ГЕРБ: ЕК разполага с Плана "Пеканов", какво е изпратил Петков?

От партията се усъмниха в думите на премиера
45
ГЕРБ: ЕК разполага с Плана "Пеканов", какво е изпратил Петков?
Снимка: БГНЕС

ЕК твърди, че разполага с Плана "Пеканов", тогава истина или лъжа са думите на Кирил Петков, че е пратена нова версия. Това каза Томислав Дончев от ГЕРБ изявление в централата на ГЕРБ, предаде БГНЕС.

Той припомни, че днес в процедура по блиц-контрол е имал възможност да зададе въпроси на министър-председателя за Плана за възстановяване и устойчивост и той му е отговорил, че новата версия е подадена в ЕК и тя го разглежда.

"Това стана повод да реагираме, защото ако наистина на ЕК е пратен нов план, това е безобразие или това не е истина. Днес говорител на ЕК заяви, че планът, с който разполагат, е подаден на 15 октомври 2021 г. Уважаеми колеги, това е планът "Пеканов", разработен от второто служебно правителство. В такъв случай при условие, че ЕК твърди, че планът, с който разполага, е подаден на 15 октомври - истина или лъжа са думите на г-н Петков днес, че планът е предаден на ЕК в момента и тя го разглежда. Аз много не обичам евтините политически внушения", каза още Томислав Дончев.

Той подчерта, че от тук нататък ГЕРБ ще бъде принудена да анализира всяка дума на министър-председателя Кирил Петков, за да прецени дали е истина или лъжа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: Томислав ДончевГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каквото са му казали шефовете!И Ицо ги знаел кои са :)))
30
1
 
3
 
! Отговори
4epa преди 2 години
ДРАГИ МИ УМНИЦИ- СЕГА ЩЕ ВИДИТЕ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ !!!!!! КОГАТО БСП СА В ВЛАСТА ИДВА РЕЖИМА ТАМНО- СВЕТЛО, СПИРАТ ОТ ЕС ВСИ4КИ ПАРИ И БAНКИ ФАЛИРАТ !!!!!
29
1
 
5
 
! Отговори
Рейгън преди 2 години
Взеха плана на ГРЕБ и го преработват, ама така го преработиха, че забележките от 10 станаха 72! Искахте ПРОМЯНА - получихте я, цените на тока бяха ниски, сега са високи, инфлацията беше ниска сега е висока, преди всичко се строеше с пари от бюджета, сега ще се строи със заеми на ТРОЙНИ цени и така си тече живота в Мунчоландия!
28
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво са ви криви кире-кокорчовците, ей ви на "модела Радьов Юмручкото" - нали това искахте? Има ли поне ЕДНО-ЕДИНСТВЕНО нещо, което да НЕ са ни излъгали?
27
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
явно др. Петков има навик да послъгва!
26
0
 
4
 
! Отговори
Хит -песента преди 2 години
Лажи,лажи,Кирелажи кой ке лажеж,само мене не мой да ме лажеш!
25
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
янче и кокорчо си търси като теб мъжле ама задължително да е мургяво ако може и черно и да има 25 санта бичкия че спецов от анаболите куренциту му 2 санта и половина натопорчено. прилича на клитореца на жената на кирю.
24
4
 
25
 
! Отговори
Стига бе, преди 2 години
...всякакви ни лъжат, че ГЕРБ "саботирали" плана! Когато Борисов им изпрати Ананиев и Дончев да обяснят в Плана в НС , те не ги допуснаха до трибуната! Бяха заети да слушат изцепките на Мая Общата и Тошко тАпото!
23
6
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До Герберски *** Т.е. изплагиатстван в по-голямата си част.Не е чудно-като нямат капацитет да напишат сами-преработват чуждия.И отгоре на всичко са неблагодарници,че някой е свършил по-голямата част от работа за тях.
22
21
 
14
 
! Отговори
Вьзмутен преди 2 години
Дончев връщай парите за електронно правителство
21
30
 
12
 
! Отговори
Герберски СмЪрдел преди 2 години
Некой ще обясни ли на Тиквипоклоните кухоглавци , че плана е един , но преработен .
20
7
 
24
 
! Отговори
анонимна преди 2 години
До До 27 И кои по-точно от служебните или сегашните недоразумения са титани на мисълта?Да не би Кирето дето чете сричайки и не може ясно да изложи мисълта,или приятеля му Асенчо,или външната министърка,или незнайният младеж в културата,или също толкова безличен председател на парламента?Трагично некадърни са,но не може да им се отрече самонадеяността и нарцисизъма,от които ще страдаме всички ние.
19
6
 
22
 
! Отговори
анонимна преди 2 години
До Тцтц 25 Планът на Пеканов е всъщност малко преработен план на ГЕРБ.Служебните никога не са го отричали.Преди да плюеш по предишните поне малко се осведоми с фактите.
18
28
 
8
 
! Отговори
Тцтц преди 2 години
На Пеканов бил , на еди кой си бил ...къде е вашия бе ти квеник гербав , саботирахте до последно, не ви интересуваше че навреждате на България като си горните личните интереси !? Къде са триста милиона за електронно правителство , ти отговаряше за това? Но първо Гешев и вие след него.
17
7
 
26
 
! Отговори
анонимна преди 2 години
До ?!? 20 И какво като му пишат?Той и написаното не може да прочете като хората,срича като тройкаджия в начално училище.Най-интересното,че и английският му е същият като майчиния език.Иначе въпросът,който задава Дончев е риторичен.Това,че Кирето е патологичен лъжец вече не е тайна за никого.
16
20
 
10
 
! Отговори
ИСТИНА Е преди 2 години
Знам само, че и ти ще лежиш в затвора, и ще переш чорапите на боко.
15
7
 
53
 
! Отговори
?!? преди 2 години
На Петков започнаха да му пишат вече какво да говори. На церемонията за почит към Българския Революционер Гоце Делчев чете от лист. Затова не се учудвам, че не знае кой план къде отива тоя е просто празна кратуна на който му казват какво да говори а вече и му пишат какво да говори. Това не е министър председател и я ясно за всеки вече.
14
12
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ - РОДОЛЮБЦИ, ПП - ПРЕДАТЕЛИ ПРОДАЖНИ.
13
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Момче на Прокопиев Стига с тоя Прокопиев бе. Истинските крадци са на Дондуков 1 и 2 и площад Народно събрание. Явно ти си момче на Пеевски и ДПС.
12
8
 
37
 
! Отговори
МУТРИ СА.... преди 2 години
Румен, Киро, Асен...... Дойдоха, като мутри-с преврат...... Действат, като мутри обират парите на хората чрез непрекъснато повишаване на цените на всичко....... Ще си отидат, като мутри - внезапно, болезнено, безвъзвратно.....