Руски бизнесмен: Аз съм собственик на "Двореца на Путин"

Аркадий Ротенберг е бивш партньор по джудо на руския президент
Обновена: 30 яну 2021 19:08 | 30 яну 2021 19:00, Красимир Ангелов
246
Руски бизнесмен: Аз съм собственик на "Двореца на Путин"
Владимир Путин и Аркадий Ротенберг. Снимка: БГНЕС

Над 10 дни след излизането на филма "Дворец за Путин", имащ за цел да разкрие масивното имение на руския президент на брега на Черно море, човекът, който твърди, че е истинският му собственик, заговори открито пред медиите, предаде ДПА.

Още по темата
Руският бизнесмен Аркадий Ротенберг заяви, че "дворецът" във видеото, гледано милиони пъти в YouTube, всъщност е негова собственост.

"Това вече не е тайна", обяви той в приложението Телеграм.

Ротенберг, който през 2019 година продава дела си в компанията за строителство на газопроводи Стройгазмонтаж за сума, която бизнес изданието РБК оценява на около 75 милиарда рубли (990 милиона долара), заяви, че е купил двореца преди две години.

Предприемачът Аркадий Ротенберг е бенефициент на недовършеното съоръжение на нос Идокапас в Геленджик, потвърди пред ТАСС говорител на бизнесмена.

Ротенберг е смятан за близък довереник и бивш партньор по джудо на президента Владимир Путин. 69-годишният мъж се смята за един от най-богатите хора в Русия, припомня БТА.

Както е известно президентът на Русия Вадимир Путин отрича луксозният имот да е негов.

От пресофиса на Ротенберг заявиха пред агенция Интерфакс, че в момента се работи и по изграждането на хотел на мястото.

Имотът, включително дворецът, е близо 40 пъти по-голям от Монако, се твърди във филма, пуснат от екипа на арестувания опозиционер Алексей Навални.

Всичко за случая вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До РОТЕНБЕРГи путин отдавна е евреин.първо той е масон и има ройал арк степен, после е конвертиран в юдаизма. меркел също е еврейка и 13та степен масон. почти няма управляващ, който да не е масон, единствено жълтите имат други системи, но работят в синхрон с масоните. управляващите отдавна са разбрали че няма смисъл да се борят един друг, защото всичките имат една цел. тази борба е параван за пред невжите гои, за да си мислят, че различни сили ги управляват, и че имат право на избор. не, нямат
201
2
 
3
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Този собственика на двореца е също като мъжа на мис бикини.Първи приятел на бойчето
200
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом въпросният бизнесмен все още не е убит от Владимир Путин, значи е пръв негов приятел. Следователно - дворецът е на Путин, чрез подставеното лице Аркадий Романович Ротенберг! Всъщност, другарят Ротенберг е включен в списъка с лицата, подложени на санкции заради анексирането на Крим лично от бившия президент на САЩ Барак Обама!
199
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дворецът на Путин е толкова на Путин, колкото къщата на Борисов в Испания. Навални за Путин е толкова Навални, колкото Божков за Борисов!
198
2
 
1
 
! Отговори
Bob преди 3 години
Тази статия струва доста на Русия
197
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кукловодите зад Навални залагат да предизвикат завистта на всеки един човек. Тя е движещата сила на болните общества. Но между Европа и сащ има голяма разлика в мисленето, цветовете са друга подредба. След Русия идва ред на ЕС. Това е плана.
196
6
 
8
 
! Отговори
Тъжен факт преди 3 години
Путин на руски значи пътник...
195
7
 
5
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
А цените в Русия дали са над европейските както на Пеевски и БоКо в БГ?? Едва ли??
194
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еде ..сега те другите живеят в колиби
193
2
 
12
 
! Отговори
АМИ , ПРАВИЛНО! преди 3 години
След , като е "най-довереното лице" на Путин , нормално е да го направи свой управител на т.н."Дворец"...с необходимите документи за "собственост"...ЗА ПО-ГОЛЯМА ДОСТОВЕРНОСТ ПРЕД СВЕТА!ТАКА И ВЪЛКА СИТ...И АГНЕТО ЦЯЛО!Утре , ако нещо "довереника нещо обърка"...получава сърдечен удар , и ...."Двореца" пак става Държавен --/сиреч на Путин/НЕМА ПРАЗНО!!!!
192
3
 
11
 
! Отговори
ДАНС преди 3 години
Четете за новите разкрития за двореца на Путин. Има 16 етажен подземен бункер и вход откъм морето за подводница.
191
5
 
4
 
! Отговори
АЙДЕ ЩИРЛИЦ..205 преди 3 години
ПОКАЖИ СЕГА И ДОКУМЕНТИТЕ ЗА "СОБСТВЕНОСТ" ЗА СПОМЕНАТИТЕ ОТ ТЕБ ИМОТИ...!ИМАШ ЛИ ГИ?!АКО ГИ НЯМАШ--ЗНАЧИ СИ НАЙ-ОБИКНОВЕН ГОВН""ЯДЕЦ!
190
6
 
20
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Кой е собственик на боянските сараи,на едни президентски имоти в Гърция,на премиерски къщи в Испания,м?Сигурно някоя калинка може би?
189
13
 
17
 
! Отговори
77104 преди 3 години
Спомнете си одеялото на Тодор Живко и си дайте сметка, че Путин не е по-глупав от Тато. За какво му е да притежава такъв имот, при положение, че има на разположение всички резиденции, дворци, почивни домове и хотели в Русия? Сюжетът е измислен от хора, които не са наясно с манталитета на руснака. Нужни са много тънки и дълбоки познания, за да изработиш качествена кампания срешу Путин. С тази история Путин и партията му заздравяват позициите си.
188
5
 
13
 
! Отговори
Лицата на преди 3 години
Червената олигархична мафия !
187
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джуджи толкова го е страх някой да не му открадне "двореца", че не смее да го даде даже сами на думи на никой, освен на най-приближените му.Смяяяяяяятаааай:))))))))))))))))))))))))))
186
13
 
18
 
! Отговори
Нострадама преди 3 години
Малко ли са дворците в България,та гледаме че имало и в Русия дворци.Дворци е имало ,има и ще имав цял свят.То при соца имаше та сега при капитализма ли няма да има.Има и МНОГО САРАЙ в Б-ия.Какво сте се вторачили в Путин.Какво ни грее нас има или няма Путин дворец.
185
4
 
5
 
! Отговори
однако, ...не принял преди 3 години
Биограф президента РФ Александр Коробко откровенно рассказал о "дворце Путина": "Темнить смысла не вижу". По его словам, данная резиденция является подарком главе государства от группы миллиардеров, которые скинулись и хотели выказать сво уважение лидеру...
184
3
 
14
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
ПРИ РУСКИЯ "НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ" И "ПУТИНИЗЪМ"...ДАЛАВЕРАТА С ЕВРЕИТЕ ВЪРВИ ЗА РАЗЛИКА ОТ ...А.ХИТЛЕР!
183
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 197Щеше да е "каша", ако не ме беше разбрал, но аз знам че русофилите приемате всякакви разплащателни средства, тъй че няма проблем.:)))))))