Гюров нямал притеснения за дипломите си

Научната му степен е от Виенския университет
Обновена: 1 апр 2022 13:17 | 1 апр 2022 12:52, Камелия Цветанова
32
Гюров нямал притеснения за дипломите си
Снимка: БГНЕС

След обвиненията на ГЕРБ, които се усъмниха в достоверността на академичния му труд, председателят на ПГ на ПП и кандидат за управител на БНБ Андрей Гюров заяви, че няма притеснения за дипломите си и за автобиографията си.

„Отговарям на всички изисквания за номинация за БНБ“, увери той.

Още по темата
Гюров обясни, че докторската му степен е от 2005 г. И е от Виенския университет.

"Доколкото ми беше обяснено вчера за заемането на длъжност в България за достъп до трудовия пазар е необходимо съответната дисертация да бъде регистрирана в националната система. С тази информация направих стъпките моята дисертация да бъде качена на този сайт, да бъде видима за всички, да са спокойни кандидатите, народните представители, че отговарям на всички изисквания за номинация за БНБ", разясни той.

Гюров каза още, че неговата дисертация е регистрирана от Американския университет в България към МОН 2019 г. 14 години след първоначалното написване.

„В този документ или на тази тема аз съм работил допълнително и е имало някакви актуализации“, каза Гюров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: Андрей Гюров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Емериканският университет в Благоевград не е акредитиран за докторантски програми в областта на икономиката. Няма как да се издаде диплома за доктор по икономика. Освен това на този сайт: https://doktorat.univie.ac.at/en/phd-process/ се вижда целия процес на докторанска програма на Виенския университет. Не може да се защити дисертация през 2005 г., ако нямаш научни публикации до тази година.
21
0
 
7
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 2 години
Още един наглец, който ръси небивалици. Американският университет я бил признал.И университетът в Горно-нанодолнище също. До сега е била призната само от секретарката му.
20
2
 
15
 
! Отговори
Законът Петков преди 2 години
Естествено, че няма притеснения, според шефа му Петков върховенството на закона е само, когато другите нарушават закона, а не той.
19
1
 
0
 
! Отговори
Киро Парцала преди 2 години
при Протест в Шри Ланка 50 са ранени при опит за нахлуване в дома на президента. Значи при ареста на бродягата БорисУф любовта на Агитката почти семейна е била много слаба, да некажа друго..
18
3
 
13
 
! Отговори
Ossi преди 2 години
Не знам, но при Баце поне за важни институции като БНБ нямаше партийни назначения. Това ограничи дореждането на калинки до ключови постове. Радев си беше тесен специалист, финансист и банкер. Сега може ли да ме убедите, че един Каримански, държанка на шоумена Слави, защото там място за собствено мнение няма никой, ще е равноотдалечен и независим? Друг път. Както и това момче, което излиза, че става за всичко, шеф на парл. група, шеф на БНБ..Стига да слуша, става всякакъв. Такъв резил не е имало.
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нямал ли? Ми тя и Камелия била журналистка...
16
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цялата шайка от "почтени" са едни лъжци и мошеници. Единия минал през Харвард, другия минал през Виена, третия се разходил до Кеймбридж. А имаше един друг главоч, дето преписвал яко и после станал доктор по правните науки. От много "почтени" и "образовани" сме на тоя хал...!!
15
0
 
22
 
! Отговори
BG преди 2 години
Е как ще има притеснение,нали има за шеф човек дето не спазва конституцията,та какво толкова една диплома,нищо работа
14
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И този е един продавач на шнорхили с "диплома" от виенския университет. Предишния искаше да става министър председател, а този шеф на БНБ.
13
0
 
25
 
! Отговори
LW преди 2 години
тия са от "горната земя":))) всички са с фалшиви дипломи!
12
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бре аз като си написах и защитих дисертацията, нямах повече възможност да я доработвам и актуализирам, тя е такава каквато е написана и защитена, всичко останало работено след това няма как да се впише в защитения вече труд
11
0
 
25
 
! Отговори
BG преди 2 години
Айде още един като министъра на културата,хал хабер си няма ама е важно да е от партията на подмяната
10
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В тази диплома има много противоречия. Дисертацията е защитена във Виенския университет на 11.11. 2005 г. (петък), написана на английски с обем от 81 страници. А номера на дипломата му е от Американския университет с дата 10.10.2019 г. Статиите, които са представени по дисертацията са от 2016 и 2018 г. Ако е защитил във Виена дипломата му трябва да е с номер от Виенския университет. Най- вероятно това е дипломна работа за придобиване на магистърска степен от Виенския университет.
9
0
 
17
 
! Отговори
Ганди преди 2 години
Да не стане така че да е от виенската сладкарница,щото там е работила на Кире. Ена му
8
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз Харвард , Ние от Харвард , Аз в Американския колеж , ние от Британската академия
7
1
 
19
 
! Отговори
ха-ха-хи преди 2 години
...платена диплома...и дисертация....
6
0
 
26
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Не е важно дали има магистърска степен според партията на подмяната , важно е да се заеме поста и да продължава ограбването и тегленото на нови заеми! Жалко че такива са харвардските възпитаници , без опит да заемат възлови места!
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Прокопи медиите тоз го пишат някъв маратонец , бягал по планини и плувал в морето :)
4
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако е преписвал както другите от ОТН и ПП не виждам смисъл. Американския университет са и само деца на богаташи и чужденци или стават яничаре после и продават бг.
3
0
 
8
 
! Отговори
като преди 2 години
са го откраднали от нета