка в гората!
126
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И като се има в предвид използването на сертификата в Испания, там където най-се използва, най-много болнични случаи има. Там където не искат да го чуят, всичко е нормално. Мадрид - 15% заетост на спешното. Препоръка - ако ще ходиш да видиш баба си провери се с тест ваксиниран или не. Барселона - със сертификат само преболедувал или ваксиниран. Ами 45% заетост на спешното. Изобщо, Кирчо не е дошъл от Канада за нищо добро. Ако той лично не е рискова група половината рода сигурно ше е там
125
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Никой не може да черпи права,от неправомерно поведение"! Много стара сентенция от Римското право.
124
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От личен опит,цялото семейство го изкарахме вируса е лек.Болки в главата 5-6 дена по това ще го познаете.След това болка в гърлото и ден,ден и половина температура 38-38,4.Болки в ръцете,краката,ставите и мускулите за неваксинираните.Предписват леките симптоми,че са благодарение на ваксините,та като го изкарат да си мислят,че добре са се вакснали,а другите да отидат да се вакснат.Здраве на всичките.
123
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Роден съм без сертификат! До преди две години не ми беше необходим сертификат за да влизам някъде! На господина лоботомия или мозъчна ампутация му е правено наскоро? Зеления сертификат можел да спасява. . . ! Не знам в кой универсум пребивава горкия господин, но спасяват обикновено спасители на плажа, пожарникари или лекари, а дори и кучета т.е. все одушевени неща! За цветни сертификати пък дори и зелени не съм чувал? Сигурно е някакъв сертификатен фетишист!
122
19
 
2
 
! Отговори
Балкански макаци преди 2 години
.Някой да обезпаразити балканските макаци! С тоз бит и култура не могат да виреят извън резервата за балкански талибани! Не ги пускайте в цивилизацията защото няма да оцелеят. Тук не газим кал до шия, не точим ДДС, и не ръчкаме БМВ дараци по пешеходните патеки
121
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има вече над 1 милион случаи на увреждания причинени от ваксините, не се знае колко точно са смъртните случаи, и реалния брой на увредените хора е много по-голям.
120
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЗС никого от нищо не е спасил, но че доведе до масов терор, престъпен геноцид, войни по отделни държави и ако не се сепнат световните мафиоти ще доведе до масова гражданска война - това е сигурно. А може би това му е целта.
119
0
 
30
 
! Отговори
Пулмолог преди 2 години
Иван Димитров е умника с 400 хил дълг, който искаше заплатата да му се плаща на ръка. Адвокат , който раздава 'равни права' и следи за корупцията в НС. Трябват му пари, ясно е, но е уникално ***.
118
1
 
48
 
! Отговори
Курко преди 2 години
Зеленият сертификат е фашизъм и геноцид срещу чистата кръв