La Bouche идват три дни по-рано за "Обичам 90-те"

Ще снимат клип у нас
0
La Bouche идват три дни по-рано за "Обичам 90-те"

До юбилейното издание на концерта "Обичам 90-те", който ще се състои на 11 юни в Зимния дворец от 20:00 ч., остават броени дни.

Тази година феновете на диско музиката от 90-те ще купонясват с групите La Bouche, Fun Factory, C-Block и Culture Beat feat. Tania Evans. За да няма и минута без хит от любимото ни десетилетие на сцената ще бъдат и българските диджеи Marti G, Simon и Ради.

Първи на българска земя ще стъпят La Bouche. Те пристигат в България няколко дни преди концерта, за снимките на клип към парче от новия им албум. В интервю, което даде по повод предстоящото си участие на "Обичам 90-те", Лейн Макрей от хитовата 90-тарска група сподели, че това ще бъде неговата трета визита в България и че при всеки от престоите си тук не спира да се удивява на красотата на нашата природа и гостоприемството на хората.

За юбилейното издание организаторите готвят уникална сцена, която ще бъде разположена в средата на терена в Зимен дворец, както и множество визуални ефекти по време на изпълненията на хитовите артисти от 90те.

В билетната мрежа на Eventim можете да намерите билети за правостоящи, седящи и VIP места. Единичен редовен билет с правостоящо място е 40 лв., а групов редовен билет за трима 105 лв. Стойността на един билет за седящо място е 50 лв., а стойността на групов билет, отговарящ на три седящи места е 135 лв. Единичен VIP билет е на цена от 70 лв., а групов за трима - 180 лв.

VIP билетът осигурява гардероб, достъп до залата през VIP вход, достъп до Golden Circle пред сцената (достъпен само за 400 души) и достъп до бара на Golden Circle.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: La Bouche
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари