Никола Минчев отговори: Разбрах, че съм с COVID-19 след КСНС

"Не ми е приятно някой да се възползва от здравето ми за удари срещу политически опоненти"
16 яну 2022 19:25, Красимир Ангелов
148
Никола Минчев отговори: Разбрах, че съм с COVID-19 след КСНС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Тестът ми за COVID беше направен и разбрах, че съм болен след КСНС. Бях се подготвил за такъв тест, защото се срещам с много хора и ги правя регулярно, заяви в предаването "На Фокус" по Нова телевизия председателят на НС Никола Минчев.

Той категорично отхвърли обвиненията, отправени от проф. Костадин Ангелов, според когото разболяването на Минчев било удобен повод, за да не се случи визитата на премиера Кирил Петков в Северна Македония.

Още по темата
"Не ми е приятно някой да се възползва от здравето ми за удари срещу политически опоненти. Аз не бих го направил. Не трябва да се спекулира със здравето", заяви Минчев и допълни, че подобна теза очевидно се опровергава, тъй като посещението на Петков ще се състои.

На въпрос имал ли е симптоми, за да си направи теста след КСНС, той отговори, че не имал. Минчев добави, че си е правил тест предния ден - в неделя, и той е бил отрицателен.

"Аз съм карантиниран, но нямам тежка симптоматика и го отдавам на това, че съм ваксиниран", заяви председателят на парламента.

Минчев коментира и протеста срещу зеления сертификат през седмицата.

"Бих дал ясна негативна оценка не на самия акт на протестиране, но бих дал негативна оценка на желанието на определени хора да ескалират ситуацията, така че да се стигне до сблъсъци и щурм на парламента. Това трябва да бъде посочено като недопустимо поведение. И то от народни представители, които са избрани да работят в тази институция", заяви Минчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
6
 
! Отговори
Веси преди 2 години
Не му било приятно, че го използват за политически атаки! А като тръгна да влизаш в политиката какво си мислеше, че ще те галят с перце ли? Нито знаеш къде си попаднал, нито къде отиваш, льо льо.
121
0
 
2
 
! Отговори
До Тото преди 2 години
За съжаление не е с ринопластика, такъв си му е носът. Момчето просто е с хромозомни разминавания.
120
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това ползва фалшив болничен. Всички ние като негов работодател искаме да му видим тест, а то няма. ОСТАВКА!
119
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя гласът му още не е мутирал, те председател на НС го сложили
118
0
 
5
 
! Отговори
Запознат преди 2 години
Той сега в Перник ли живее,или в София при любовницата?
117
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що не си усетил ??? Да не би да са те "излекували". без да знаеш......хахахахаха :))) Продължавайте в същия дух и ще изчезнете като партия :))
116
0
 
6
 
! Отговори
Тото преди 2 години
Абе тия от ПП са някви страшни образи,струва ми се,че всички са с оперирани лица,вземи тоя с ринопластиката,Асен Василев да не говорим,Киро Харварда и той странен,неговата ъъъъъъм говорителка? Като някакво изровено от гроб изглежда,страхотни са,семейство Адамс пасти да ядат,ама вие си ги избрахте,а сега ревете???и още ще ревете!!
115
0
 
4
 
! Отговори
Коментатор преди 2 години
Много лесно е да излъжеш шепа нещасстни фашиссти и да заблудиш 4% необразовани и несполучили в живота. Никой не иска България да е гето, а да бъде модерна европейска, демократична държава отстояваща модерните ценности на толерантност и фокус към прогрес и висок стандарт в един глобален свят където националността е на заден план, а е важно да си образован и да можеш да се адаптираш към промените.
114
0
 
4
 
! Отговори
Най вероятно преди 2 години
Любовницата му го е заразила! То с тая грозна жена,разбираемо да ходи по друга,с кой акъл отиде там болен?
113
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Плъх немит е тоя малкия. Голяма схема извъртяха.
112
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Леле, дано не ни гледат нашите предци-бореци, които са се борили за човешки правдини и свобода. Продадохме си правдините и свободата за един зелен сертификат и вече да пипнеш някакъв нещастен вирус се превърна в централно събитие.
111
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** = П-K-П
110
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПП се оказаха по-гнусни от *** ... То е ясно, че са П ...Ама чак такива П ...
109
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
и на нас не ни приятно дето ни лъжеш стажатче , нали си ваксин.бустер що си правиш тест всеки ден
108
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ама тия всички лъжци от продължаваме поскъпването , как сега да ги махаме зор
107
0
 
16
 
! Отговори
Валя преди 2 години
Значи ,ей така без никакви симптоми преди това, след КСНС разбра ,че си с ковид .Стига бе , само какви мошеници се извъдихте. Лъжите са ви за добър ден.А кога се наливаше с чайове преди или след КСНС.Толкова сте жалки
106
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
стажанта от адвкатската кантора излиза, че всеки ден си прави тест и вика личния си лекар на домашен адрес алоу заради протеста го направи не за македония , *** адвокачета
105
0
 
4
 
! Отговори
ШибиРиби преди 2 години
Сега нека да разбере че е уволнен след един два дни *** му с ***
104
1
 
9
 
! Отговори
Големият Въпрос преди 2 години
Имаш симптоми и го знаеш, но въпреки това отиваш на заседание с най-важните хора в управлението на държавата, рискувайки да ги извадиш от строя поне за 10 дена или повече ! След такава постъпка смяташ ли, че си достоен още да заемаш поста, на който си назначен ?!
103
0
 
11
 
! Отговори
Е той преди 2 години
Резултатът от теста се разбира на момента бе момче, нас за *** ли ни имаш ??! Да не би да са ти го направили при самото влизане в залата ?? Още по-лошо е, че лъжеш толкова безсрамно...., но нека се видят някои хора каква Промяна си избраха !